2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne guzel bu da erkek olsa iyi olur o zaman diye dusunuyorum canım
Farklı bi cinsiyet güzel olur evet kız olursa da kızıma arkadaş yoldaş olur. Gönlümden geçen yok açıkçası ikisi için de güzellik olacak bize hayırlısı olsun inş. 3 kişi erkek 1 kişi kız şeklinde yorum yaptı ultrason resmime

Bende 2.5 kilo kadar verdim canım. Henüz iştahım açılmadı .
yok canım ne fazlasi ay basina 1 kiloya kadar normalmis canım onun ustune cikma sadece doktorun abartmis bence 6kilo almis olsaydin evet derdim fazla almissin diye bende almaya cok musaitim surekli mide bulantisi kusma olunca zorla yiyorum ondan canim bunyeye gore degisiklik gosterir

Evet öğreniliyor dr um genetikçi ile irtibata geçti bugün öğreneceğim kısmetse :)

Bana da olmuştu canım endişelenme hormon dalgalanmasından oluyormuş. Devam ederse bir dr yna danış derim.

Kızlar kaç kilo aldınız. Ben şimdiye dek 2 kilo aldım. Doktor dikkat et deyip duruyor. Çok mu aldım acaba

4 kilo verdim ben bulantilardan. Bence bulantisi olmayan icin 2 kilo cok normal 3 ayda. Ki artan kan hacmi var, buyuyen gogusler, odem, hazimsizliktan dolayi olusan fazlalik vs. Bence gayet iyi.

Kızlar günaydın. Bir şey sorcam size. Üşüyen var mı aranızda? Ben geceleri titriyorum resmen. Gündüzde çorapsız duramıyorum.

Ben usuyorum. Ayaklarim hic isinmiyor. Ama beslenemedigim icin acliktan falan da olabilir benimki.

Günaydın kızlar bugün 3 de randevum var limonumu görecem cinsiyet kesinlesecek ve ikili test sonucumu alicam insallah her sey yolundadir. Heyecandan gene sabahin köründe kalktim.

Ay hadi bakalim guzel haberlerle gel canim. Benim randevum da yarin bakalim.

haha ama gene de en cok kiz denmis canm o yuzden bence kız gibi seninki. Bizim arkadasa doktor 6 ay kiz demis sonra erkek oldugu ortaya cikmis. Ama simdi ultrasyon cihazlari iyi ya değişmez sanirim

En guzel heyecanlar canm bunlat insallah sende yarun guzel haberler alırsın

gozun aydin ogrenmissin:) 10haftalik bebek medir ya ona hayatta guvenemezsin,artik su haftadan sonra tahminler daha guvenilir olur ki renkli ultrasonla bakmis,o cok net gosteriyor. bir iki haftaya yine gidersen kesinlestirirsin hala suphen varsa gider. yade yeda guzel isimler cidden :) ben mila katcam kiz olursa :) sera ismine bayiliyorum ama burda sarah gibi algilanir mi dusuncesi yuzunden vazgectim

Ay hiç söyleme valla az önce ağzıma ekşi sular doldu midem bulandı gelde yemek ye şimdi

Ben işteyim cnm oda müsait çekmeceye dolduruyorum çerez süt filan.arada hemen yemeye çalışıyorum.evde olsam hep yatarım heralde.bu yönden iyi gibi işte olup uyanık kalmaya çalışmak.kızım 2.500 kiloydu bunda biraz kilolu olsun istiyorum ama nerdee bizde o iştahh

Oda iyiymiş canım benimde oğlum 3500 kilo doğdu bundan pek ümitli değilim

Ultrason görüntüsü böyle bebek sağda baş aşağı duruyor ve yanda onun yerini dar eden büyük şişlik var kramplardan dolayı böyle oldu dedi doktor ve bebeğin hareketlerini sınırlıyormuş

Eklentiler

• IMG_20180816_111211.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…