- 5 Haziran 2015
- 1.390
- 1.997
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.161
Farklı bi cinsiyet güzel olur evetNe guzel bu da erkek olsa iyi olur o zaman diye dusunuyorum canım
yok canım ne fazlasi ay basina 1 kiloya kadar normalmis canım onun ustune cikma sadece doktorun abartmis bence 6kilo almis olsaydin evet derdim fazla almissin diye bende almaya cok musaitim surekli mide bulantisi kusma olunca zorla yiyorum ondan canim bunyeye gore degisiklik gosterirBende 2.5 kilo kadar verdim canım. Henüz iştahım açılmadı .
hayirlisi olsun diyelim o zaman canımFarklı bi cinsiyet güzel olur evetkız olursa da kızıma arkadaş yoldaş olur. Gönlümden geçen yok açıkçası ikisi için de güzellik olacak bize hayırlısı olsun inş. 3 kişi erkek 1 kişi kız şeklinde yorum yaptı ultrason resmime
gozun aydin canım aynen bizde zorlaniyoruz esim bana birakti sen koy dediBen bebegimin cinsiyetini dun ogrendim renkli ultrasonda yapti 13 haftaliklarda yapildigini bilmiordum bebegim kiz olucak simdi isim arayisindayiz ve baya zor isim bulmak
Evet öğreniliyor dr um genetikçi ile irtibata geçti bugün öğreneceğim kısmetse :)Ah canim cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Ihmal etme aman. Sislik vs gecse bile doktor kontrolune gotur sen yine de.
Ya bence baska bir doktora daha git. Cok sacma geldi bana bu soyledikleri. Sen de bosu bosuna canini sikiyorsun sanki. Simdi bebek kucuk, yeri genis, bi milyon kere donuyodur o gun icinde bile. Burdan birinin de bebegi yuzu koyundu ultrason fotosu atmisti, onun doktoru hic boyle seyler soylememis olacak ki bahsetmemis arkadas hic. Bosuna kendunu uzup yipratma. Dinlen bolca.
Peki nifty testinde cinsiyete de bakiliyor diye biliyorum, ordan ogrenemedin mi?
Bana da olmuştu canım endişelenme hormon dalgalanmasından oluyormuş. Devam ederse bir dr yna danış derim.Ay olmam inşallah canım geçen gecede oldu. Böyle arada bir oluyor . İnce pikeyle ytıyorduk eşim battaniyede örttü resmen titredim. İnşallah hasta olmam .
Bide bu aralar eskisi gibi çok uyuyamıyorum ya. Eskiden aşırı uyurdum şimdi sabah erkenden kalkıyorum
Kızlar kaç kilo aldınız. Ben şimdiye dek 2 kilo aldım. Doktor dikkat et deyip duruyor. Çok mu aldım acaba
Kızlar günaydın. Bir şey sorcam size. Üşüyen var mı aranızda? Ben geceleri titriyorum resmen. Gündüzde çorapsız duramıyorum.
Günaydın kızlar bugün 3 de randevum var limonumu görecem cinsiyet kesinlesecek ve ikili test sonucumu alicam insallah her sey yolundadir. Heyecandan gene sabahin köründe kalktim.
Inşallah :) bazıları da tam emin olmadan söylemiyormuş. 16. Haftaya kadar dayanamamsoylemesi lazım bence cinsiyeti 11 haftalıkkrn bile soyleyen doktorlar var
haha ama gene de en cok kiz denmis canm o yuzden bence kız gibi seninki. Bizim arkadasa doktor 6 ay kiz demis sonra erkek oldugu ortaya cikmis. Ama simdi ultrasyon cihazlari iyi ya değişmez saniriminşallah canım ben hala 100de 100 kiz olduguna ınanmıyorum aslında 10 haftalikken acildeki doktor bize erkek demisti erkek isimlerinde liste yapmistim sonra 2 li teste kiz gibi dedi budefa kiz listesi yapmistim 2 gun sonra kramp girmisti agrim cok kotu diye nobetci kadin doguma gitim bana erkek demisti memlekete gidince idrar da enfeksyon cikinca doktor muayene edince kiz dedi ve bu son kontrolumde dun oldum tekrar kiz dediler yani 5 kere cinsiyette kararsizdilar hahah :))
En guzel heyecanlar canm bunlat insallah sende yarun guzel haberler alırsın4 kilo verdim ben bulantilardan. Bence bulantisi olmayan icin 2 kilo cok normal 3 ayda. Ki artan kan hacmi var, buyuyen gogusler, odem, hazimsizliktan dolayi olusan fazlalik vs. Bence gayet iyi.
