2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ya canm ben ilk gebelikte de aa bu kolu bu kafası derdim doktor da onaylardı doğruu diye,aslında görüntü kalitesi iyi olursa herkes anlar
Tabi orası öyle bir de drun görüntüyü iyi yakalaması da önemli. Senin drun da uğraşası yokmuş sanki. Bekleseydin hastane de mutlaka dönerdi.

Tabi orası öyle bir de drun görüntüyü iyi yakalaması da önemli. Senin drun da uğraşası yokmuş sanki. Bekleseydin hastane de mutlaka dönerdi.
ben beklerdim beklerdim de o bakmayınca ne diyeyim işte neyse ona gitmeyeceğim nasıl olsa bidaha eski doktoruma gitcez haftaya çarşamba çok heyecanlıyım cinsiyeti birkez daha duyarsam bişeyler almak istiyorum artık

Kızlar güneş kremi ne kullanıyorsunuz Nivea kullanabiliyormuyuz zararı varmı acaba
Oğluma da kendime de Trukid daily kullanıyorum. (Denize girecekseniz sports ideal.) Bir de mambino var. Epey araştırdım. En doğal içerikli 30 faktör güneş kremleri. Zaten 30 faktörün ustundekilerde mutlaka kimyasal içerik oluyormuş.

Canim Benim aspirine alerjim var oyuzden sadece igne clexane kullaniyorum 4000lik. Sende mi kullanıyon

Evet canım bende iğne kullanıyorum. Ama aspirinde eklenmeli mi değil mi o konuda emin olamıyorum. Bazıları ikisini bir arada kullanıyor. Bayramdan sonra perinataloga gidip sorucam

Nerde satılıyo pekı cnm ilk defa duydum isimlerini

ya canm ben ilk gebelikte de aa bu kolu bu kafası derdim doktor da onaylardı doğruu diye,aslında görüntü kalitesi iyi olursa herkes anlar
Bana da bi foto vermiş gormeniz lazım hicbiaey belli deģil sinir oldum halbuki orda gayet guzeldi yavrum dedigin gibi ilk gebelildeki fotolari çıkardım daha net daha güzel heryeri belli ultrason cihazi da yeni yani 1. Sınıf hast. Sonucda ugrasmak istemiyorlar mı resimleri mionemsemiyorlar anlamadım

bide diyo ki resmini vereyim de sağlamak istersen eve geldim bakıyorum bakıyırum neresi nere bi anlamadım

Kızlar size bişey danışıcam fikirleriniz onemli benim icin belki yazılarımdan anlamişsinizdir kilo takintım mi desem korku mu desem baya var bende ilk gebeligimde bilmedim cok kilo aldim bi daha o kilolara cikmak istemiyorum hamileligimin basindan beri 1 buçuk kilo aldım dedim dün gayet iyiymiş ortalama olarak ama bu sabah kalktım 500 gr fark oynadi ustelik abarti beslenmem yok saka gibi odem mi ne bilemedim dr um.ayda 1 kilo dedi ben 1 gunde yarisini aldım o gazla ben bu sabah diyetisyenden randevu aldım sizce ben napayım diyetisyenle devam mi edeyim bu arada kendime beslenme programi cikardım ama dedigim gibi cok yemem yok dondurma bile yemiyorum gece yoksa fazla mi takiyorum abartiyorum bana fikir verin lutfeen

Nerde satılıyo pekı cnm ilk defa duydum isimlerini
Ben www.blwmarketim.com dan almıştım canım. Facebookta sayfaları da var. BlwMarketim- Sağlıklı Beslenme adıyla.

Bende de aynı korku mevcut. Hatta doğum sonrası kilolardan emzirirken beslenme uzmanı sayesinde vermiştim. Ben de tekrar beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum.

Emzirme donemi de onemli kilo almak cok kolay olup vermek zor oluyor o yüzden temkinli olalim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…