2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aynen Türkiye de yapılmıyor dediler bana da... istanbul da en uygun nerde yaptırabilirim acaba buün bi fiyat aldım 3500.. sgk lı olunca 2500 dedi....daha uyguna yapan hastane var mı acaba
Canım inan bilmiyorum. İstanbuldaki arkadaşlar yardımcı olur belki. Umarım uyguna yaptırabilirsin .

canım risklimi çıktı sonucun?
yoooo.... 2 li test yaptırmadım ben..4 lü test yaparız dedik doktorla da ben hastaeyi ve doktoru değiştirdim normal olarak ta .. bu kadında aslınd ayaptırsan iyi olur dedi ... 4 lü teste de gerek kalmaz deyince fiyat aldım ve bu fiyatı verdiler

Anladım canım.

kilon mu vardı ??

Canım riskli mi çıktı test sonucun 1500-3000 arası sanirsam yaptiranlardan bildigim kadarıyla
ben test yaptırmadım ve diğer testleri de yaptırmamak için tek kalemde bunu yaptırmayı düşündüm canım..şükür Allah a ense ölçümü ve burun kemiği oluşumu falan normal herşey ..doktor istersen yaptır deyinve hani dedin acaba daha ucuza yaptırabilir miyim :))

aynen Türkiye de yapılmıyor dediler bana da... istanbul da en uygun nerde yaptırabilirim acaba buün bi fiyat aldım 3500.. sgk lı olunca 2500 dedi....daha uyguna yapan hastane var mı acaba
canim ben 1 hafta once doktorla bu konuyu konustuk bana dedigi sey bu test malesef cok pahali turkiyede yani siz 100 euroya yapiorsaniz bizde 400 euroyu buluyor dedi tam net fiyat vermedi sadece bu ulkenin sisteminden bahsetmistik insallah ucuz bir yer bulursun canim

Yoo kilom yok 51 kiloyum ilk oğlumda da 8 kilo almistim toplam oglum 3250 dogdu. Riskli gebeliklerde ozellikli de pihtilasmasi olanlarda beslenme cok onemli dedi doktorum benim pihtilasmam varda
anldım canım..benim kilom varda bana da aynılarını söyledi doktorda o nedenle

hakikaten nedir bu yaaa ?? bide neden kromozom larımızı yurt dışına gönderelim ki bizim ülkede yapılmamasının sebebi ne ola ki?

He sen nifty testini diyorsun sanırım. O amerikaya gidiyor evet bir tanıdığım memorial hastanesinde 2000 tlye yaptırdı

Kızlar dün ikili test yapıldı ultrasonda herşey normal sonra kan alındı sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak ancak bayram nedeniyle dr la görüşemeyeceğim. Üç tane testin sonucu çıkmış deneyimli arkadaşlarım yardımcı olur musunuz bana.
Hbs Ag 0.22 Negatif (Normal)
Toksoplazma lgG 3.3 Pozitif (Normal dışı)
Toksoplazma lgM 0.07 Negatif (Normal)
Ayrıca dr um genel olarak herkese nifty testi öneriyor tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim canlarım

Canım inan bilmiyorum. İstanbuldaki arkadaşlar yardımcı olur belki. Umarım uyguna yaptırabilirsin .

rahatladim valla canım sıkıntı olmamasına
icim rahatladı canım ya araştır ama bir risk yoksa 4lu yaptır istersen

Ceren çok güzel gerçekten bende düşüneyim bu ismi :)

Kizlar doktordan ciktim cinsiyet kesin erkek dedi. Bebek saglikli lakin benim plesanta yukari cikmamis aksine rahim agzini kapatmış. Plesanta previa dedi doktor. Kanamam olabilirmis kan ilaci verdi. Kabiz olmamaya dikkat et dedi ama ben zaten kabiz biriyim. Morelim cok bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…