- 5 Haziran 2015
- 1.390
- 1.997
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.221
Merhaba hanımlar kontrole gittik ama cinsiyeti gene söylemediler tabi aslında ikili test için gitmiştim ama geçmiş galiba Eki Görüntüle 2180004 sizce kızmı erkekmi
Bana kız gibi geldi ama hayırlısı bakalım
Eğer gördüğüm nubsa seninki paralel canım kızlarda paralel erkeklerde dik oluyor. Resim ekliyorum. Burdakine göre bakınca seninki kız gibi geldi banaGönlüm çok istiyo ama nasip . Ama yukarı doğru olunca kız diyorlardı sanki erkek için dahamı düz olması gerekiyormuş
Evet canım bencede kız. Sağlıklı olsunda Rabbim den gelene razıyızEğer gördüğüm nubsa seninki paralel canım kızlarda paralel erkeklerde dik oluyor. Resim ekliyorum. Burdakine göre bakınca seninki kız gibi geldi bana
Ultrason görüntüsü böyle bebek sağda baş aşağı duruyor ve yanda onun yerini dar eden büyük şişlik var kramplardan dolayı böyle oldu dedi doktor ve bebeğin hareketlerini sınırlıyormuş
bende oyle oldugu icin iki ekmek parcasiyla tahin pekmez yiyorum iyi geliyor
sağol canm önceden yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum ama o belimi taşıyamıyordum sanki annemler daha bu haftadan olur mu sonra napacan diyodu az yol yürüsem eğilip bişey alsam belim kopardı ozaman dediğim gibi magnezyum,birde kalsiyum ilaçlarıyla rahatlamıştım
Ben de daha çok aldım sanıyordum 600 gram almışım doktor 1 ay sonra randevu verdi 1 kilo alıp da gelmeni bekliyorum dedi normalde kiloya takıktır ama artık Alman gerek dedi ben Dr doymak ne bilmiyorum çok aldım diye kasıyordum salatalık yiyordum acıktıkça artık durdurulmaz bir yoldayım :)
56-57 kiloyum 1.75 boyum görüntüm zayıf duruyor
Öyle canım Allah hayırlısını nasip etsin inş hepimize..Evet canım bencede kız. Sağlıklı olsunda Rabbim den gelene razıyız
:) bizim rota kızdan şaşmıcak anlaşılan :))Yok tatlım dik olursa erkek paralel olursa kız derler :)) bence kız geldi bana da
Liste vermedi canm sozel olarak soyledi. Sabah kahvalti süt yumurta peynir olmazsa olmaz dedi. Oglen sebze yiyorsan aksam et ya da ikisi ayni anda azar. Ara ogun olucakmis 2 kere ana öğünlerin arasinda yogurt meyve ya da cerez. Birde kefir icebiliyorsan ic cok faydali gebelere dedi. Beyaz et onerdi balik tabikide. Hamur isi ve tatlılardan uzak dur dedi. Arti birde konserve ürün hazir gida yeme dedi.kızlar doktorunuz böyle bi yeme listesi verdiyse paylasirmisiniz,benim doktor wermedi öyle bi liste
aa evet çok uyuyor ama 2 yakın arkadaşımın ismi de senem o yüzden olmaz teşekkür ederimEnes i ters okuyunca sene m eklenince senem çok hoş duruyor :)
Elif güzel bir isim ama okadar çok var ki etrafımdaElif koy kiz olsa koyacaktik nadip olmadi bize
ablam da Ecem koy diyo benimde nedense en içimdrn en çok Elisa ve Ceren geçiyor bakalım kısmet artıkBence Ecem koy :)) bi arkadaşımın ismiydi üni.de güzel bence
Canim baktin mi dedigim doktorun sayfasina?
