2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kolonya diyince bile midem bulaniyor desem. Parfum dus jeli sampuan vs kokulara gelemiyorum hic. Artik dedim siz gezersiniz ben evde kalirim kotu olursam.
Ay bende kokulu tuvalet kağıdı almıştım allahım olduğu gibi çöpe atacaktım nerdeyse eşim mis gibi kokuyo diyo ama benim hissettiğim dehşet verici kokusuz aldık bidaha

Gerçekten oda spreyleri falan mahvediyor bugün biraz dolaşayım dedim bi magzaya girdim kıyafet deneyecektim yeni kıyafet kokusu öldürdü beni denemeden falan dışarı attım kendimi
o zaman sen açık havada dur bence en iyisimi bende rahatsız oluyorum ama senin kadar degil canım allah sabır versin biran önce gecer işallah

sagol canim hepimizin bebisleri hayirli olsun insallah beylikduzu kolan hastanesine gidiyorum canım sen ne taraftasın?
Bende beylikduzu tarafindayim canm kolona hangi doktora gidiyon ben orda fuata gitmistim gebe kalmadan önce ama bana soguk geldi sonra gitmedim. Kolon hastanesi dogumu ne kadara yapiyo bilgin var mi acaba?

o zaman sen açık havada dur bence en iyisimi bende rahatsız oluyorum ama senin kadar degil canım allah sabır versin biran önce gecer işallah
İnşallah canım ya evde yemek yapsam yiyemiyorum bugün kaynanamda sanki kıtlıktan çıkmış gibi yedim oda ye kızım ye elin yaptıgı tatlı gelir bu zamanlarda diyo Allahım

Bende beylikduzu tarafindayim canm kolona hangi doktora gidiyon ben orda fuata gitmistim gebe kalmadan önce ama bana soguk geldi sonra gitmedim. Kolon hastanesi dogumu ne kadara yapiyo bilgin var mi acaba?
Rabia yildirim akbasa gidiyorum memnunum canim normal dogum 1700 civari sezeryan 2300 civari ama dogum 2019 fiyatlar degisir

Merhaba kızlar bende bugun cinsiyeti öğrendm adoktor sanki kız dedi sağlıkla doğsunlar

Hadi bakalim gozun aydin canim. Kac haftaliksin simdi?

Ay bende kokulu tuvalet kağıdı almıştım allahım olduğu gibi çöpe atacaktım nerdeyse eşim mis gibi kokuyo diyo ama benim hissettiğim dehşet verici kokusuz aldık bidaha

Offf cok fena olmussundur tahmin edebiliyorum. Banyo yapmaya korkuyorum ben. Dus jeli sampuan vs aman Allah'im. Hele disari cikmak iskence, herkeste parfum kokulari, oda spreyleri, sigara ve ter kokulari, ölüp ölüp diriliyorum valla.

Aynen vallahi ya çok haklısın tek farkımız ben yemek kokularından tiksinmedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…