2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kim ki üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." (Ebu Davud, Edep, 120, 121)

"Kimin üç kızı ve üç kız kardeşi veyahut da iki kızı veya iki kız kardeşi olup da geçimlerini güzel sağlar, onlar hakkında Allah'tan korkarsa, o kişi için cennet vardır." (Tirmizi, Bir 13)

"Her kim iki kız çocuğunu yetişkinlik çağına gelinceye kadar büyütüp terbiye ederse, kıyamet günü o kimseyle ben şöyle yanyana bulunacağız." (Müslim, Bir, 149; Tirmizi Bir, 13)

evt netleşince tam kesin daha iyi bencede.bana da geçen haffta erkeğe benziyor dedi emin olmadan birşeyde diyemiyorum kimseye haızrlıkta yapamıyorm

Istinye ve kolanin muayene ucretleri ayni sadece dogumlari farkli canim buarada riskli derken uzuldum simdi erken dogum riski mi var

Bende aldım kilo 2 bucuk falan
Hangi doktora gidiyosn canm hayirli guzel haberlerle gel cinsiyeti belli mi
cinsiyet.için şehir dışındaydım orda bi.doktora göründüm kız dedi canm şimdilik burdaki devlet hastanesine gittim ama zaten gidiyormuş artık sivas medicana ya devam.edeceğim galiba

Istinye ve kolanin muayene ucretleri ayni sadece dogumlari farkli canim buarada riskli derken uzuldum simdi erken dogum riski mi var
Canm istinye benim riskli oldugu icin sormuştum muayene 350 idi bir kadindogumcu prof ya da doç idi gitmedim zaten. Oglum icin de gidiyoruz eskiden uygun olan tahliller istinye de cok pahalandi biz genelde elityuma gidiyoruz. Plesanta asagida ve yapisik olma ihtimali var canm ondan dogumda cok kanamam olabilir ve rahmim alinabilirmis bir ihtimalde olsa riske atmak istemiyorum oyuzden iyi bir doktor ve hastane arayisindayim. Evet birde erken dogum riski de var malasef. Ama hicbiri de olmayabilir her sey yolunda da gidebilir dedi doktor. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

ben geldim hiç memnun kalmadım muayeneden 3 haftalıkken tomografi ye girdiğim.için engelli olabilir miş te doğuma kadar bunu aklımdan hiç çıkarmıyacakmışım,ense kalınlığına ve burnuna bakamıyormuş bebek sırtı üstü yattığı için yani biraz ultrasonu sallasa belki dönerdi ama hiç uğraşmadı,vitamin 4 ay olunca verecekmiş folbiol devam dedi kan tahlili ve idrar yapın dedim benim ısrarımla gönderdi,yani bukadar olurdu bi muayene

Doktordan yana yüzüm gülmüyor arkadaşlar 16 hafta oldu hala sadece 1 doktora gidemiyorum. Bahçelievler de en son Medicine hastanesine gittim. Ama bende ki doğum korkusu yüzünden doktorlara da güvenemiyorum artık. Burada önerebileceğiniz doğum yaptığınız hastane var mı?

Herşey yolunda gidecek insallah ben inanıyorum canım içini ferah tut

Hangi hastaneye gidiyorsun? Nasıl bunları söyleyebilir anlayamıyorum. 3 haftalık dönemde bebek tam olarak oluşmamış olmuyor mu zaten bende ilaç kullandım bilmeden o dönemde. Yine de başka doktora git bence. Senin psikolojin için bunları duyman hiç iyi değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…