2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Aaaa tuhh, 16.haftada artık gormesı lazımdı. Bence sen haftaya kontrol suresı dolmadan tekrar gıt. Bı daha baksın.

Cınsıyet ogrenenler olmus. Hepınızı tebrık ederım. Allah saglıcakla kavustursun ınsaallah.

jeya gıcık oldum ben de doktora. Allah'ın ıznıyle hicbırsey olmamıstır bebısıne, gonlunu ferah tut sen. Pekı cınsıyet ıcın bırsey dedı mı? Ankara'da gıttıgın doktor kız demıstı ama kesın konusmamıstı sanırım.

Hamilelik döneminde baş ağrılarından korunmak için…
1) Hamileler uyku düzenlerine her zamankinden daha fazla özen göstermelidir. Aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmak, baş ağrılarının önlenmesine yardımcı olacaktır.

2) Sağlıklı ve dengeli beslenme kurallarına dikkat edilmelidir. Ana ve ara öğünler atlanmamalıdır. Kan şekeri oynamaları baş ağrılarını tetikledikleri için ara öğünler oldukça önemlidir.

3) Günlük su tüketimi 2-2.5 litre olmalıdır.

4) Özellikle çalışan hamileler bilgisayar başında uzun süre kalmamalıdır. Kısa molalar vermek ve arada açık havaya çıkmak, çalışırken ortaya çıkan baş ağrılarının hafifletilmesine fayda sağlayacaktır.

5) Hareketsizlikten kaçınılmalıdır. Uzun süre aynı pozisyonda oturmanın baş ağrılarını tetikleyeceği unutulmamalıdır.

6) Her gün düzenli yürüyüş ve egzersiz yapılmalıdır.

7) Magnezyum tabletlerinin kullanılması, baş ağrılarının hafiflemesine yardımcı olabilmektedir.

8) Uzun süre geçmeyen baş ağrıları için soğuk uygulama yapılabilir.

9) Baş ağrılarının gebeliğin 3. ayından sonra hafifleyeceği unutulmamalı, doğru yöntemlerle ağrıdan korunulmalıdır.

saol canım burdakilerin hiçbirini yapmıyorum desem yeridir.

canm ense ve burun ölçümüne bile bakmadı ki cinsiyeti görsün makinası 16 haftadan önce göstermezmiş bebişim bacaklarını açmış yatıyordu ama sorun makinasında,ayy çok gerginim hala

canm ense ve burun ölçümüne bile bakmadı ki cinsiyeti görsün makinası 16 haftadan önce göstermezmiş bebişim bacaklarını açmış yatıyordu ama sorun makinasında,ayy çok gerginim hala

Hıııcccc gerılme canım. Instagramda Dr. Zahide Küçük var, o sayfasında paylasmıstı radyasyonla ılgılı bılgıler, esım gelınce ekran goruntusu alıp paylasıyım da oku. Telefonum esımde de su an gıreöıuorum ınstagrama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…