2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım gönlünü ferah tut, bol bol dua ile inşallah sağlıkla alacaksın kucağına, hiç kolay şeyler değil yaşadığın, rabbim bi daha yaşatmasın.

silerken çok mutlu oluyorsun da kalıcı değil kokusu yine de,aslında kokusu kalıcı ne var bildiğiniz yerleri silmek için?ev hep temizlik koksun

Yüzey temizleyici koyuyorum ben, ilk gün güzel de sonraya bişi kalmıyo tabi, ana yumoşta ekleyim azıcık leke kalmıyorsa sorun yok.

Yumoş buğu buğu yapmaz mi canım yoksa güzel kokuyor baya ben sirke yuzey temizleyici bir damla da camasir suyu koyuyorum ozellikle sirke koymak gerekiyor muş

Çok olunca leke yapar heralde ya, bi yüzey temizleyici de kalmıyo leke, denedim hepsini.

Sirke de kokusuna dayanamıyorum ya, yoksa evdeki kötü enerjiyi de alır derler hep.

İki gun 6aylik gibi gezdim de şükür normale döndü ama yine de hafif bi gobek var artik belli olmaya başladı

Yok canim çeyrek fiyatları uçtu ya ondandir o

Hic stres yapma canm hep soluna yat sirt ustu yatinca damar tikanikligi oluyormus. Bizim çok arkadaş var aspirinle bebegine kavuştu. Sag salim kucagimiza alicaz insallah. Bende 7.haftada kaybetmistim o hafta gergindim bu gebelikte ama şükür atlattim çünkü o zaman igne kullanmamistim bilmiyordum pihtilasmayi simdi her seyi bilincli yapiyoruz önlememizi aliyoruz.insallah her sey yolunda gidecek canm

Canım sen sadece iğne mi kullanıyorsun hem iğne hem aspirin mi?

Daha simdi kahvaltida butun yediklerimi cikardim, tuttum kendimi tuttum, olmadi buraya kadarmis

Kizimda 14 haftada baya baya azalmisti, haftaya 14.hafta olcak bakalim, heyecanla 14 haftayi bekliyorum, Allah umdugumdan yaniltmasin, daha uzun surmez insaallah.

Kalp atislarini gormeden duymadan kimseye soylemek istememistik, aileleri de tembihledik, sonra bi oturmada kv nin kardesleri artik ikinciyi dusunmuyo musunuz vs diye o zaman soylemek zorunda kaldim, soran oldukca ya da yeri geldikce iste soyluyoruz. Oyle oyle duyulur artik iyice.

Ay masaşlsh kız bu ne enerji ben yatagımı toplamaya üşendim:)))

Kaynanam beni deli ediyor bayram sevincimi söktü aldı içimden iki gün peş peşe bütün akrabalar bütün gün kaynanam da olucak bende hizmet edicem deliricem. En sinir olduğum şey de hep bana seslenir eltimi hiç mutfağa çağırmaz.Ama bu sefer ben yoruldum deyip evime geçip oturcam hamileyim ben ya her bayram gına geldi bunların akrabalarından. Kızlar kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım içimden atmak için

Eltine niye seslenmiyor nerenin hanımı ki hamileyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum de yuh ya ben sinirlendim eşine söyle hilesin sen kimseye hürmet edecek durumda değilsin ama yinede moralini bozma eşinle konuş anlayışla karşılayacaktır

Allah yasatmasin tatlım bir daha içini rahat tut işallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…