Ben usuyorum. Ayaklarim hic isinmiyor. Ama beslenemedigim icin acliktan falan da olabilir benimki.
Ay hadi bakalim guzel haberlerle gel canim. Benim randevum da yarin bakalim.
inşallah canım ben hala 100de 100 kiz olduguna ınanmıyorum aslında 10 haftalikken acildeki doktor bize erkek demisti erkek isimlerinde liste yapmistim sonra 2 li teste kiz gibi dedi budefa kiz listesi yapmistim 2 gun sonra kramp girmisti agrim cok kotu diye nobetci kadin doguma gitim bana erkek demisti memlekete gidince idrar da enfeksyon cikinca doktor muayene edince kiz dedi ve bu son kontrolumde dun oldum tekrar kiz dediler yani 5 kere cinsiyette kararsizdilar hahah :))
Ay hiç söyleme valla az önce ağzıma ekşi sular doldu midem bulandı gelde yemek ye şimdiAynen cnm 58 di doğum yaptığmda.birde hamileler fazla yer 2 kişilk biz daha kendi standartımızı yiyemiyoyuz ki
Ay hiç söyleme valla az önce ağzıma ekşi sular doldu midem bulandı gelde yemek ye şimdi
Bana da olmuştu canım endişelenme hormon dalgalanmasından oluyormuş. Devam ederse bir dr yna danış derim.
Oda iyiymiş canım benimde oğlum 3500 kilo doğdu bundan pek ümitli değilimBen işteyim cnm oda müsait çekmeceye dolduruyorum çerez süt filan.arada hemen yemeye çalışıyorum.evde olsam hep yatarım heralde.bu yönden iyi gibi işte olup uyanık kalmaya çalışmak.kızım 2.500 kiloydu bunda biraz kilolu olsun istiyorum ama nerdee bizde o iştahh
maşallah iyiymiş cnmo kadar doğsalar yeer.en başta sağlıklı olsunlarda.ben dert ediyordum doktor ne dedi sne kaç kilosun kiOda iyiymiş canım benimde oğlum 3500 kilo doğdu bundan pek ümitli değilim
Aynen canım sağlıklı doğsunlar küvezde falan kalmasınlarda başka bişe istemiyorummaşallah iyiymiş cnmo kadar doğsalar yeer.en başta sağlıklı olsunlarda.ben dert ediyordum doktor ne dedi sne kaç kilosun ki
2 kg da ben aldımKızlar kaç kilo aldınız. Ben şimdiye dek 2 kilo aldım. Doktor dikkat et deyip duruyor. Çok mu aldım acaba
Hayatımda ilk defa duyuyorum boule bir şey. Senden sonra google a da baktım rahimde kramp bölgesi diye bir şey bulamadım. Şuanda aşağıda olması pek sorin teşkil etmiyor. Son aylarda bile bebek dönebiliyor ki benim karnında ki bebeğim son gittiğimde taklalar atıyordu. Yeri o kadar geniş ki şuanda bin kere dönecektir. Bence kafanı bunlarla hiç bulandırma.
Ultrason görüntüsü böyle bebek sağda baş aşağı duruyor ve yanda onun yerini dar eden büyük şişlik var kramplardan dolayı böyle oldu dedi doktor ve bebeğin hareketlerini sınırlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?