- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.281
Gecmis olsun tatlim bende oleyim bugun bise yedim ay sabahtan beri bayilacam en sonundaDün bi mantı yedim geceden beri perişanım ne zaman iyiyim kusmalar bitti desem geri geliyor öğürmekten hüngür hüngür ağladım bu sabah
Oncelikle hayirlisi olsun canim oglus bi kk baksana Ben bi yerde okumustum erkek mi erkeklerde oluyo yazmisalrdi bu rahmi kapama olayi ne alaka bilmiyorum bi foruma gordumKizlar doktordan ciktim cinsiyet kesin erkek dedi. Bebek saglikli lakin benim plesanta yukari cikmamis aksine rahim agzini kapatmış. Plesanta previa dedi doktor. Kanamam olabilirmis kan ilaci verdi. Kabiz olmamaya dikkat et dedi ama ben zaten kabiz biriyim. Morelim cok bozuldu.
Asagida diyordu bir hafta önce ama cikar diyordu ama bu hafta rahim agzini kapatmis tamamen yukaru cikar mi bilmiyorum insallah cikar hastaneden geldU Umutherzaman canim buyudukce yukari cikma kalmamis mi simdi yani? Allah yardimcin olsun. Insaallah rahat bir gebelik gecirirsin, Allah zamaninda, hayirli, guzel bir dogumla da saglicakla bebegini kucagina alip buyutmeyi nasib etsin. Hatta hepimize insaallah..
Aynen canm genellikle erkek bebeklerde oluyor bende oyle okudum. Bebegik erkek cok tatliydiOncelikle hayirlisi olsun canim oglus bi kk baksana Ben bi yerde okumustum erkek mi erkeklerde oluyo yazmisalrdi bu rahmi kapama olayi ne alaka bilmiyorum bi foruma gordum
Sagol canm insallah bugunlerde gecer her sey yoluna girer ikimiz icinde.Ah canım ya nedir bu çektiğimiz sıkıntılar böyle inşallah düzelir canım moralini bozmamaya çalış bebekte etkilenmesin kuzum Rabbim başka dert vermesin yeterki inşallah herşey yoluna girer
Bizim burasi incir hep deAynen canım ümitsizliğe kapilma herşey iyi olacak inşallah incir mevsimi bol bol ye kabızlık kalmaz canım
Sagol canm dualarin icin geceb hafta olumlu konusmustu bende yuruyus yaptim yuzdum o kadar pismanim ki artık surekli yatıcam dediğin gibi.canm moralini bozma hala çıkması için zamanın var ama hiç kalkma wc dışında yardımcı olacak biri varsa muhakkak ilgilensinler seninle dua edeceğim sana
evet canm istanbuldaki doktorumu aradim o beni biraz rahatlatti dediğin gibi artik tip ilerlediCanım öncelikle tebrikler . Bir erkek geliyor. Umarım sağlıkla son aylara gelebilirsin. Bozma moralini lütfen öyle olupta bebeğini kucagına alan birsürü insan var.
Sagol cnm insallahCanım öncelikle hayırlı olsun oğluşun. Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah. O hastalığının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum maalesef. İnşllh hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Kabızlık için bol bol sebze ye ve kayısı hoşafı iç canım.
Ben beslenemiyorum
Al bendrnde o kadarrrr tüm gün salatalık yiyorum benek nasıl beselenecek yahuCanım valla midem neyi kabul ediyorsa onu yiyorum maalesef
Ben iki gune bir ayran çorbası yapıyorum buğdaylı mısırlı bol naneli onu yiyebiliyorum hem sağlıklı birde sabah tahin pekmez iki parca ekmekleAl bendrnde o kadarrrr tüm gün salatalık yiyorum benek nasıl beselenecek yahu
Canım yaa saģolasin buradayım insallah 1 haftadir iyi degildim bazı sorunlarım vardı gebelikle ilgili değil giremedim buraya ama dr a gittim dün sen gittin mi
Canım yaa saģolasin buradayım insallah 1 haftadir iyi degildim bazı sorunlarım vardı gebelikle ilgili değil giremedim buraya ama dr a gittim dün sen gittin miMutlu1anne dr kontrolüm guzel geçti ama cinsiyet tahmini yapmadı ense kalınlığı burun kemiği falan normal çıktı şükur bi de ben aç gittim bebek uyuyordu goremedi gakiba bi daakime 3 hafta sonraya cikolata ye gel dedi bi de 1kilo almişım 1 ayda hamur isini kes dedi cok mu almişim yaa ayda 1 kilo istiyorum dedi
Ben hamile degilim ama ayaklarim donuyor corapsiz gezemiyorum hic ilaclara basladigimdan beri :) belki ilaclarin birikimidir vucuttaKızlar günaydın. Bir şey sorcam size. Üşüyen var mı aranızda? Ben geceleri titriyorum resmen. Gündüzde çorapsız duramıyorum.
