2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım dr aradı bugün öğrendim cinsiyeti tatlış bir kızımız geliyormuş

Sagol canm suan ayaklarim yukarda uzaniyorum. Gecen hafta doktor olumlu guzel konustu diye normal bir gebelik yasiyorum sandim bir hafta gezdim.tozdum ama ders oldu bana yaticam hep. Eylülde okul acilinca ne yapicam bilmiyorum insallah eylule kadar cikar yukari. Kabizlik konusunda da probiyotik onerdi doktor. Kefiri kendim mayalicam artık

Kızlar günlük nasıl besleniyorsunuz
Benim ciddi problemlerim var açlık insülinim çok yüksek olduğu için diyetteyim şöyleki: sabah peynir zeytin salatalık domates varsa yumurta bir bardak çay iki saat donra ceviz vrya çiğ badem öğlen sebze yemeği 6-7 kaşık veya 4-5 ev köftesi yanına salata zeytinyağlı ama az ondan 2 saat sonra meyve ve bir bardak süt bu saat 15:00 gibi oluyor bu saatten 2 saat sonra yine meyve yoğurt içine biraz tarçın ve yulaf kepeği akşam yemeğinde yine sebze veya et veya balık diyet porsiyonlarında yanında muhakkak salata sebze yemeği varsa salata yerine bir kase yoğurt. Akşam yemeğinden iki-3 saat sonra bir porsiyon meyve ve bir bardak kefir birde akşamları yarım saat yürüyüş yapıyorum şu ana kadar 2 kilo aldım

Sağol canm insallah. Serkan hoca bugun bir konu da sasirtti demir kullanman gerek dedi ama gene imom gibi bir vitamin yazdi aynisindan. Ayri demir vermedi eczaci da ikisi de ayni ilac dedi yani bu ilac firmalari ile anlasip hep ayni ilaclari vermeleri bana sacma geldi. Artik istanbula gidiyorum canm evime serkan hocaya son gidisimdi gene de memnundum ama bugun olumsuz konuştu hep ben bugün cok yiprandim.

Bulantın ve iştahsızlık olmuş muydu arkadaşım başlarda? Olduysa ne zaman rutin yeme düzenine dönebildin acaba ?

Daha önceden toxoplasma virüsünü almışsın ve bağışıklığın var demek ama bir dr una danış problem olur mu bilmiyorum canım

U Umutherzaman ne gibi sorunlarla karşılaşanlar atlatiyo bebeklerini sag salim kucağına alıyor,inş seninde öyle olcak alacaksın bebegini sağ salim kucağına,yalnız istanbula gidince iyi bi doktorla devam et,bizde bilmiyoruz ki 6 ay boyunca nelerle karşılaşcaz inş hepimiz alalım kucagimiza sağ salim

Uyabiliyor musun ben pek uyamadım ama dun dr un uyarısından sonra kendime ornekliste yaptim senin beslenmene benziyor insallah 9 kilo ile bitiririz hamileligi

O
Canım m oğlun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah plansenta da yukarı çıkacak allahın izniyle...

Istanbulda gittiğim prof var ozel muayenesine gidecem bugun aradim biraz morel verdi zaten. Cikabilir takma kafana dedi son aylar önemli dedi. Allahim herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin canm. Insan doktordan cikinca o sokla hormonlarinda etkisi ile tabi etkileniyor suan iyiyim çok şükür. Gercekten bu bebek maddi manevi cok sarsti bizi. Para her zaman kazanilir ama evlat zor elde ediliyor. Allah acilarini gostermesin insallah.

Gunaydin kizlar. Ikili test sonucu cikanlar sonuclariniz nasil. Benim sukur dusuk riskli yaziyor ama papp-a ve t-hcg yuksek cikmis. Doktora da yarin gidecem kafada kurmaya basladim şimdiden benim gibi yuksek cikanlar var mi acaba
benim az riskli çıkmıştı. Kombine trisomy 21 riski var benim o değer 1:229 çıkmış. 1:250 çıksaydı normal değer olacakmış. Doktorum dedi ki sen 229 kere dogum yapsan 1 tanesi down sendromlu olabilir. Ben ekstra herhangi bir test yaptirmadim. Ense kalınlığı ve burun kemigi iyiydi. Allahtan gelen herşey kabulum dedim. İçim de cok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…