sağol canm buldum okudum teşekkkür ederim dün hatta bi doktrun yazısını buldum orda da 6 rad üzerinde çekilen tomgrafi tehlikelidir bi akciğer tomgrafisinde ki alınan oran 002 yani çok düşüktür kesinlikle korkulmamalı yazıyor onuda okuyunca baya rahatladım Allah hiç birimİzi evladımızla imtihan etmesin inş.
ee tabi zayıf olur canm maşallah benim boy 163 56 kiloyum.zayıfım.diye geçiniyordum56-57 kiloyum 1.75 boyum görüntüm zayıf duruyor
acaba neden öyle diyorlar. Kış boyunca hastaneleri kim aşındıracak . Para kazanamayacaklar. Canım Lütfen ciddi araştır. İçinde bulunan civa miligram zararı yok. Civa otizm yapmaz. Benim oğlum geçen yıl domuz giribi geçirdi . Bu sene b si var. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Allah korusun . En azından hafif geçirir.bende grip oldum oglumda grip yaz günü salgım var şaka gibi adana sicaginda hasta olduk. Aşılar çokta masum değil bir çok danıştığım doktor arkadaşım yaptırmamı önermedi grip aşısını.
amin canım teşekkür ederim. Seninkide:)Yaaa ciddi misin :) Bu sene cidden yoğunluk erkekte. Hayırlısı ile gelsin 2. Oğlun da
çok güzel açıklamışsın ağzına saglikListe vermedi canm sozel olarak soyledi. Sabah kahvalti süt yumurta peynir olmazsa olmaz dedi. Oglen sebze yiyorsan aksam et ya da ikisi ayni anda azar. Ara ogun olucakmis 2 kere ana öğünlerin arasinda yogurt meyve ya da cerez. Birde kefir icebiliyorsan ic cok faydali gebelere dedi. Beyaz et onerdi balik tabikide. Hamur isi ve tatlılardan uzak dur dedi. Arti birde konserve ürün hazir gida yeme dedi.
kızlar bu kromozon testlerini kaça yaptırdınız ve nerde ????? acil olarak cevap verirseniz sevinirim
ücretsiz yapılabiliyormu aaaaa. ben istanbuldayım ve bunu ücretsiz yapan yer nerde var hiç bilmiyorumBen trabzonda numune eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz ama 2 ayda çıktı. Özellerde 1500-2000 tl’yi buluyo daha kısa sürede çıkıyor.
canım amniyosentez ücretsiz devlet hastanesinde.Diğerleri yurt dışı testi. Sanmıyorum öle oldugunuücretsiz yapılabiliyormu aaaaa. ben istanbuldayım ve bunu ücretsiz yapan yer nerde var hiç bilmiyorum
canım risklimi çıktı sonucun?ücretsiz yapılabiliyormu aaaaa. ben istanbuldayım ve bunu ücretsiz yapan yer nerde var hiç bilmiyorum
aynen Türkiye de yapılmıyor dediler bana da... istanbul da en uygun nerde yaptırabilirim acaba buün bi fiyat aldım 3500.. sgk lı olunca 2500 dedi....daha uyguna yapan hastane var mı acabacanım amniyosentez ücretsiz devlet hastanesinde.Diğerleri yurt dışı testi. Sanmıyorum öle oldugunu
valla oyle hahahHahaha çok güldümsenin dogana kadar belli olmicak galiba
haha ne tatli allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve zorlanicaz iyice:)gozun aydin canım aynen bizde zorlaniyoruz esim bana birakti sen koy dedi
gozun aydin ogrenmissin:) 10haftalik bebek medir ya ona hayatta guvenemezsin,artik su haftadan sonra tahminler daha guvenilir olur ki renkli ultrasonla bakmis,o cok net gosteriyor. bir iki haftaya yine gidersen kesinlestirirsin hala suphen varsa gider. yade yeda guzel isimler cidden :) ben mila katcam kiz olursa :) sera ismine bayiliyorum ama burda sarah gibi algilanir mi dusuncesi yuzunden vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?