- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 44
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.301
Canım dr aradı bugün öğrendim cinsiyeti tatlış bir kızımız geliyormuşAh canim cok uzuldum. Cok gecmis olsun. Ihmal etme aman. Sislik vs gecse bile doktor kontrolune gotur sen yine de.
Ya bence baska bir doktora daha git. Cok sacma geldi bana bu soyledikleri. Sen de bosu bosuna canini sikiyorsun sanki. Simdi bebek kucuk, yeri genis, bi milyon kere donuyodur o gun icinde bile. Burdan birinin de bebegi yuzu koyundu ultrason fotosu atmisti, onun doktoru hic boyle seyler soylememis olacak ki bahsetmemis arkadas hic. Bosuna kendunu uzup yipratma. Dinlen bolca.
Peki nifty testinde cinsiyete de bakiliyor diye biliyorum, ordan ogrenemedin mi?
1.65 e 50 idim ama hayalim 60kg olmaktı bi cocuktan sonra 59 kg ile yola devam suanee tabi zayıf olur canm maşallah benim boy 163 56 kiloyum.zayıfım.diye geçiniyordum
Dr aradı bugün kızımız olacakmış hanımlar
Canım dr aradı bugün öğrendim cinsiyeti tatlış bir kızımız geliyormuş
Sagol canm suan ayaklarim yukarda uzaniyorum. Gecen hafta doktor olumlu guzel konustu diye normal bir gebelik yasiyorum sandim bir hafta gezdim.tozdum ama ders oldu bana yaticam hep. Eylülde okul acilinca ne yapicam bilmiyorum insallah eylule kadar cikar yukari. Kabizlik konusunda da probiyotik onerdi doktor. Kefiri kendim mayalicam artıkCanim oncelikle bebeginerkek mis hayirli olsun kendini uzmemeye calış bebeginle konuş pozitif olmaya gayret et ayağini yukari kaldir yat bi de ne alakaysa benim ilk gebeligimde karnima elma koydurdu k. Validem ayağimi yukarı kaldirtip yatirdı bebek yukarı cıksin diyeymişben de gecen hafta deli gibi kabizdim arkadaslara sormustum sagolsun erik le.süt diyen oldu erik ye bol bol zaten zamanı bi de salatalık bi de süt 2 gune faydasini gorursun insallah
Ayy masallah hayırlı olsun hayirli bi evlat olsun insallah :)Canım dr aradı bugün öğrendim cinsiyeti tatlış bir kızımız geliyormuş
Benim ciddi problemlerim var açlık insülinim çok yüksek olduğu için diyetteyim şöyleki: sabah peynir zeytin salatalık domates varsa yumurta bir bardak çay iki saat donra ceviz vrya çiğ badem öğlen sebze yemeği 6-7 kaşık veya 4-5 ev köftesi yanına salata zeytinyağlı ama az ondan 2 saat sonra meyve ve bir bardak süt bu saat 15:00 gibi oluyor bu saatten 2 saat sonra yine meyve yoğurt içine biraz tarçın ve yulaf kepeği akşam yemeğinde yine sebze veya et veya balık diyet porsiyonlarında yanında muhakkak salata sebze yemeği varsa salata yerine bir kase yoğurt. Akşam yemeğinden iki-3 saat sonra bir porsiyon meyve ve bir bardak kefir birde akşamları yarım saat yürüyüş yapıyorum şu ana kadar 2 kilo aldımKızlar günlük nasıl besleniyorsunuz
Sağol canm insallah. Serkan hoca bugun bir konu da sasirtti demir kullanman gerek dedi ama gene imom gibi bir vitamin yazdi aynisindan. Ayri demir vermedi eczaci da ikisi de ayni ilac dedi yani bu ilac firmalari ile anlasip hep ayni ilaclari vermeleri bana sacma geldi. Artik istanbula gidiyorum canm evime serkan hocaya son gidisimdi gene de memnundum ama bugun olumsuz konuştu hep ben bugün cok yiprandim.Sağlıkla kucağına al paşayı serkan hoca iyidir hoştur ama bazen insanı gereksiz telaşlandiriyor bence. Tabi o da hastanın hakkı her şeyi bilmek diye yaklaşıyor sanırım. Bana da pıhtılaşma testleri yaptıktan sonra kan sulandırıcı 8gne kullanmalısın demişti clexane mi neydi ilacin adı ama yeşim hanım coraspin kullanman yeterli dedi ve kızımda öyle yaptık bir sorun yaşamadık şükür. Şimdi de kullanıyorum ama serkan hoca ya kalsa iğnesiz olmazdı
Kromozom testi dediğin nifty ise ben genoks firmasında yaptırdım. Benim dr um yönlendirdiği için uyguna yaptılar 2200 tl idi. Tabi şimdi dolarda fırladı kaça yaparlar bilmiyorumkızlar bu kromozon testlerini kaça yaptırdınız ve nerde ????? acil olarak cevap verirseniz sevinirim
Benim ciddi problemlerim var açlık insülinim çok yüksek olduğu için diyetteyim şöyleki: sabah peynir zeytin salatalık domates varsa yumurta bir bardak çay iki saat donra ceviz vrya çiğ badem öğlen sebze yemeği 6-7 kaşık veya 4-5 ev köftesi yanına salata zeytinyağlı ama az ondan 2 saat sonra meyve ve bir bardak süt bu saat 15:00 gibi oluyor bu saatten 2 saat sonra yine meyve yoğurt içine biraz tarçın ve yulaf kepeği akşam yemeğinde yine sebze veya et veya balık diyet porsiyonlarında yanında muhakkak salata sebze yemeği varsa salata yerine bir kase yoğurt. Akşam yemeğinden iki-3 saat sonra bir porsiyon meyve ve bir bardak kefir birde akşamları yarım saat yürüyüş yapıyorum şu ana kadar 2 kilo aldım
Daha önceden toxoplasma virüsünü almışsın ve bağışıklığın var demek ama bir dr una danış problem olur mu bilmiyorum canımKızlar dün ikili test yapıldı ultrasonda herşey normal sonra kan alındı sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak ancak bayram nedeniyle dr la görüşemeyeceğim. Üç tane testin sonucu çıkmış deneyimli arkadaşlarım yardımcı olur musunuz bana.
