- 23 Ağustos 2012
- 14.860
- 39.307
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #13.841
20.haftalarda hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri benimki kan pıhtılasmasi yüzünden bebeğe giden damarların tıkanması sonucu olmuştu,şimdi aspirinle başladım hamileligimde peritonologa gidiyorum o takip ediyor,o yüzden o haftalara yaklastikcada stres oluyorum herşey yolunda mi diye
silerken çok mutlu oluyorsun da kalıcı değil kokusu yine de,aslında kokusu kalıcı ne var bildiğiniz yerleri silmek için?ev hep temizlik koksun
Yumoş buğu buğu yapmaz mi canım yoksa güzel kokuyor baya ben sirke yuzey temizleyici bir damla da camasir suyu koyuyorum ozellikle sirke koymak gerekiyor muş
Buna gore de erkek benimki bi nub da kiz dediler bakalım bayram sonu ogrencem cinsiyeti inşallahEki Görüntüle 2181176 Kızlar bu takvime göre benim iki gebeliğimde doğru çıktı sizde bakın bi tutuyor mu sizde de
İki gun 6aylik gibi gezdim de şükür normale döndü ama yine de hafif bi gobek var artik belli olmaya başladıKizlarrr nasılsınız göbüşler ne alemde benim ki kocaman simdiden anlam veremiyorum görseniz şokk yağ mi gaz mı bebek olamaz daha goren karnin cıkmış diyor yanliz miyım bu konuda benim gibi olanıniz var mi merak ettim
Valla bende okudum bişe anlamadım dedim ne diyor buKuzeyguneyy kiz benim yazilar kafayi yedi bi baktim senin mesaj alintilanmiş gecen de yazdigim cevap cikmiyor gözüküyor du
Yok canim çeyrek fiyatları uçtu ya ondandir oAynen ya en büyük korkum erken doğum inşallah zamanında gelir çocuklarımızRüya işlerine hiç girme valla biliyorsun benim rüyalarımı ama bu aralar çok ağlıyorum rüyamda bi de dün gece çeyrek altın topladım bizim evin içinde yerlerde bi tanesi tam altındı benim bebek kesin erkek artık
AhahahahYok canim çeyrek fiyatları uçtu ya ondandir o
Hic stres yapma canm hep soluna yat sirt ustu yatinca damar tikanikligi oluyormus. Bizim çok arkadaş var aspirinle bebegine kavuştu. Sag salim kucagimiza alicaz insallah. Bende 7.haftada kaybetmistim o hafta gergindim bu gebelikte ama şükür atlattim çünkü o zaman igne kullanmamistim bilmiyordum pihtilasmayi simdi her seyi bilincli yapiyoruz önlememizi aliyoruz.insallah her sey yolunda gidecek canm20.haftalarda hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri benimki kan pıhtılasmasi yüzünden bebeğe giden damarların tıkanması sonucu olmuştu,şimdi aspirinle başladım hamileligimde peritonologa gidiyorum o takip ediyor,o yüzden o haftalara yaklastikcada stres oluyorum herşey yolunda mi diye
Artik büyüdü annesi belli olsun demiİki gun 6aylik gibi gezdim de şükür normale döndü ama yine de hafif bi gobek var artik belli olmaya başladı
Hic stres yapma canm hep soluna yat sirt ustu yatinca damar tikanikligi oluyormus. Bizim çok arkadaş var aspirinle bebegine kavuştu. Sag salim kucagimiza alicaz insallah. Bende 7.haftada kaybetmistim o hafta gergindim bu gebelikte ama şükür atlattim çünkü o zaman igne kullanmamistim bilmiyordum pihtilasmayi simdi her seyi bilincli yapiyoruz önlememizi aliyoruz.insallah her sey yolunda gidecek canm
Off canim kusmak çok kötü cidden azalmadi mi daha 13. Hafta da imissin bu haftadan sonra betahcg azalmaya basliyor 16 da baya azaliyormuş bulanti halsizlik falan yapan hormon sonunda azaliyor yani valla ben okudugumdan beri seviniyoru zaten belirtiler iyi ce azaldi bende bi tek et kokusu igreniyorum afedersin kusmak degil ishal ediyor beni senin de azalacaktır insallah
Oh ellerine sağlık, temizlik gibisi yok gerçekten, benimde toz işim ve çamaşır katlama işim kaldı, en sevmediklerim
Eğer gitmeme şansın olursa gitmezsin ne güzel, zaten kolumuzu kaldıracak halimiz yok öyle topuklu ayakkabımı giyeyim fönümü çektireyim mis gibi gezeyim nerdeee :)
Bu arada özellikle mi söylemediniz kimseye, yoksa soranlar öğreniyor modu mu?
Ben sosyal medya kullanmıyorum, bi yerde paylaşım yapmadım, anne tarafım annem sayesinde öğrendi gerçi ama yine de karşılaştıklarımız ya da arayan soranlar öğreniyor sadece.
Evet sebamed iyi bende kızıma kullanıyorumSebamed olur sanırım oğlumda var 8 yaşında
Ay masaşlsh kız bu ne enerji ben yatagımı toplamaya üşendim:)))Ayy kızlar bayram temizligi telaşi var galiba bende bugun cam kapi yerler sildim perde indirdim sabah 8 den beri temizlik yaptım sonunda elim ve bacaklarim titredi hemen biseyler yedim e kendime geldim ama temizlik yapmak güzel ya desarj oldum heryer temiz temiz
Aynen biz dogurana kadar düşse bari yoksa rüyamızda görcez bu gidişle takan olmazAhahahahvalla bilmiyorum ki ikidir görüyorum rüyamda sanırım sadece rüyamda görücem bu gidişle
Hadi gözün aydın canımKızlar hastaneden geldik ikili testimiz temiz çıktı çok şükür. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.Kuzeyguneyy kuzum sen bayrama girmeden doktorunu arayıp sorsan mı iğne mi yaptırayım fitile devam mı diye .
Hadi gözün aydın canım
Eltine niye seslenmiyor nerenin hanımı ki hamileyim kendimi hiç iyi hissetmiyorum de yuh ya ben sinirlendim eşine söyle hilesin sen kimseye hürmet edecek durumda değilsin ama yinede moralini bozma eşinle konuş anlayışla karşılayacaktırKaynanam beni deli ediyor bayram sevincimi söktü aldı içimdeniki gün peş peşe bütün akrabalar bütün gün kaynanam da olucak bende hizmet edicem deliricem. En sinir olduğum şey de hep bana seslenir eltimi hiç mutfağa çağırmaz.Ama bu sefer ben yoruldum deyip evime geçip oturcam hamileyim ben ya her bayram gına geldi bunların akrabalarından. Kızlar kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım içimden atmak için
Allah yasatmasin tatlım bir daha içini rahat tut işallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız20.haftalarda hiç hatırlamak bile istemiyorum o günleri benimki kan pıhtılasmasi yüzünden bebeğe giden damarların tıkanması sonucu olmuştu,şimdi aspirinle başladım hamileligimde peritonologa gidiyorum o takip ediyor,o yüzden o haftalara yaklastikcada stres oluyorum herşey yolunda mi diye
Cok şükür eskiye göre iyiyim ama hamilelik.oncesi gibi degilim yine deAy masaşlsh kız bu ne enerji ben yatagımı toplamaya üşendim:)))
Ben çeyreklerden ümidi mi kestim gram takarlar belkiAynen biz dogurana kadar düşse bari yoksa rüyamızda görcez bu gidişle takan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?