2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet geldik isim konusuna ilk oğlumun ismi Kuzey eğer bu da kesin erkek derse doktor Güney koymayı düşünüyorum sizce nasıl
Cok guzel isimler uyumlu bence iki erkekimiz olucak. Iki erkek arkadas gibi olur senin aralarinda da cok yas farki yok bu cok guzel. Benimkiler 7 yas olucak aralarindaki yas farki. Insallah anlaşılırlar

Amin kuzum inşallah Rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın inşallah tarama testin güzel geçer benimde geriye kan tahlilim kaldı onunda sonuçları iyi çıktı mı tamamdır rahatlicam biraz

Amin kuzum inşallah Rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın inşallah tarama testin güzel geçer benimde geriye kan tahlilim kaldı onunda sonuçları iyi çıktı mı tamamdır rahatlicam biraz

İnşallh çok güzel sonuçların çıkar kuzum ki ben öyle olacağına inanıyorum. Güney’in seninle :)

Cok guzel isimler uyumlu bence iki erkekimiz olucak. Iki erkek arkadas gibi olur senin aralarinda da cok yas farki yok bu cok guzel. Benimkiler 7 yas olucak aralarindaki yas farki. Insallah anlaşılırlar
İnşallah canım inşallah iyi anlaşırlar birbirlerine sahip çıkan saygı sevgi gösteren iki kardeş olurlar

Aynen canm sag salim kucagimiza alalim insallah. Gobekten mi oluyon igneyi ben simdiye kadar hep göbekten oldum ama artik sanki gerildi zor oluyor ozellikle igne cikarken zor cikiyor sende de oyle mi canm?
Evet canım aynısı göbeğimin değişik değişik yerlerine yapıyorum göbek deliğimden5 cm öteye sağa veya sola ama yapa yapa arada morluktan yer kalmadı ama kol ve bacağa yapmaya daha çok korkuyorum göbek iyi... benim iğne mecbur 9 ay yapılacakmış karın iyice çıkınca nereye yapacağız bilmiyorum...

Kızlar kendimizide ihmal etmeyelim haftada bir yaptığım bir maske paylasmak istiyorum.
2 tatli kaşığı yoğurt
Bir kaç damla zeytinyağı
2 çay kaşığı toz şeker veya varsa bal
2 tatlı kaşığı kahve (türk kahvesi)
1.5 tatlı kaşığı tahin
Guzelce karıştırıp yüze sürdükten sonra 20 dk yarım saat kadar beklettikten sonra yıkayıp nemlendirici krem sürebilirsiniz bebek cildi gibi oluyor zamanınız olursa bu basit ve doğal tarifi uygulayabilirsiniz azcıkta güzel anne biz olalım dimi ama

Bacak yapicam ben iyice gerilince ama yagda cok yok bacagimda bir kere denemistim yapamadim korkudan acidi. Bende 9 ay ve dogumdan sonra da kullancam 40 gun kadar. Saglikli olsun da bebislerimiz insallah igneye de alisiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…