- 6 Haziran 2018
- 433
- 386
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.021
Evet canım ama benim mudurum simdiden sagolsun ağzı çok açık olan öğretmenelrin birinden duymuş basladı..izin mi alacaksın ne zaman olduğunu söyle ücretli isteyeyim öğrenciler yarım kalmasın zaten ben öğrencilerimi ne zaman yarım bırakmışım?ben sadece Doğum izni alacagım rapor alamam ücretsiz alırım bideAyni durumdayiz canm bende öğretmenim ve gurbetteyim kimseyi cagirmak istemiyorum ev üstünde ev olmuyor kendim bakicam insallah. Biraz rapor biraz ücretsiz izin biraz bakici olur gider diye dusunuyorum yeterki saglik olsun
insallah cuma gunune randevu aldim sabah ozaman icim rzhatlar ama o gune kadar kafami takintilarla doldurucammBende boyle hissediyorum ağrılarım kesildi belim agriyodu geçti insallah bi sıkıntı yoktur
Canım ben çift rahimliyim bir rahimde bebek bir rahimde kanamam var hamileliğimin başından beri var hala duruyor ara ara geliyor işte idare ediyoruz :))Evet ya sabah akşam fitil olarak alayım ben en iyisi diğer türlü çok uyku yapıyo zaten. Senin kanama sebebin için ne diyolar bu arada bende bi sıkıntı göremediler belirsizlik de korkutuyor insanı..
Zaten canm 2.donemi kapatiyoruz bir iki hafta kalıyor onu da bes günlük alip kapatiyoruz. Tabi ben erken çıkacağım ucretli izne riskli.oldugu icin ondan heyet raporu alabilriim mayis ayi icin. Seneye eylulde de ucretsiz izin alirim.diye düşünüyorum bakalim zorlancaz biraz maddi acidan ama sağlıklı olsunlar da yeterki. Ben müdüre daha soylemedim seminer doneminde soylucem. Benim birde surekli yatmam gerek okulda ne yapicam nöbet falan nasil tutucam şimdiden dusunuyorum.Evet canım ama benim mudurum simdiden sagolsun ağzı çok açık olan öğretmenelrin birinden duymuş basladı..izin mi alacaksın ne zaman olduğunu söyle ücretli isteyeyim öğrenciler yarım kalmasın zaten ben öğrencilerimi ne zaman yarım bırakmışım?ben sadece Doğum izni alacagım rapor alamam ücretsiz alırım bide
Sut hormonundan kaynakli cnm.bende dun incir yemistim cok.incir süt yapar. Goguslerim bir şişti sıksam süt cikacak gibi acıyor. Insallah bebek dogunca da sütümüz bu kadar cok olur. Benim ilk oglumda sutum cok azdi doyamamıştı cocugum.İyi bayramlar herkeesee
Bugün çok enteresan bişey oldu sizinlede paylaşmak istedim. Kahvaltı yaparken tişörtümün göğüs kısmında bir ıslaklık hissettim birdr baktım ne göreyim göğsümden geliyodünde gelmişti eşim uyarmıştı leke var üzerinde diye süt mü acaba dedi. Kuruduğu için ben bi yerden bulaştı sandım. Ama bugün sıktığımda damla geliyodu. Henüz beyaz değil su gibi. Bu kadar erken gelmesini beklemiyodum. İnternetten baktığımda normal diyo. Aranızda gelen var mı? :)
Hissettin mi canm? Annelik duygusu ile bence hissedersin.. tamamen psikolojik bir his aslinda. Elini koyunca ben o tarafa toplaniyorilk hamileligim olmasina ragmen 14 hafta hisedebilirmiyim ? cok tessekur ederim yazdigin icin
Sut hormonundan kaynakli cnm.bende dun incir yemistim cok.incir süt yapar. Goguslerim bir şişti sıksam süt cikacak gibi acıyor. Insallah bebek dogunca da sütümüz bu kadar cok olur. Benim ilk oglumda sutum cok azdi doyamamıştı cocugum.
canım karinda gerilme ve şişkinlik bende de geçti bu girdiğimiz haftaya alakalı artık daha rahat bi döneme giriyoruz çünkü,hatta bi iki hafta önce daha hamile gibi duruyorum dışardan bakılınca siskinlikten dolayı,şimdi o şişkinlik geçti,göğüs ucu hassasiyetine azaldi sanki,ama kafamda kurarim diyosan bi özel hastaneye gidip baktir nöbetci doktorlar oluyo,icin rahatlicaksaselam kizlar iyi bayramlar herkeze birsey sorucaktim hergun karinda hafif agri varken bugun hic agrim yok ve tedirgin oluyorum bayram nedeni doktorda yok cuma gunu haric :/ bunu yaşayan varmi aranizda ?
gogus hasasıyetım yok bugun ...
