2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
gerçekten sanki orda da bişey var gibi ama.doktor.görürdü heralde olsa
Önceden yoktu böyle 1 tane netti. Şimdi resimde gördüm. Ortada kese ayrımı çizgisi bile görüyorum. Doktor derdi galiba ama ekran da ben de tek olarak odaklandım ona baktık. Resimde de yeni fark ettim şaşırdım açıkçası :)

Buralardayım canım biraz halsizim boğazım acıyor hasta olmamak için direniyorum bir de aşırı uykum geliyor bu aralar yatak döşek yatıyorum devamlı

Aman yat uyu bosver canim. Iyiysen sorun yok. Yine kotulestiysen diye merak ettim de ben seni. Ondan sordum.

Eki Görüntüle 2179462 ay yeni fark ettim sanki orda da kese ve bebek var ve ayaklarını dikmiş. Hayal mı yoksa doktor bir şey demedi

Vallahi sen gosterince bana da oyle geldi. Doktorunun whatsappi yok mu gonderip sorsana bi ne dicek?

Aman yat uyu bosver canim. Iyiysen sorun yok. Yine kotulestiysen diye merak ettim de ben seni. Ondan sordum.

Vallahi sen gosterince bana da oyle geldi. Doktorunun whatsappi yok mu gonderip sorsana bi ne dicek?
Devlete gidiyorum. Maalesef soracak bir doktorum yok. Ikili testi de yaptırıp doğumumu yapabileceğim bir hastaneye tek bir doktora gidecem artık :)

Eki Görüntüle 2179462 ay yeni fark ettim sanki orda da kese ve bebek var ve ayaklarını dikmiş. Hayal mı yoksa doktor bir şey demedi
daha kucuk bir bebek muhtemelen daha sonra olusmus olabilir gobek bagi degil gibi bagimsiz cunku instagramda dr. Banu çiftçi var unlu bir doktor ona bir yaz istersen gonder doner belki durumunu anlat

daha kucuk bir bebek muhtemelen daha sonra olusmus olabilir gobek bagi degil gibi bagimsiz cunku instagramda dr. Banu çiftçi var unlu bir doktor ona bir yaz istersen gonder doner belki durumunu anlat
Aa evet duymuştum doktoru bakayım hemen

Selam hanımlar yazamadm uzun suredir insallah hepiniz iyisinizdir
Bende pek belirti olmadigi icin kontrollerde kalp atisini duyunca rahatliyorum hepiniz gibi ) bugun iyidik masallah ikili test icin gittik fakat yuzustu yatmis malesef doktor karnima yumusakca vurdu fakat olcemedi cmt gidecegiz umarim pozisyon degistirir ve yuzustu yattigi fotosu cok ilginc )

Çok güzel ya yaramaz maşallah günlerimiz aynı canım ben de yarın gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…