2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben le aynı mişsın bende 55 le basladim simdi 56 yim boyum 160 ama görüntüm daha kilolu anlamadım şiş miyim nedir cok çabuk odem oluyor bende
163 de benim boy yakınmışız ama ben 2 kilo aldım şuan 58 im kıyafetlerimi rahatlıkla giyiyorum sadece kot pantolonlar bele oturduğu için onu giymemeye çalışıyorum canm sen de kıyafetlerini.giyiyorsaan belki de fazla şişkinliğin yoktur sana öyle geliyordur

evet evet subatta hamileligim devam etseydi eger doktorum yapicakti iste hayirlisi buymus dustu ve tekrar bir minigim var ve isim arayisina cikmis vazifedeyim ve o testide kafama takmiorum bile hersey allahtan tabi her anne adayi saglikli almayi ister ama ben bir cani sonlandirmayi vicdanen isteyemem o testte sagligiyla ilgili bilgiler de gelicekti :/

Canım gözün aydın inş sağlıkla kavuşursun oğluna. Sıkma canını inş hiçbişey olmayacak. Kabızlık için doğal bir şurup vardı sanki isteseydin drundan.

Canım gözün aydın inş sağlıkla kavuşursun oğluna. Sıkma canını inş hiçbişey olmayacak. Kabızlık için doğal bir şurup vardı sanki isteseydin drundan.
Insallah canm. Once dogal yollari denicem canm sonra doktor bir surup verdi onu icicem duzelme olmazsa cunku doktor önce dogal yoldan dene dedi

Evet kiyafetler geliyor ama hopp gobek çıkıyor

ben de bu dusunceyle yaptirmadim cnm. oglumda combinatie test yaptirmistik ama bunda hicbise istemedm. ins sag salim hayirlisyla dogar bebeklerimiz. ztn vaziyete gore aldirmayi dusunuyorsan yaptircaksin yoksa zulum

Evet canim yaa insallah inan aklima geldiniz senin kanaman da gececek kesinlikle hep strese bagli diyodum kanama ama inan son 2 haftadir hic yasamadigim kadar stresliydim demek o da bahane şükur gecmis seninde geçicektir inşallah
Ay inşallah canım ya biraz azalmış dese o bile rahatlatacak beni yarın randevum var bakalım inşallah biraz azalmıştır 1 buçuk ay oldu

zayıfmışsın, sende,bende nasıl oluyorsa ilk gebelik başlangıç 56 2.de de 56 3.de 56 kiloyla başladık benim kilom gebelik dışında hep aynı uzun zamandır
Ortaokuldan buyana evlenene hatta hamilelige kadar 50 gebelik sonrasi yine ayni kilo idi ama emzirme birakma derken 60i gördüm tam diyete girmiştim hedef 55di 57olmus derken bebecik geldi :)

Ortaokuldan buyana evlenene hatta hamilelige kadar 50 gebelik sonrasi yine ayni kilo idi ama emzirme birakma derken 60i gördüm tam diyete girmiştim hedef 55di 57olmus derken bebecik geldi :)
ohh iyi ki de gelmiş kilolar gider rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın bu duyguyu

ohh iyi ki de gelmiş kilolar gider rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın bu duyguyu
Orantılı olduktan sonra hic sıkıntı değil kilo hele gebelik kilosu hiicc sıkıntı değil yeter ki meleklerimiz sağlıkla gelsinler bizlere çocuk pesinde koşarken verilir o kilolar

arkadaşlar kilo almaktan korkmayın. asıl korkacağınız şey aniden kilo almak olsun çatır çatır çatlarsınız. düzgün beslenmeyle yavaşça kilo alırsanız hem kemiklerinize ani bir yük binmez hem de rahat edersiniz. bu arada bilgi olsun geriye dönüp baktığımda kaç kiloymuşum diye merak edersem. boyum 167 ve 60la hamile kalmıştım. 1 kilo aldım 15. haftama doğru.

sulu yaptim sarimsaksiz,sanirm.hamur diye oyle yapti. en sevdigm sey ama.yazik bana
aklinda tut canim seni kotu yapan seyleri yeme duzelene kadar benide süt cok kotu yapiyor dun bilemeden icmis bulundum öldüm öldüm dirildim bir gaz bir gaz bir bulanti aman Allahım bugun ogleden sonra kendime geldim.. beni süt kakaolu seyler yağlı yiyecekler yogurt baharat sos mahvediyor

igm pozitif olsaydı tehlikeliydi. fakat igg pozitifse demek ki önceden geçirmişsin hastalığı sorun yok demek. tabii aşırı yüksek değilse. ben çok çektim toxoplasmadan. igm pozitif çıktı. iggde pozitifti hamilelikten önce geçirdiğim anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…