2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Gönlüm çok istiyo ama nasip . Ama yukarı doğru olunca kız diyorlardı sanki erkek için dahamı düz olması gerekiyormuş
Eğer gördüğüm nubsa seninki paralel canım kızlarda paralel erkeklerde dik oluyor. Resim ekliyorum. Burdakine göre bakınca seninki kız gibi geldi bana

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-19-19-09-03-1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 56
Ultrason görüntüsü böyle bebek sağda baş aşağı duruyor ve yanda onun yerini dar eden büyük şişlik var kramplardan dolayı böyle oldu dedi doktor ve bebeğin hareketlerini sınırlıyormuş

Bence baska bir doktora daha gorun, kramplar icin ne dedi peki doktor?Onerisi falan var mi, ya da ilac vs basladi mi? Baska bir doktora gidersen belki sunu yap bunu yapma vs gibi onerilerde de bulunur.

bende oyle oldugu icin iki ekmek parcasiyla tahin pekmez yiyorum iyi geliyor

Mide yabmasina ve bogaz tahrisine cok iyi geliyor tahin cidden. Soguk sut de mideyi rahatlatiyor. Bir de bir tanidigim 5-6 tane yesil mercimegi yikayip cigden hap gibi yutuyorum o mide asitini emiyor rahatlatiyor demisti. Mide yanmasi olan arkadaslar bi deneyebilirler bence.

Canim baktin mi dedigim doktorun sayfasina?

Benim doktorum kilomu olcmedi. Ilk gidisimde, birkac gun sonra ikinciye gitmistim kalp atisi icin, yine olcmedi. Bu sefer olcer mi bilmiyorum,1 ay sonra gel demisti, 6+3 te gitmistim en son. Gecen hafta gitmem lazimdi ama 12.hafta olsun diye bu hafta icin aldim randevumu. Yarin bakalim nasil gecicek.

56-57 kiloyum 1.75 boyum görüntüm zayıf duruyor

Ay ne kadar uzunmussun masaallah. Boyuna gore de zayifsin baya bence de. Ben 55 ken bile zayif duruyorum cunku, boyum 1.63.

kızlar doktorunuz böyle bi yeme listesi verdiyse paylasirmisiniz,benim doktor wermedi öyle bi liste
Liste vermedi canm sozel olarak soyledi. Sabah kahvalti süt yumurta peynir olmazsa olmaz dedi. Oglen sebze yiyorsan aksam et ya da ikisi ayni anda azar. Ara ogun olucakmis 2 kere ana öğünlerin arasinda yogurt meyve ya da cerez. Birde kefir icebiliyorsan ic cok faydali gebelere dedi. Beyaz et onerdi balik tabikide. Hamur isi ve tatlılardan uzak dur dedi. Arti birde konserve ürün hazir gida yeme dedi.

Enes i ters okuyunca sene m eklenince senem çok hoş duruyor :)
aa evet çok uyuyor ama 2 yakın arkadaşımın ismi de senem o yüzden olmaz teşekkür ederim
Elif koy kiz olsa koyacaktik nadip olmadi bize
Elif güzel bir isim ama okadar çok var ki etrafımda
Bence Ecem koy :)) bi arkadaşımın ismiydi üni.de güzel bence
ablam da Ecem koy diyo benimde nedense en içimdrn en çok Elisa ve Ceren geçiyor bakalım kısmet artık

acaba neden öyle diyorlar. Kış boyunca hastaneleri kim aşındıracak . Para kazanamayacaklar. Canım Lütfen ciddi araştır. İçinde bulunan civa miligram zararı yok. Civa otizm yapmaz. Benim oğlum geçen yıl domuz giribi geçirdi . Bu sene b si var. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Allah korusun . En azından hafif geçirir.

çok güzel açıklamışsın ağzına saglikyumurta yemeye yeni başlı cam ozaman yiyemiyodum onu

canım amniyosentez ücretsiz devlet hastanesinde.Diğerleri yurt dışı testi. Sanmıyorum öle oldugunu
aynen Türkiye de yapılmıyor dediler bana da... istanbul da en uygun nerde yaptırabilirim acaba buün bi fiyat aldım 3500.. sgk lı olunca 2500 dedi....daha uyguna yapan hastane var mı acaba

Hahaha çok güldüm senin dogana kadar belli olmicak galiba
valla oyle hahah
gozun aydin canım aynen bizde zorlaniyoruz esim bana birakti sen koy dedi
haha ne tatli allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve zorlanicaz iyice:)

sare ismini bende sok seviyorum mila da cok guzel bende cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…