2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ağrım sancım var de yapma ben öyle yapardım

Eşim de bu durumdan sıkıntılı ama hiç bişey diyemiyor bire gelen kuzenler gelinler de elini hiç bişeye sürmez tam bi gıcık beceriksizler yapmak da istemiyorlar. Kurbanla mı uğraşacam onlarla bilmiyorum

Aynen biz dogurana kadar düşse bari yoksa rüyamızda görcez bu gidişle takan olmaz

Ya günümüzde yardım amaçlı takı takan mı kaldı? Ben sana takıyorum sende bana takarsın’a dönüştü olay.

Açıkcası durumlar böyleyken inşallah kimse takmaz diyorum ben :)

Eşim de bu durumdan sıkıntılı ama hiç bişey diyemiyor bire gelen kuzenler gelinler de elini hiç bişeye sürmez tam bi gıcık beceriksizler yapmak da istemiyorlar. Kurbanla mı uğraşacam onlarla bilmiyorum
Allah yardımcın olsun bende kaynanama gidince oyleyim eltim hanım kaynanam seslenmez o yüzden bende bu yıl gitmedim can sıkıcı durum gercekten seni cok cok iyi anlıyorum

arkadaşlar günlerdir bakıyorum hiç bişey anlamadım bebeğin neresi bu acaba tam olarak siz bilebildiniz mi

Eklentiler

• Screenshot_20180820-163446.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 54
Ben de bu görüntüden mi erkek olduğuma karar verdi onu anlayamadım. Heyecandan sormayı da unuttum. Bağdaş kurmuş demişti. Ama burda bebişimin kafası nerde. Günlerdir bakıyom aynı görüntüye çözemedim:)

Eklentiler

• IMG_5326.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
Benim ilk çocuk olcak Allah kısmet ederse. Sen deneyimlisin öyle diyosan doğrudur. Ya bunlar bana kahve falı gibi geliyo anlam veremiyom şekillere:)
ya canm ben ilk gebelikte de aa bu kolu bu kafası derdim doktor da onaylardı doğruu diye,aslında görüntü kalitesi iyi olursa herkes anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…