2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Oğlun hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inş... Benim de ilk hamileliğimde plesanta previa vardı cinsiyetle alakalı olduğunu hiç duymadım benim kızım vardı. 20li haftalardan sonra plesanta yukarı çıktı. Eski mesajlarımı kurcalayayım bakayım bulabilirsem tam olarak kaçıncı hafta yazarım sana. İnş senin de yukarı çıkar

Hiç bulantım kusmam olmadı sadece koku hassasiyeti sebebiyle kesinlikle yiyemediğim besinler oldu onları da yemesemde olur

Ben hiç beslenemiyorum desem aşırı bi bulantım yok ama aşırı iştahsızlık var. Hiçbir şey yiyemiyorum. Hele yumurta süt görmek bile istemiyorum inşallah geçer hayırlısıyla

U Umutherzaman eski mesajlarıma baktım bana 16.haftada plesanta previa demiş doktorum ağır kaldırma cinsel ilişki gibi şeyleri yasaklamış. 24.haftaya kadar büyük ihtimalle yukarı çıkacak demiş ve benim 23.haftada yukarı çıkmaya başlamış. Sonrasını bulamadım 1-2 hafta sonrasında tamamen yukarı çıkmıştı diye hatırlıyorum. Kanama vs olumsuz hiç bi durum yaşamamıştım ben kendiliğinden yukarı çıkmıştı. Sen de içini ferah tut

burda da sigortaliysak 175 oduyoruz. normalde sanirim 500euroyu buluyomus. ben hicbsie yaptirmiyorm bu kez.sen belcikada yasamistin degil mi? ben webte gordum ords ucretsizmis hatta. ben hollandadayim arastirirken otomatikman belcika da cikmisti o sekilde gordum

Dün bi mantı yedim geceden beri perişanım ne zaman iyiyim kusmalar bitti desem geri geliyor öğürmekten hüngür hüngür ağladım bu sabah
10gun kadar once cnm manti istedi kendime gore yaptm yedim,en sevdigim yemek olur kendisi. ama ben onu yemedim resmen o beni yedi! yemin ediyorum 5 gun karnim sis gezdim patlicaktim resmen.

Cok guzel morel oldun canm bana insallah benimde yukari cikar. .

Canım benim gözün aydın kanaman gitmiş sevindim vallahi darısı benim başıma inşallah ya

Hiiiç bozma moralini gerekirse yatarak geçireceğiz kalan 6 ayı sağlıkla gelecekler insallah

Bende degerler yüksek gelmistu doktor bugun normal dedi sonucuma. Dedi bazi kisiler öğrenmek istiyor emin olmak istiyor dedi cunku ikili test 15 kisiyi es geciyormus yuzdr 85 lik sonuc veriyormuş. Istersen dörtlü de yaptır dedi ben hayur hocam bir sey ciksa ne olucak ki aldirmayacagima göre yaptirmama gerek yok dedim. Aynen dediğin gibi canmALLAHTAN gelen her seye kabuluz

zayıfmışsın, sende,bende nasıl oluyorsa ilk gebelik başlangıç 56 2.de de 56 3.de 56 kiloyla başladık benim kilom gebelik dışında hep aynı uzun zamandır
Ben le aynı mişsın bende 55 le basladim simdi 56 yim boyum 160 ama görüntüm daha kilolu anlamadım şiş miyim nedir cok çabuk odem oluyor bende

Canım benim gözün aydın kanaman gitmiş sevindim vallahi darısı benim başıma inşallah ya
Evet canim yaa insallah inan aklima geldiniz senin kanaman da gececek kesinlikle hep strese bagli diyodum kanama ama inan son 2 haftadir hic yasamadigim kadar stresliydim demek o da bahane şükur gecmis seninde geçicektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…