2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bununla Geçmiş olsun canım . Ama salgın mı var yoksa bu haftalarda tüm gebelerde mi oluyor anlamadım. Bende de bir kırgınlık hlsizlik üşüme var .
Amin cnm saolasın direncimiz düşük olduğu içinde en ufacık şeyde kapıyoruz sanırım dıkkat etmek lazım

Selam kızlar aşermeniz varmı. Benim 3 gündür canım turşu suyu çekti içtim valla. Ödem olcam bu gidişle. Bu arada e bebekte yüzde 50 indirim vardı. Hersey baya ucuz. Aklınızda olsun
bizde gittik e bebeğe eşimin yeğenine birseyler almaya cok ucuz gelmedi bize zibinlar ve cam biberonlar ve emzijlerde sanki indirim var gibiydi

kızlar selam..
bir iki gündür yemeklerden sonra boğazımda geçmeyen bi yanma var. bazen yemek borusunda oluyo bazen sadece boğazımda.Sizdede oluyomu? Geçmesi için neler yapıyosunuz.

günaydın kızlar. Bu ara herkes hasta . Salgın var sanırım. Bende hasta olmadan grip aşısı olmam lazım . Bizim ufaklıgıda yaptırcam bu sene inşallah.
Günaydın canım kendinize dikkat edin. Ben feci şekilde grip oldum burun akıntısı hapşuruk boğazımda da hafif ağrı var. Yaz günü nasıl oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…