2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
evt netleşince tam kesin daha iyi bencede.bana da geçen haffta erkeğe benziyor dedi emin olmadan birşeyde diyemiyorum kimseye haızrlıkta yapamıyorm

bence de canım, biz ilk çocuktan tecrübeliyiz zaten, kızıma 12. haftada erkek demişti sonra kızı duyunca eşim ufak çaplı bi şok geçirmişti tabi aynen kardeşime de kıza benziyor demişler, nur opu gibi oğluşu oldu. 16. hafta cinsiyet için biraz daha garanti gibi.

Bebegimin hareketlerini hâlâ hissedemiyorum foruma bakıyorum çoğunuz hissetmişsiniz

ilk gebeliğin mi canım? bende ilk gebeliğimde taa 20. hafta sıkıştırmamla hissetmiştim kızımı, ama bunda 10. hafta da bi kıpırtısını hissettim, sonrasında pek bişi yok ama.

hadi hayırlısı bende yoldayim 1 de randevum var

güzel haberlerle bekliyoru canım seni de, hayırla git gel hadi.

16. haftada hala göremiyo muymuş ya? pozisyondan mı yoksa kordon falan mı engel acaba? artık söylemesi lazımdı yaw

Canım bence şikayet etmelisin o doktoru hrm hastane yonetimine hem sağlık bakanlığına hiç bir test yapmadan elinde bilimsel veri olmadan böyle birşey soyleyip senin psikolojinin bozması doğru birşey değil
baş hekim eşi kimi kime şikayet edeceğim canm 1 ay sonra gidiyormuş Allah a havale ediyorum,tomografiye girdiğim hastaneyi aradık şimdi biz düşük dozda verdik bebekte küçük müş ozaman etkilendiğini düşünmüyoruz demiş.

sadece kan sonucumu alacağım bugün ondan sonra göremk istemiyorum zaten gidiyormuş ta,Allah herzaman iyi ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın başım çatlıyor geldiğimden beri

Ben 16.haftadayım ama bebeğin hareketlerini hiç hissedemiyorum birde burnuma sürekli yeni doğan bebek kokusu geliyor sizde böyle oluyor mu?

Ilk gebeliğim ve cinsiyeti henüz belli değil hergün bekliyorum acaba bugün hissedermiyim diye ama yok:)
cnm daha erken sana ilk gebeliginmis cunku. ben net hatirlamiyorum ama sanirm 18-20.hafta arasi hissetmistm ilkinde. su an 14.haftaya gircem daha hicbise yok mesela

Ben 16.haftadayım ama bebeğin hareketlerini hiç hissedemiyorum birde burnuma sürekli yeni doğan bebek kokusu geliyor sizde böyle oluyor mu?

bende bilmiyorum arada seğirme gibi oluyor ama kimi diyor bağırsak hareketi.dktorda 20.haftadan itibaren hissederisn dedi.ultrasonda çok hareketliydi ben dedim aa nasıl hareket ediyor ben hissdemiyorum 20.hafta dedi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…