2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim gibi olan yok galiba
bende de normalde göbek bu ara biraz daha arttı. Yatinca yanlara doğru kaydığı için daha düz oluyor

Kızlar folik asiti bırakıp Demir ilacına başlayan var mı
12. Haftada başladım. Maltofer adı. Bir de decavit var multivitamin. İcerken canım çıkıyor kide bulantısı yapiyor bitse diye bakiyorum. 1 hafta 10 güne biter inşallah.

Arkadaşlar decavit e başladm ama gece 11 de falan içebiliyorum acaba yanşl mı yapyrum
multivitamin oldugu için enerji verir. Uykunuzu kaçırabilir. Sabah içerseniz daha iyi olur

Adacayinin vb bitki caylarinin söktürücü ozelligi var. Ihlamur içelebilir diye biliyorum hatta iciyorum haftada 2 gün. Istersen doktoruna danisarak içebilirsin.
Taze zencefil bi parça kaynatılıp biraz soğutulup bi tatlı kaşığı bal ve biraz limon suyu karıştırılıp içilecek. Doktorum önerdi grip için arkadaşlar

hoşgeldin benimde son adet tarh 9 mayıs:)

günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümüz,3 ay da 3 kilo almış bulunmaktayım 59 u gördüm çok fazla sanki şimdiden sizler kilo aldınız mı?göbeğimde artık ben burdayım diyo

Gunaydin, insaallah guzel gecer kontrolun. 3 ayda 1.5-2 kilo normal deniyor. 3 kilo da cok fazla degil buna gore. Biraz siskinlik hazimsizlik da vardir illa ki. Ben henuz kilo almadim verme surecindeyim hala, bulantilardan dolayi.

günaydın arkadaşlar bugün kontrol günümüz,3 ay da 3 kilo almış bulunmaktayım 59 u gördüm çok fazla sanki şimdiden sizler kilo aldınız mı?göbeğimde artık ben burdayım diyo
Bende aldım kilo 2 bucuk falan
Hangi doktora gidiyosn canm hayirli guzel haberlerle gel cinsiyeti belli mi

Var canım olmaz mı ben ve eşim pimpirikliyiz araştırdık baya fiyatlar gayet uygun, liv istinye var mesela orantıda çok beğendim ama orda dogum baya pahalı 5bin 6bin dediler
Evet istinye daha pahalidir orasi muayenede cok para istiyor kan tahlilleri falan bir ton para. Ben cerrahpasa dusunuyorum aslinda riskli oldugu icin tam teşekkülü hastane olmasi gerek ama orasi da cok uzak eve sezeryan sonrasi eve gelmek iskence olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…