2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Ne güzel Allah bagislasin kizinizda mi var cok guzel yaaa anali babali saglikla buyutun bizim ilk olacak kısmetse ne guzel siz daha deneyimlisiniz tabi hepsi ayri heyecan herkesin bebeklerini saglik sihhatle buyutmek nasip olsun insallah

Canım ya şifayı kaptın heralde bulantın falan yoksa güzel beslenmeye çalış tarhana çorbası limon falan ye olur mu?
Canım bulantım var maalesef doyasıya yemek yiyemiyorum hiç akşam bol limonlu mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum bir an önce atlatmam lazım hiç hastanede falan yatamam vallahi

Canım bulantım var maalesef doyasıya yemek yiyemiyorum hiç akşam bol limonlu mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum bir an önce atlatmam lazım hiç hastanede falan yatamam vallahi

Evet canım bende dün kırgındım halsizdim tarhana çorbasına limon sıkıp yiyebildim. Öyle her yemeği yiyemiyoruz ki ama çok şükğr en azından çorba ve su tüketebiliyoruz o da önemli.

Kizlar ya moralim cok bozuk devlet hastanesinde ikili test vermiştim hastane tasindii bugun gittim sonucumu almaya sistemde görülmüyor dedi kayiplara karisti dr 3lu yapalim dedi ben istemedim artik ultrasyona aldi bebegim iyiymiş cok şükür 15+4 teyim 150gr dedi iyi mi kilosu acaba

Baska bir doktora msj cektim dayanamadim normal dedi
Yarin gene kendi doktoruma da sorucam hem cinsiyeti de kesinlestircez demisti kesin erkek demedi. Erkege benziyor dedi. Sen nasil emin oldun kizdan? Saglikli olsunlar insallah.
Aynen sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil. Hem hisler hem erkek olsa belli ederdi diye . Bi de cd vermişti ordan bizde baktık pipi görmedik. Dr önce erkeğe benzettim sonra kıza bişey söylemeyim daha dedi. Ama teoriler, takvimler herşey kıza çıkıyor:)

GEÇMİŞ olsun cnm.bende geçen hafta işte serum taktırdım dinlen birde geçiyor inşalah

hele ilk doğduklarında hala anne karnında sanıyolar ya bacaklarını kıvırıyolar iyice

Ne güzel Allah bagislasin kizinizda mi var cok guzel yaaa anali babali saglikla buyutun bizim ilk olacak kısmetse ne guzel siz daha deneyimlisiniz tabi hepsi ayri heyecan herkesin bebeklerini saglik sihhatle buyutmek nasip olsun insallah

amin canım, teşekkür ederim, hiç merak etme doğunca bir anda insan tecrübeleniyor, gerçi bende şu an hiç bişey bilmiyo gibiyim

iyi çok şükür cnm sorun olsa derdi doktor .kilo da bilmiyorum inan ama iyi gibi sanki

Benimde butun ruyalar kiz diyor takvimlerde ama cikinti gördüm ben doktorda gosterdi ama kızlarda da klitoris bu hafta cikinti gibi olur dedi yarin kesinlesecek yanisi bu gun son cinsiyet heyecanimi yasiyorum

Benimde butun ruyalar kiz diyor takvimlerde ama cikinti gördüm ben doktorda gosterdi ama kızlarda da klitoris bu hafta cikinti gibi olur dedi yarin kesinlesecek yanisi bu gun son cinsiyet heyecanimi yasiyorum

merak merak valla hepimiz.biizmde artık anca bayramdan sonraa öğreneceğiz.

tam taşınma dönemine denk gelmeniz kötü olmuş tüh, eski sistemi kullanan yer yok muymuş?

Baska bir doktora msj cektim dayanamadim normal dedi
Yarin gene kendi doktoruma da sorucam hem cinsiyeti de kesinlestircez demisti kesin erkek demedi. Erkege benziyor dedi. Sen nasil emin oldun kizdan? Saglikli olsunlar insallah.
bugun doktora gitim devlete.doktor iki parmağımın arasını görüyomusun dedi.işte o bebeğin pipisi dedi:) bu arada 3 lü teste gerek yokmuş 2li testin aynısı çıkıyo

Insaallah kisa surede atlatirsin canim. Dinleniyorsun zaten, ama beslenme de onemli tabi hastayken, zaten iyi beslenemedigimiz icin vucut direncimiz dusuyor ya.

Hamilelik takviminde senin yaklasik agirlik 110 gr yaziyor. 150 gr iyi oluyor bu durumda. Testin kaybolmasina uzulmussun tabi normal olarak ama soyle dusun ki ben o testi hic yaptirmayacagim. Sadece ense kalinligi ve burun kemigibe baktiricagim, geri kalani olasilik hesabi.

kızlar bende bir yandan doğumdan sonra göğüs ucu yaralarını araştıyorum.önlei almak lazım valla yoksa çok çekeriz allah korusun

Offfd ne cektim var ya, 6 ay tepine tepine aglayarak emzirdim. Bazen biraktiemak icin ugrasirdim dayanamayip acisina, kizkm da daha da yapisirdi, alip duvara vurasim gelirdi kuzumu acidan. Insaallah ikincide olmaz. Dogum sancisi vs hic birseymis gogus acisi yaninda. Su gumus basliklar goruyorum arkadasim da kullaniyor. Eger ise yariyorsa onlardan almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…