2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cinsiyeti ogrenen arkadaşlar doktorunuz kesin dedi mi?

Canm ozelde ikili ben 49 a yaptirdim cok pahali degil hastanesine bagli. Canm ozeller bile 12.haftada net konusmuyor cinsiyet icin. Sadece agirlikli olan tahmini soyluyorlar.
Bende özelde 40 a yaptrdm devlet soylemıuyor diye bilıyrm ben 14 haftalık olmama ragmen özelde Kı bile kesin konulmadı

Bende özelde 40 a yaptrdm devlet soylemıuyor diye bilıyrm ben 14 haftalık olmama ragmen özelde Kı bile kesin konulmadı
Ben geçen hafta gittim erkek olabilir ama haftaya gel kesin soyleyim dedi bu persembe gidicem hem ikili test sonucumu alicam hep cinsiyeti öğrencem. Ama gene 16.haftadan önce kimseye soylemeyi dusunmuyorum.cinsiyeti. çünkü doktor ne kadar iyi olursa olsun yanilma olabiliyormuş

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Cuma günü kontrolüm vardı sata göre 11+2 idim bebek 48 mm’di hafta olarak 11+4 göründü. Bugün başka bir doktora ikili test için gittim. Bebek 52 mm idi. Sata göre 11+6 ve ultrasonda da 11+6 çıktı. Acaba bu ölçümler farklı ultrason cihazından kaynaklanmış olabilir mi ? Önde giderken bi anda günüyle uyumlu olması sıkıntı mıdır ?

olsun sen araştır ille iyi bir doktor vardır bulunduğun sehirde bi görüş derim

böyle doktorlara sinir oluyorum en hassas dönemde yaptıkları muameleye bak zaten kötü bisey duycaz diye endiseleniyoruz kalbimiz güm güm

Kesinlikle makinadan canm.birde olcum yaparken azıcık kaydirsalar bile mm farkediyor oda haftayı etkiliyor.makinadan dolayı bazen gününde gibi görunur bazen önde eğer Dr sana güzel yada sıkıntili bir şey demiyorsa kafana takma

Çok teşekkür ederim canım. Doktor bir sıkıntı demedi zaten kendi doktorum değildi sat’la da uyumlu olunca bir sorun görmedi. Bebeğin duruşundan bile değişebilecek bir şey bence ya bu tontişler bazen uzanıyolar bazen büzülüyorlar :)

Aynen canm anne olarak ister istemez herşeyden nem kapiyoruz bende öyleyim.hele ilk gebeligimde daha fenaydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…