2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canm femix yeterli degil mi ayrica mi kullanmak lazim bu ilaçları bilemedim
kan sonuclarina göre yazardi dr hepsi iyi dedi bana
canm vitamin den ayrı kullanmıştım şikayetlerimi anlatınca sonradan bacağıma kramplar giriyordu bunları söyledim ozaman kalsiyum ve magnezyum eksikliği vardır demişti suda eritiliyor ondan kullandırmıştı sen söyle gittiğinde ona göre verebilir

Kızlar kaç kilo aldınız. Ben şimdiye dek 2 kilo aldım. Doktor dikkat et deyip duruyor. Çok mu aldım acaba
Ben de daha çok aldım sanıyordum 600 gram almışım doktor 1 ay sonra randevu verdi 1 kilo alıp da gelmeni bekliyorum dedi normalde kiloya takıktır ama artık Alman gerek dedi ben Dr doymak ne bilmiyorum çok aldım diye kasıyordum salatalık yiyordum acıktıkça artık durdurulmaz bir yoldayım :)

Bulantıların geçti mi canım iştahın açılmış maşallah :)

Normalde kaç kilosun canım

Aynen canm doktoe bana da kilo al dedi çünkü bende vermişimm. Halbuki yiyorum ama niye alamiyorum anlamıyorum sanirim surekli yüzmeden biraz kilo verdim her yaz veririm. Simdi deniz sezonunu kapattim.Insallah bundan sonra alirim kilo. Azar azar ve saglikli bir sekilde alalim insallah

İnşallah canım bi de doktor şunu ekledi artık beslenmen önemli yiyemiyorum yok yemezsen gelişimi eksik kalır sorumluluk sende kaliteli beslen yasak olan makarna pilav da ye ama doyma onlarla tadına bak çeşitlilik olsun et balık yumurta badem ceviz yoğurt salata sebze gibi her gün bi öğün et tipi bi öğün sebze atlama sakın dedi ve çok güvenirim doktoruma artık yiyemiyorum demek yerine destek olalım güzel beslenelim daha rahat bi döneme başladık

Aynen canm benim doktorumda oyle dedi sabah kahvaltısında bir bardak sut ic yumurta peynir ihmal etme dedi. Et ve sebze ekledi birde cerez. 40 dakika yuruyus dedi düz yerde yokus ve merdiven olmucakmis. Artik tatil bitiyor evime gdiecem beslenmeme daha cok dikkat edicem insallah bugun bebegimin kalp atisi vardir sagliklidir haberini alirim

kızlar doktorunuz böyle bi yeme listesi verdiyse paylasirmisiniz,benim doktor wermedi öyle bi liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…