2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya aslında ben basından beri evde de tartılıyorum. Ve iki aydır aynı kilom ama doktora gidince yemek yemiş oluyo insan kıyafet falan fazla çıkıyorum. Ben evde normalde sabah kıyafet olmadan tartılırım. Ki doktorda tartıldıgımda 3 gündür tursu suyu içmiştim sanırım O ödem yaptı fazla çıktım ama sabah tartıldım yine aynıyım. 72.2 doktorda 74 cıktım
2 kg da ben aldım

Bel ağrısı fena yapiyo bacaklarimi cekemiyorum bazen agridan kramlar giriyo bu haftalarda olurmus ne kadar surerse artık ;(
doktora söyleyin canm benim ikinci gebeliğim öyleydi hatta daha da ilerlemişti geceleri uyanıyordum bacaklarıma kramp girmiş meğer magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olurmuş onları takviye edince rahatlamıştım

canm bi kaç gün öncede ben yazmıştım 3.kilo almışım diye bugün tartıldım 2 kilo almış görünüyorum sanırım o gün yediklerimizle alakalı yani bu haftalarda az alsak iyi olur ama elimizde de değil.ki ben çok sık acıkıyorum

doktorum bana femix omega diye bir ilac verdi vucudundaki bebek icin eksik olan herseyi bundan alirsin dedi size vermedi mi doktor birsey folik asiti biraktirdi

Kızlar günaydın. Bir şey sorcam size. Üşüyen var mı aranızda? Ben geceleri titriyorum resmen. Gündüzde çorapsız duramıyorum.
ahh canm işte ben her gün değil ama ara ara geceleri sıtma gibi tutuyor akşam üzeri olunca da kalın kalım giyiniyorum enfeksiyon yokmuş sadece ferittinim düşük çıktı onunla alakalı olabilir sanırım sende bi baktır bunlara

en garanti sabah tartilmak canim mide bos oldugu icin çünkü nerdeyse 2-3 litre su içiyorum yani aksambtaryildigimla sabah tartildigim arasinda 1bicuk 2 kilo oynuyor

Evet canım benimde ara ara geceleri oluyor. Randevu günümde mutlaka baktırıcam .

doktorum bana femix omega diye bir ilac verdi vucudundaki bebek icin eksik olan herseyi bundan alirsin dedi size vermedi mi doktor birsey folik asiti biraktirdi
bu hamileliğimde öyle sıkıntılarım yok şükür ,sadece demir hapı verdi folik asiti de kutuyu bitirene kadar devam et dedi onları içiyorum

sevindim canım valla boyle sıkıntınin olmamasına
sağol canm önceden yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum ama o belimi taşıyamıyordum sanki annemler daha bu haftadan olur mu sonra napacan diyodu az yol yürüsem eğilip bişey alsam belim kopardı ozaman dediğim gibi magnezyum,birde kalsiyum ilaçlarıyla rahatlamıştım

Son düzenleme:
Canm femix yeterli degil mi ayrica mi kullanmak lazim bu ilaçları bilemedim
kan sonuclarina göre yazardi dr hepsi iyi dedi bana

bana sürekli kustugum icin verdi birazda icinde butun hersey vvar demire kadar bebek gelisimi icin birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…