Canim oncelikle bebeginerkek mis hayirli olsun kendini uzmemeye calış bebeginle konuş pozitif olmaya gayret et ayağini yukari kaldir yat bi de ne alakaysa benim ilk gebeligimde karnima elma koydurdu k. Validem ayağimi yukarı kaldirtip yatirdı bebek yukarı cıksin diyeymişKizlar doktordan ciktim cinsiyet kesin erkek dedi. Bebek saglikli lakin benim plesanta yukari cikmamis aksine rahim agzini kapatmış. Plesanta previa dedi doktor. Kanamam olabilirmis kan ilaci verdi. Kabiz olmamaya dikkat et dedi ama ben zaten kabiz biriyim. Morelim cok bozuldu.
Yoo ben yumurta süt falan tuketiyorum et yiyemiyorum onumuz kurban napicam bilmiyorum kokulardan benim sükur düsuk tehlikem gecmiş kanama alanim gitmiş cok sevindim bi de ben 2li test yaptirmadim ya ultrason olcumleri normal ve o testte Allah korusun bi sikinti olsa bebegi aldirmam dr da ısrar etmedi yanlış bilmiyorsam seninki tup bebek riskin cok azdır demiHayır olsun canım inşallah çözülmüştür sorunların. Bende gittim ense kalınlığı iyi çıktı burun kemiğide öyle çok şükür kan sonuçlarımı bekliyorum. Ya benimkide uyuyodu zorla uyandırdık . Ayda 1 kilo bence normal ya. Çok almamışsın. Hem senin bulantıların azalmıştı. Birden iştahın açılınca öyle olmuştur şimdi sende kendini kontrol edersin çok almazsın. Tamamen geçti mi bulantılar ? Ben hala yumurta yoğurt sür et balık tavuk tüketemiyorum
Bi de ben oğlumda da günlük yumurta tüketirdim masallah 3700 dogmustu bebeğin kilo alması icin onemliymiş yumurta sut yoğurtbiliyorum mide almayinca zor ama ilerki aylarsa en azindan kesin yemelisinHayır olsun canım inşallah çözülmüştür sorunların. Bende gittim ense kalınlığı iyi çıktı burun kemiğide öyle çok şükür kan sonuçlarımı bekliyorum. Ya benimkide uyuyodu zorla uyandırdık . Ayda 1 kilo bence normal ya. Çok almamışsın. Hem senin bulantıların azalmıştı. Birden iştahın açılınca öyle olmuştur şimdi sende kendini kontrol edersin çok almazsın. Tamamen geçti mi bulantılar ? Ben hala yumurta yoğurt sür et balık tavuk tüketemiyorum
Yoo ben yumurta süt falan tuketiyorum et yiyemiyorum onumuz kurban napicam bilmiyorum kokulardan benim sükur düsuk tehlikem gecmiş kanama alanim gitmiş cok sevindim bi de ben 2li test yaptirmadim ya ultrason olcumleri normal ve o testte Allah korusun bi sikinti olsa bebegi aldirmam dr da ısrar etmedi yanlış bilmiyorsam seninki tup bebek riskin cok azdır demi
Ben hamile degilim ama ayaklarim donuyor corapsiz gezemiyorum hic ilaclara basladigimdan beri :) belki ilaclarin birikimidir vucutta
Amin insallah annelil ne zormuş hamileligi unutmuşum zor geliyor enerjim yok eski halimi özlüyorum surekli halsiz mutsuz bi haldeym ama ultrasonda bebeği görunce butun sikintilari unuttum bian once dogsa da kucaģima alsam dedim Allah ne guzel sevgisini veriyor kalbe yoksa kimse cekmezdi galibaTüp bebek canım ama risk sizlerle aynı. Bende öylesine yaptırdım aslında hiç istemiyordum . Ama hayırlısı inşallah hayırlı sonuçlr alırız .
Sağlıkla kucağına al paşayı serkan hoca iyidir hoştur ama bazen insanı gereksiz telaşlandiriyor bence. Tabi o da hastanın hakkı her şeyi bilmek diye yaklaşıyor sanırım. Bana da pıhtılaşma testleri yaptıktan sonra kan sulandırıcı 8gne kullanmalısın demişti clexane mi neydi ilacin adı ama yeşim hanım coraspin kullanman yeterli dedi ve kızımda öyle yaptık bir sorun yaşamadık şükür. Şimdi de kullanıyorum ama serkan hoca ya kalsa iğnesiz olmazdıAsagida diyordu bir hafta önce ama cikar diyordu ama bu hafta rahim agzini kapatmis tamamen yukaru cikar mi bilmiyorum insallah cikar hastaneden geld
Aynen canm genellikle erkek bebeklerde oluyor bende oyle okudum. Bebegik erkek cok tatliydi
Sagol canm insallah bugunlerde gecer her sey yoluna girer ikimiz icinde.
Bizim burasi incir hep de
Sagol canm dualarin icin geceb hafta olumlu konusmustu bende yuruyus yaptim yuzdum o kadar pismanim ki artık surekli yatıcam dediğin gibi.
evet canm istanbuldaki doktorumu aradim o beni biraz rahatlatti dediğin gibi artik tip ilerledi
Bence Ceren canımkızlar isim konusunda fikir verebilir misiniz iki oğluşlarımın adı Enes ve Eymen onlara uysun istiyorum Aklımda 5 isim var Elisa,Ece,Ebrar,Miray,Ceren sizce hangi isim.güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?