- 4 Kasım 2010
- 963
- 609
- 323
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.041
Aynen gözümde canlandı benimde, çok faydalı bir yatırma pozisyonu ama benim kızım hiç sevmemişti, hiç yatıramamıştım, minikken kusma vs olaylarında aspire etmesin diye yüzüstü yatırırlar aslında ama işte sevmeyen bebek sevmiyor
Canım bulantım var maalesef doyasıya yemek yiyemiyorum hiç akşam bol limonlu mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum bir an önce atlatmam lazım hiç hastanede falan yatamam vallahiCanım ya şifayı kaptın heraldebulantın falan yoksa güzel beslenmeye çalış tarhana çorbası limon falan ye olur mu?
Canım bulantım var maalesef doyasıya yemek yiyemiyorum hiç akşam bol limonlu mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum bir an önce atlatmam lazım hiç hastanede falan yatamam vallahi
Aynen sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil. Hem hisler hem erkek olsa belli ederdi diye . Bi de cd vermişti ordan bizde baktık pipi görmedik. Dr önce erkeğe benzettim sonra kıza bişey söylemeyim daha dedi. Ama teoriler, takvimler herşey kıza çıkıyor:)Baska bir doktora msj cektim dayanamadim normal dedi
Yarin gene kendi doktoruma da sorucam hem cinsiyeti de kesinlestircez demisti kesin erkek demedi. Erkege benziyor dedi. Sen nasil emin oldun kizdan? Saglikli olsunlar insallah.
Canım bulantım var maalesef doyasıya yemek yiyemiyorum hiç akşam bol limonlu mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum bir an önce atlatmam lazım hiç hastanede falan yatamam vallahi
Aynen gözümde canlandı benimde, çok faydalı bir yatırma pozisyonu ama benim kızım hiç sevmemişti, hiç yatıramamıştım, minikken kusma vs olaylarında aspire etmesin diye yüzüstü yatırırlar aslında ama işte sevmeyen bebek sevmiyor
Ne güzel Allah bagislasin kizinizda mi var cok guzel yaaa anali babali saglikla buyutun bizim ilk olacak kısmetse ne guzel siz daha deneyimlisiniz tabi hepsi ayri heyecan herkesin bebeklerini saglik sihhatle buyutmek nasip olsun insallah
hele ilk doğduklarında hala anne karnında sanıyolar ya bacaklarını kıvırıyolar iyice
Kizlar ya moralim cok bozuk devlet hastanesinde ikili test vermiştim hastane tasindii bugun gittim sonucumu almaya sistemde görülmüyor dedi kayiplara karisti dr 3lu yapalim dedi ben istemedim artik ultrasyona aldi bebegim iyiymiş cok şükür 15+4 teyim 150gr dedi iyi mi kilosu acaba
yaa evet, insan altını değiştirirken bile korkuyo bacağını acıtır mıyım diyeay durun özlemimi artırmayın benim
Benimde butun ruyalar kiz diyor takvimlerde ama cikinti gördüm ben doktorda gosterdi ama kızlarda da klitoris bu hafta cikinti gibi olur dedi yarin kesinlesecek yanisi bu gun son cinsiyet heyecanimi yasiyorumAynen sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil. Hem hisler hem erkek olsa belli ederdi diye . Bi de cd vermişti ordan bizde baktık pipi görmedik. Dr önce erkeğe benzettim sonra kıza bişey söylemeyim daha dedi. Ama teoriler, takvimler herşey kıza çıkıyor:)
Benimde butun ruyalar kiz diyor takvimlerde ama cikinti gördüm ben doktorda gosterdi ama kızlarda da klitoris bu hafta cikinti gibi olur dedi yarin kesinlesecek yanisi bu gun son cinsiyet heyecanimi yasiyorum
7 yaşında kızım bende unuttum herşeyi.sil baştan yeni öğreniyor gibiyim aynı
Kizlar ya moralim cok bozuk devlet hastanesinde ikili test vermiştim hastane tasindii bugun gittim sonucumu almaya sistemde görülmüyor dedi kayiplara karisti dr 3lu yapalim dedi ben istemedim artik ultrasyona aldi bebegim iyiymiş cok şükür 15+4 teyim 150gr dedi iyi mi kilosu acaba
bugun doktora gitim devlete.doktor iki parmağımın arasını görüyomusun dedi.işte o bebeğin pipisi dedi:) bu arada 3 lü teste gerek yokmuş 2li testin aynısı çıkıyoBaska bir doktora msj cektim dayanamadim normal dedi
Yarin gene kendi doktoruma da sorucam hem cinsiyeti de kesinlestircez demisti kesin erkek demedi. Erkege benziyor dedi. Sen nasil emin oldun kizdan? Saglikli olsunlar insallah.
kızlar bende bir yandan doğumdan sonra göğüs ucu yaralarını araştıyorum.önlei almak lazım valla yoksa çok çekeriz allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?