2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Yaa gözün aydın, çok sevindim artık kese görülür bu bhcg değerine göre, sağlıkla kucağınıza alın, azıcık daha vakti varmış demek ki miniğinizin

canım ılk basta gecmiş olsun ve hayirli olsun

Benim kasıklarım sürekli ağrıyor resmen sezaryen yerim yırtılıyor zannediyorum
tatli acilar diyelim ozaman normalse ve saglikla almayi nasip etsin allah bu arada crvap verdıgın ıcın tesekkur ederım
Bende hep var o agridan canm doktor normal dedi rahim genişliyor dedi kanamaya eslik eden agridan kork dedi doktor
saol yazdıgın ıcın ya ben dusukten sonra herseyden korkar oldum panık atakta var bende bu uzerıne gelınce hersey buyutuyorum allahim hepimizin minigini kucagimiza almayi nasip etsin insllah

cok geçmiş olsun canım gözün aydın inşallah sorunsuz hamilelik yasarsin

Ay canım ya ne güzel bir haber bu çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah Allah’ım bebeğinizi size bağışlasın canım

Merhaba arkadaslar herkese kismetse bende 2019 subat annesi olucam
Uzun zorlu süreçlerden geçtim 2 basarisiz tup bebek denemem var mart ayinda 2. olumsuz sonucumu aldım ;( ardından Rabbim mucizemi gönderdi kendiliginden
11 haftamizi doldurduk şükür ama kahve lekem hic kesilmedi bebek iyi kontrollerde şükür ama can sıkıyo lekeler benim gibi olan var mi progestan hap kullanıyorum kanamam olmadi lekeyle geçiyo
Kısaca kendimi tanıttım tekrardan merhaba

Merhaba kizlar bugun bakirkoy sadi konuk egitim ve arastirmadaydim safra kesemde tas cikti 7 8 tan 8-9milim.Doktor bide kan testi istedi gerekirse ameliyat olabilir dedi kan testi ciksin tekrar konusurz ayrintili anlatirim herseyi dedi pazartesiye kadar bekliycem :/ cevrenizde duydugunuz veya basina gelen var mi acaba :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…