2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
gecmis olsun canim ne sikayetiyle gitmistin

gecmis olsun canim ne sikayetiyle gitmistin
Sag da kaburgamin alti sirt ve omuz agrilari ablamda ameliyat olmusdu benim sikayetlerime benziyor bi git cekme sanci dedi oda ultrason istedi doktor oyle ogrendim yani suan kafam cok bozuk ameliyat olmak risk olmamak son aylarda karin genisledigi kemikler acildigi icin taslarda duser mi biyer tikanir mi kafamda deli senaryolar hic kendimde degilim..s

hayirlisi olsun canım benim oglana 12. haftada %90 kiz bu demisti 16 da aaa erkek diye cok şaşırdı simdi yine %90 kiz dedi ama nedense icime dogmuyo :)) 16 yi beklemek en garanti sanırım kendimide umitlendirmek istemiyorum
Sağol canım bende detaylı ultrasonda kesin belli olur diye bekliyorum artık o zaman kesinleşir bence

Aaa ne güzel gözün aydin Rabbim sagkicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da grubumuza veda eden diğer annelere ve isteyen herkese inşallah

Maşallah Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kız napim bazen durup diyorum kendime Adnan Oktar’ın kediciklerini geçtim diye
Burada da ne denir ki iyi dilekte bulunuyoruz devamında maşallah inşallah direk geliyor
Yaw siz isim bile belli ben daha cinsiyeti öğrenemedim isim hic yok esime soruyorum supriz canım kimlikte görürsun diyo

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah saglıcakla kucağına alırsın benimde en başından beri kahverengi akıntım oluyor progestanı fitil olarak kullanıyorum bide iğnem var onu da kullanıyorum 2 kere kırmızı kanamam oldu korkma allahın izniyle bişey olmaz bir da zaten çoğu kişi kanama yaşadı hemen hemen allaha emanet bebişlerimiz

Merhaba bende yenibosnada oturuyorm safa hastanesinde semra hanim var cok tatli iyi bi doktor.Ama ben hastane temizligini pek begenmedgim icin nisaya karar verdim yarin asiye hanima gidicem cok methettiler :)
semra hanıma gittim ben de her doktorun sistemi ayrı yani bebeğim 15. haftada ama o bana uç aylık hamilesin ve bebeğin eşi aşağı kaçmış dedi sorduğumda da tek kelime ile cevap verdi takip edicez diye bide hastanenin temizliğine takılıydım onun için devam edip etmemekte kararsızım yarın doktor ve hastane konusunda fikrini söylersen sevinirim nisa hastanesi bana çok yakın bebeğim ve kendim için en doğrusunu yapmaya çalışırken doğuma kadar doktor doktor dolaşmaktan korkuyorum

Benşm bi arkadaşım 5 aylık hamileyken apandisit ameliyatı oldu olması gerekenden daha az narkoz verdiler kadın doğum doktoru da girdi ameliyata hemen ayıldı zaten sonra kontrollerini yaptılar şimdi kız maşallah kocaman oldu ilk okula başlayacak doktorlar bilir işini korkma eğer öyle bişey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…