2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aman yat uyu bosver canim. Iyiysen sorun yok. Yine kotulestiysen diye merak ettim de ben seni. Ondan sordum.

Vallahi sen gosterince bana da oyle geldi. Doktorunun whatsappi yok mu gonderip sorsana bi ne dicek?
Sağol kuzum iyiyim çok şükür cuma günü sonuçlarımız çıkacak onları bekliyorum sabırsızlıkla :))

Hadi bakalım canım guzel haberler yarin senden gelsin insallah
Kalp sesleri yok mu insani duygusal yapiyor yaa
Ben doktorumu degistirdim son adet tarihim 28 mayis
Dogum icin 4 mart dedi bu doktor
Artik ne zaman bilemiyorum
Sanirim senle ben subat mart bilemeyecgiz doguma kadar tam olarak
ES-ER

kizlar ozelden sonra da devlette kiza benziyo dedi 3.kizim geliyor insallah hayirlisi ile :))
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah . Benimde 2 kızım var bakalım bu ne olacak . Bende kız olur diyorum erkek ihtimalini vermiyorum kendime nedense :) bayramdan sonra artık öğrenicez biz ...

kurabik sağol canım inş güzel haberler alırım yazarım buraya. Evet ya tam arada kaldık bakalım şubat mı olacak mart mı cinsiyeti de çok merak ediyorum yarın söyler mi pek umudum yok ama en azından bi ultrason resmim olur

Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah . Benimde 2 kızım var bakalım bu ne olacak . Bende kız olur diyorum erkek ihtimalini vermiyorum kendime nedense :) bayramdan sonra artık öğrenicez biz ...
hayirlisi olsun canim ikisi de kiz olunca hep oyle gidecek zannediyosun saglikla gelsinler :)

Doktorun vitamin veya kramplar için magnezyum vermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…