2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya hiç sorma hemen erkek diyorlar o değil de ne 5 sene sonrası ya aha da benim 5 sene noldu kız senesi olmuyor demek ki 5 senede bir erkek senesi oluyor ya 4 sene ya da 6 sene sonra yapalım bacım
Benim de 5 yaş olacak aralarında ilki erkek şimdi kızım olacak inşallah teoriniz çürüdü gibi oldu ama

Kizlar yarin 13 haftalik oluyorum hafif bir agrım var karnimin alt tarafında gelior gidıo agrı hatta suren bir agri degıl bunu yasayan varmi ? yada neyden kaynaklandigini bilen rahatsız etmior hatta agri :)
Bende hep var o agridan canm doktor normal dedi rahim genişliyor dedi kanamaya eslik eden agridan kork dedi doktor

Kıızlaaaar merhaba beni hatırlarsınız belki düşük yaptım 2. Gebeligimde temmuz ayında şubat anneleri grubuna veda ettim. Kurtajdan sonra hiç adet olmadim. Ben sanıyorum ki kurtajda sorun oldu ondan adet olamıyorum biraz daha bekleyim de panik yapmadan doktora gideyim dedim. İhtimal vermiyorum ama yine de bi test yapayim dedim. Ne yumurtlama gununu biliyorum ne dikkat ettim. Nasıl olsa 3 aya kadar bende hemen gebelik olmuyor derken bir de ne göreyim test pozitif çıktı. Beta hcg de baktirdim 13700 çıktı. Ama kaçıncı haftadayim bilmiyorum. Hemen doktora gidecem kan pıhtılaşmasından dolayı sorun olmasın igneye başlansın diye. Sizlere de yazmak istedim dualarinizi eksik etmeyin lütfen rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…