2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar selam..
bir iki gündür yemeklerden sonra boğazımda geçmeyen bi yanma var. bazen yemek borusunda oluyo bazen sadece boğazımda.Sizdede oluyomu? Geçmesi için neler yapıyosunuz.
Canım bende olmadı ama . bi arkadaşım öyleydi. Gebeliği boyuncada geçmedi. Umarım seninki geçicidir.

Gunaydin kizlar. Ikili test sonucu cikanlar sonuclariniz nasil. Benim sukur dusuk riskli yaziyor ama papp-a ve t-hcg yuksek cikmis. Doktora da yarin gidecem kafada kurmaya basladim şimdiden benim gibi yuksek cikanlar var mi acaba

Canım bende dün verdim daha çıkmadı. Hiç bilgim yok bu konuda ama hiç kurma inşallah güzel sonuçlr alıcaksın merak etme. Hem bu değerlerin düşük yğksek çıkmasından biz anlayamayız bi bilgisayar programına tüm verileri giriyorlar o program söylüyor risk oranını rahat ol tatlım. Bu arada kan tahlilin kaç günde çıktı ?

6 günde cikti canm sonucum.

Gunaydin kizlar. Ikili test sonucu cikanlar sonuclariniz nasil. Benim sukur dusuk riskli yaziyor ama papp-a ve t-hcg yuksek cikmis. Doktora da yarin gidecem kafada kurmaya basladim şimdiden benim gibi yuksek cikanlar var mi acaba
Hangi değer kaç çıkmış bakmadım bile. O değerler tek başına bir anlam ifade etmiyor. Ultrason ölçümü, yaş, gebelik haftası filan hepsi birden değerlendirilip risk hesaplanıyor. 1:99000 gibi mesela .

2li test yaptıran arkadaşlar tok mu gittiniz? Burayı takip ediyorum öyle hatırlıyorum. Mart annelerinde birine doktoru aç gel demiş kafam karıştı. Bugün saat 3te gidicem ona göre gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…