2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
günaydın kızlar. Bu ara herkes hasta . Salgın var sanırım. Bende hasta olmadan grip aşısı olmam lazım . Bizim ufaklıgıda yaptırcam bu sene inşallah.
bende grip oldum oglumda grip yaz günü salgım var şaka gibi adana sicaginda hasta olduk. Aşılar çokta masum değil bir çok danıştığım doktor arkadaşım yaptırmamı önermedi grip aşısını.

Gunaydin kizlar. Ikili test sonucu cikanlar sonuclariniz nasil. Benim sukur dusuk riskli yaziyor ama papp-a ve t-hcg yuksek cikmis. Doktora da yarin gidecem kafada kurmaya basladim şimdiden benim gibi yuksek cikanlar var mi acaba
Cnm geneli önemli anladığım kadarıyla. Kurma kafanda. Sen yrn gitcekmişin gene iyi benim cmtsi zaman geçmiyor. Cinsiyeti de söyler inş ben eminim kız ama:) sana erkek demişti sanırım yarın kesinleşir heralde.

2li test yaptıran arkadaşlar tok mu gittiniz? Burayı takip ediyorum öyle hatırlıyorum. Mart annelerinde birine doktoru aç gel demiş kafam karıştı. Bugün saat 3te gidicem ona göre gideyim
bana tok gel hatta tatlı bişeyler ye bebek hareket etsin dediler. Ultrasondaki ölçümler için tok gitmen daha iyi. Kanda sıkıntı olmuyor heraldeki ardına kanı da verdim.

2li test yaptıran arkadaşlar tok mu gittiniz? Burayı takip ediyorum öyle hatırlıyorum. Mart annelerinde birine doktoru aç gel demiş kafam karıştı. Bugün saat 3te gidicem ona göre gideyim

canım kandaki serbest bhcg değerinin açlık/toklukla ilgisi yok, sadece bebişi göreceğimiz için biraz daha hareketli olsun diye bişiler atıştırmak iyi oluyor.

Ben tok gitmiştim canım. Doktorumda aç veya tok bir şey dememişti.

Farketmez aç tok, gidince kan alıyorlar

bana tok gel hatta tatlı bişeyler ye bebek hareket etsin dediler. Ultrasondaki ölçümler için tok gitmen daha iyi. Kanda sıkıntı olmuyor heraldeki ardına kanı da verdim.

canım kandaki serbest bhcg değerinin açlık/toklukla ilgisi yok, sadece bebişi göreceğimiz için biraz daha hareketli olsun diye bişiler atıştırmak iyi oluyor.
Sağolun arkadaşlar benim 2.5 yaşında kızım var 2.hamileliğim ama unutmuşum. Tok gidicem

yaa çok tatlı gerçekten ilk kez yüzüstü bebiş ultrason resmi gördüm, doğunca da sever bence yüzüstü yatmayı

Baska bir doktora msj cektim dayanamadim normal dedi
Yarin gene kendi doktoruma da sorucam hem cinsiyeti de kesinlestircez demisti kesin erkek demedi. Erkege benziyor dedi. Sen nasil emin oldun kizdan? Saglikli olsunlar insallah.

ya kızlar bazen şişkinliginizin gittiği oluyo mu bugün şişkinligim gitmiş biraz kocama karnımi gösterip duruyorum şişkinlik gitmiş mi diyeyoksa yediklerimize bağlı mi oluyo bu şişkinlik acaba ?bazen bi şiş oluyo tam hamile gibi ,bugün hic öyle degil

Benimde aynı öyle. Birkaç gün hiçbirşeye sığamıyorum sanki 6 aylık, sonra iniyor sanki. Benim iştahım baya açıldı, sanırım mide şişlik yapıyor.

Benim de öyle zaten zayıfım az bişey yesem karnım çıkıyor sonra puf :) hele sabahları hiç yok

Kızlar bebeğim ters duruyor karnımda ve bugün sağ kasığıma ağrı vuruyor. Baş aşağı olduğu için yürüyüş yapsam mı daha iyi olur uzansam mı? Çok korkuyorum

yaa çok tatlı gerçekten ilk kez yüzüstü bebiş ultrason resmi gördüm, doğunca da sever bence yüzüstü yatmayı

Evet yaaa esimde diyor ki sen uyuya uyuya keyfe duskun yaptın cocuğu dogduktan sonra tam bebek uykusu pozisyonu
bez reklamlarinda oluyor ya yuzustu yatan bebekler onlar gibi he he

Evet yaaa esimde diyor ki sen uyuya uyuya keyfe duskun yaptın cocuğu dogduktan sonra tam bebek uykusu pozisyonu
bez reklamlarinda oluyor ya yuzustu yatan bebekler onlar gibi he he

Aynen gözümde canlandı benimde, çok faydalı bir yatırma pozisyonu ama benim kızım hiç sevmemişti, hiç yatıramamıştım, minikken kusma vs olaylarında aspire etmesin diye yüzüstü yatırırlar aslında ama işte sevmeyen bebek sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…