Hbs Ag 0.22 Negatif (Normal)
Toksoplazma lgG 3.3 Pozitif (Normal dışı)
Toksoplazma lgM 0.07 Negatif (Normal)
Ayrıca dr um genel olarak herkese nifty testi öneriyor tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim canlarım
Uyabiliyor musun ben pek uyamadım ama dun dr un uyarısından sonra kendime ornekliste yaptim senin beslenmene benziyor insallah 9 kilo ile bitiririz hamileligiBenim ciddi problemlerim var açlık insülinim çok yüksek olduğu için diyetteyim şöyleki: sabah peynir zeytin salatalık domates varsa yumurta bir bardak çay iki saat donra ceviz vrya çiğ badem öğlen sebze yemeği 6-7 kaşık veya 4-5 ev köftesi yanına salata zeytinyağlı ama az ondan 2 saat sonra meyve ve bir bardak süt bu saat 15:00 gibi oluyor bu saatten 2 saat sonra yine meyve yoğurt içine biraz tarçın ve yulaf kepeği akşam yemeğinde yine sebze veya et veya balık diyet porsiyonlarında yanında muhakkak salata sebze yemeği varsa salata yerine bir kase yoğurt. Akşam yemeğinden iki-3 saat sonra bir porsiyon meyve ve bir bardak kefir birde akşamları yarım saat yürüyüş yapıyorum şu ana kadar 2 kilo aldım
Hayirli olsun canm Allah saglikla kucağına almayı nasıp etsinDr aradı bugün kızımız olacakmış hanımlar
Canım m oğlun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah plansenta da yukarı çıkacak allahın izniyle...Kizlar doktordan ciktim cinsiyet kesin erkek dedi. Bebek saglikli lakin benim plesanta yukari cikmamis aksine rahim agzini kapatmış. Plesanta previa dedi doktor. Kanamam olabilirmis kan ilaci verdi. Kabiz olmamaya dikkat et dedi ama ben zaten kabiz biriyim. Morelim cok bozuldu.
Istanbulda gittiğim prof var ozel muayenesine gidecem bugun aradim biraz morel verdi zaten. Cikabilir takma kafana dedi son aylar önemli dedi. Allahim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin canm. Insan doktordan cikinca o sokla hormonlarinda etkisi ile tabi etkileniyor suan iyiyim çok şükür. Gercekten bu bebek maddi manevi cok sarsti bizi. Para her zaman kazanilir ama evlat zor elde ediliyor. Allah acilarini gostermesin insallah.U Umutherzaman ne gibi sorunlarla karşılaşanlar atlatiyo bebeklerini sag salim kucağına alıyor,inş seninde öyle olcak alacaksın bebegini sağ salim kucağına,yalnız istanbula gidince iyi bi doktorla devam et,bizde bilmiyoruz ki 6 ay boyunca nelerle karşılaşcaz inş hepimiz alalım kucagimiza sağ salim
Sagol canm insallah.. Allah hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.O
Canım m oğlun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah plansenta da yukarı çıkacak allahın izniyle...
benim az riskli çıkmıştı. Kombine trisomy 21 riski var benim o değer 1:229 çıkmış. 1:250 çıksaydı normal değer olacakmış. Doktorum dedi ki sen 229 kere dogum yapsan 1 tanesi down sendromlu olabilir. Ben ekstra herhangi bir test yaptirmadim. Ense kalınlığı ve burun kemigi iyiydi. Allahtan gelen herşey kabulum dedim. İçim de cok rahat.Gunaydin kizlar. Ikili test sonucu cikanlar sonuclariniz nasil. Benim sukur dusuk riskli yaziyor ama papp-a ve t-hcg yuksek cikmis. Doktora da yarin gidecem kafada kurmaya basladim şimdiden benim gibi yuksek cikanlar var mi acaba
Teşekkür ederim canım soracam dr umaDaha önceden toxoplasma virüsünü almışsın ve bağışıklığın var demek ama bir dr una danış problem olur mu bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?