Karın da gerilme yok
bebek ıyı olup olmadıgını nasıl anlayabılırız ? tecrubelı anneler yardım
Geçti canım acile gittim bana bakmadılar kanaman kesilmiş diye şaka gibi afyonda olanlar sakın devlet hastanesine gitmesinleer gerizakalı doktor allah belasını versin. İlla yalan söyleyip kanama devam ediyo deyip mi muayene olsaydım ne geliyorsa başımıza insanlıgımızdan geliyor devlet mi bidaha kapısına adım atarsam 2 olsunInsallah canm sag salim kucagimiza alalim yavrularımızı. Simdi nasıl oldun kanaman gecti mi cnm
allahım ya alt tarafı bi ultrasonla bakacaklar,devlet malesef çok ilgisizGeçti canım acile gittim bana bakmadılar kanaman kesilmiş diye şaka gibi afyonda olanlar sakın devlet hastanesine gitmesinleer gerizakalı doktor allah belasını versin. İlla yalan söyleyip kanama devam ediyo deyip mi muayene olsaydım ne geliyorsa başımıza insanlıgımızdan geliyor devlet mi bidaha kapısına adım atarsam 2 olsun
Aynen öyle canım valla arabada aglaya aglaya geldim sinirimden alt tarafı bi ultrason nolcak yani inşallah aynı şey onun da başına gelsin de anlasın ne yaptığını böyle bi saçmalık ben ilk defa duyuyorum sizin başınıza geldi mi hiçallahım ya alt tarafı bi ultrasonla bakacaklar,devlet malesef çok ilgisiz
O kadar insanlık yoksunu insan var ki Allah muhtac etmesin oyle kisilere. Kanamanin geçmesine cok sevindim canm. Allah bir daha yasatmasinGeçti canım acile gittim bana bakmadılar kanaman kesilmiş diye şaka gibi afyonda olanlar sakın devlet hastanesine gitmesinleer geriz2akalı doktor allah belasını versin. İlla yalan söyleyip kanama devam ediyo deyip mi muayene olsaydım ne geliyorsa başımıza insanlıgımızdan geliyor devlet mi bidaha kapısına adım atarsam 2 olsun
Benimkinide sölemisler tatlım bilmiyorum benim normal Doğum ne zaman olur izin alabilir miyim hiç bilmiyorumZaten canm 2.donemi kapatiyoruz bir iki hafta kalıyor onu da bes günlük alip kapatiyoruz. Tabi ben erken çıkacağım ucretli izne riskli.oldugu icin ondan heyet raporu alabilriim mayis ayi icin. Seneye eylulde de ucretsiz izin alirim.diye düşünüyorum bakalim zorlancaz biraz maddi acidan ama sağlıklı olsunlar da yeterki. Ben müdüre daha soylemedim seminer doneminde soylucem. Benim birde surekli yatmam gerek okulda ne yapicam nöbet falan nasil tutucam şimdiden dusunuyorum.
Sağol canım benim. Aynen öyle bi ultrasonla bakıcak sanki eline yapışacak allahım yok böyle bişey yaO kadar insanlık yoksunu insan var ki Allah muhtac etmesin oyle kisilere. Kanamanin geçmesine cok sevindim canm. Allah bir daha yasatmasin
kızlar hamileyken çiğ ete ellemememiz gerekiyordu değil mi ben kv nin etlerini hallederken eldiven taktım da yaptım bana diyolar ki buda yeni.mi çıktı
Sen hamile hamile et kesmisin birde laf mi ediyorlar evet yeni cikti sizde eldiven takın deseydinkızlar hamileyken çiğ ete ellemememiz gerekiyordu değil mi ben kv nin etlerini hallederken eldiven taktım da yaptım bana diyolar ki buda yeni.mi çıktı
Ayy ne güzel benim de goğsum sabahları şişip sut gelmiş gibi agriyor ama süt gelmedi neden bilmem cok seviyorum ben sut gelmesiniİyi bayramlar herkeesee
Bugün çok enteresan bişey oldu sizinlede paylaşmak istedim. Kahvaltı yaparken tişörtümün göğüs kısmında bir ıslaklık hissettim birdr baktım ne göreyim göğsümden geliyodünde gelmişti eşim uyarmıştı leke var üzerinde diye süt mü acaba dedi. Kuruduğu için ben bi yerden bulaştı sandım. Ama bugün sıktığımda damla geliyodu. Henüz beyaz değil su gibi. Bu kadar erken gelmesini beklemiyodum. İnternetten baktığımda normal diyo. Aranızda gelen var mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?