2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

benim ikili test sonuçları çıkmış doktora yolladım merakla bekliyorum bana da iğne wercekmi papp-a 4.94 ďuzeltilmis mom 1.77 U Umutherzaman M Mother of pearl sizlerin kacti
Canm benim bugun 5 gibi cikacak sonucum netten cikinca sonuc paylasirim. Persembe gostercem doktora. Ama doktor ikili test olcumunde bebege giden kan akisi iyi dedi 4000 iğneye devam dedi. Baktin mi sonucuna ne yaziyor papp-a icin

Canm benim bugun 5 gibi cikacak sonucum netten cikinca sonuc paylasirim. Persembe gostercem doktora. Ama doktor ikili test olcumunde bebege giden kan akisi iyi dedi 4000 iğneye devam dedi. Baktin mi sonucuna ne yaziyor papp-a icin
doktor cevap atmış normal demiş bebe aspiriniyle devam demiş iğne vermedi şimdilik papp a sonucu mu yazdım canım değer yaziyo sadece ikili testte o yüzden sizinkileri merak ettim

doktor cevap atmış normal demiş bebe aspiriniyle devam demiş iğne vermedi şimdilik papp a sonucu mu yazdım canım değer yaziyo sadece ikili testte o yüzden sizinkileri merak ettim
Sonucu alinca pappimi yazarim canm bende surekli netten bakip duruyorum cikti mi sonucum diye merakla beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…