2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yaaa iyi baktı mı ki ben senden de kız bekliyordum nedensedoktor bana baya baktı ultrasonla bebeği sallıyor sallıyor noluyor ki acaba dedim meğer önce kordon bacak arasındaymış önce erkek sandım dedi.
Ay canım benim ya bende öyle bekliyordum keşke doktor azıcık bizimkini de mi sallasaydı

Ay canım benim ya bende öyle bekliyordum keşke doktor azıcık bizimkini de mi sallasaydı
bu doktor 2 aylıkkken kemik yapısından bile anlıyormuş adam inanamadı demek.ki karnımı sallıyor bakıyor tekrar bastıra bastıra sallıyor bende bişey.sormayayım da dikkati dağılmasın diye seslenmiyorum meğersem o hareket etsinde kordon çıksın diye uğaşıyormuş,sende haftaya tekrar bi baktır bakalım

Evet geldik isim konusuna ilk oğlumun ismi Kuzey eğer bu da kesin erkek derse doktor Güney koymayı düşünüyorum sizce nasıl
güzel canm benim oğlanların adı Enes ve Eymen buna da Elisa ismi çok hoşuma gidiyor ama anlamında emin değil koyulmamlı falan yazıyor nette o yüzden şimidlik uymuyor ama Miray olabilir diyorum

İyiyim canım çok şükğr daha gelmiyo inşallah gelmez artık hiçbirimizin geçen hafta çok küçük bi kanama alanım vardı bugün gittiğimde yoktu doktor o temizlenmiş olabilir şuan bir sorun yok dedi.

Aynen canım kendisi de dedi zaten haftaya cuma geldiğinde yine bakarız dedi

Ya çok sevindim canım benim bitmesi biraz zor çünkü baya büyük idare edicez artık :))

Canım sana ve bebeğine zarar vermesinde Allahın izniyle doğumla atılır gider. İnşallah bir daha sende hiçbirimizde kırmızı kahverengi hatta sarı bile leke kanama yaşamayalım. Sıkıntısız geçsin inşallah. Bende ikili test için perşembe gidicem bakalım ordan da hayırlı haberlerle döneriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…