2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

sezeryandan çıkan her bayanın ilk sözü bence 2.çocukmuuu asslaaaa . ama yıllar insanın fikrini değiştiriyor Rabbim sağlık versin de herşeye katlanıyoruz

Ya arkadaşlar ben ne zamandır coraspirini kullanmıyorum doktor kanaman kesilesiye kadar kullanma dedi biraz kullanmadım tekrar başladım bidaha başladı kanama ben yine kestim 1 haftadır kullanmadım bugün limon içtim grip olduğum için lekelenme tekrar geldi neden böyle oluyor canım çok sıkıldı

Canm aspirin benim.trombositleri yukselttigi icin benim kullanmam yasak ondan iğne kullancaksin dedi doktor. Sende de oyle bir durum olabilir igne kullansan daha iyi olabilir. Cunku hematoloji uzmanu demisti bana aspirin trombositleri etkiliyor igne etkilemiyor dedi. Düşük doz igne belki sende kanama yapmayabilir gene doktorun daha iyisini bilir tabi

Doktora da bayramdan sonra gidicez yarın bi acile gidip sorsam mı ki acaba daha önce düşük falan yaşamadım ama önlem amaçlı diye verdi kullanmak ta istiyorum bi yandan bi yandan korkuyorum kilolu olduğum için vermiş olabilir diye de düşünüyorum pıhtı atmasın diye allahım bi sağlıkla kucağımıza alsak

Canım progestanı ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mı

Bende normal yaparken bebek gelmeyince sezeryana alındım cok.zordu benim icin ama ikimizde saglikliyiz once cok uzuluyodum ama sonra kabullendim hatta ssvd grubu var bi ara oraya bakip.gaza geldim ama malesef dr lar o gazımı söndür dü sağlıklı olsunda nasib buymus diyorum cocuk buyutmek cidden zor maddi olarak da zor ama o kısmi Allah a birakiyorum o kefil değil mi manevi olarak 3 cocukla.nasil basedicem bilemiyorum ama Allah dan esim destek o yardim eder insallah

Ayni durumdayiz canm bende öğretmenim ve gurbetteyim kimseyi cagirmak istemiyorum ev üstünde ev olmuyor kendim bakicam insallah. Biraz rapor biraz ücretsiz izin biraz bakici olur gider diye dusunuyorum yeterki saglik olsun
Ne güzel canım meslekleriniz uygun en azindan çocuk icin bende tekstil muhendisiyim yoğun kimyasaldan dolayı doktorum işi birakmami söyledi be ogrendigimizde isi bıraktım çocuk oluncada kara kara düşünüyor insan sabah 8 aksam 6 o çocuk ne olacak çalışırsam eger

Canım yanlişsam düzelt ama 12. Haftadan sonra folik asit kullanmaya gerek kalmiyor kan ilaci magnezyum ve calsiyum veriliyor diye biliyorum sen yinede kendini yorma ayağıni kaldir yat progesteronu aksatma insallah bisey olmiycaktır

Canım progestanı ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mı
Aynen canım ben de 12 haftadan sonra folik asite gerek yok diye biliyorum ama doktorum vitamin için bişey demedi en son gittiğimde ben de sormayı unuttum. Ayağımı uzatıp yatamıyorum ki 3.5 yaşında kızım var kayınvaldemdeyim görümcem in düğünü var bayram sonu herkes bi işle meşgul ben de kızımın peşinden koşuyorum sürekli çok hareketli
Progestanı sabah ağızdan gece fitil olarak kullan dedi Dr ama ben dün sabah da fitil olarak attım kanama olunca dün gece yatmadan önce de attım bu sabah ağızdan alayım diyorum. Hala akıntının içinde pembelikler var

Progesteron fitil olani ağızdan da mi alınıyor muş bi yerde okumustum agizdan alinca kotu oluyorum bayilacak gibi oluyorum diye bende yanlislikla icmis sanmistim bence en etkilisi fitil olarak kullan sende bi kosturma icindesin anlasilan aslinda meşgale oluyor guzel ama yatıp dinlenmen de gerek boşver sen elinden geleniyap gerisini Allah a birak Allah esirgesin

selam kizlar iyi bayramlar herkeze birsey sorucaktim hergun karinda hafif agri varken bugun hic agrim yok ve tedirgin oluyorum bayram nedeni doktorda yok cuma gunu haric :/ bunu yaşayan varmi aranizda ?

gogus hasasıyetım yok bugun ...
Karın da gerilme yok

bebek ıyı olup olmadıgını nasıl anlayabılırız ? tecrubelı anneler yardım

Insallah canm sag salim kucagimiza alalim yavrularımızı. Simdi nasıl oldun kanaman gecti mi cnm

Gunaydin cnm sirt üstü uzan elini karnina koy canm 20 dakka gozlerini kapat elini hic cekme karnindan bebeğini hissedeceksin

Evet canm simdiden iyi bakici bulmamiz gerek araştırmalara baslamamiz gerek. Bizim ordaki bakicilar evinde bakmak istiyor bende öyle istemiyorum kendi evimde bakilsin istiyorum bakalim Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Canım bence sadece fitil olarak kullan ben ağızdan kullanıyordum hiç fayda etmedi günde 3 kere fitil olarak alıyorum güzelce elini yıka fitili itebildiğin kadar ileriye koy ama zorlama tabi sonra yat 15 dk falan iyice gitsin içeriye zamanla kesilir canım eğer kesilmiyorsa iğne olabilirsin doktoruna sor bakalım benim kesilmediği zaman iğne oluyorum o hemen kesiyor

Gunaydn arkadaslar benim de sarı akintim vardi
epeydir kahve lekem yoktu progestani birakmistim.bugun akıntının rengi biraz daha kahveye döndü ağrım yok ama leke görünce canm sıkıliyo alsam.mi progestan

Ağızdan alınca çok sersemlik uyku hali yapıyor aslında sabah akşam fitil olarak alıncam sanırım. Bugün eşime söyledim artık biraz ilgilen çocukla yoksa ağrı da kanama da geçmicek diye. Şu telaşları atlatalım da bayramdan sonra hemen gidicem doktora. Çok sağol canım duaların için de..

Evet ya sabah akşam fitil olarak alayım ben en iyisi diğer türlü çok uyku yapıyo zaten. Senin kanama sebebin için ne diyolar bu arada bende bi sıkıntı göremediler belirsizlik de korkutuyor insanı..

İyi bayramlar herkeesee
Bugün çok enteresan bişey oldu sizinlede paylaşmak istedim. Kahvaltı yaparken tişörtümün göğüs kısmında bir ıslaklık hissettim birdr baktım ne göreyim göğsümden geliyo dünde gelmişti eşim uyarmıştı leke var üzerinde diye süt mü acaba dedi. Kuruduğu için ben bi yerden bulaştı sandım. Ama bugün sıktığımda damla geliyodu. Henüz beyaz değil su gibi. Bu kadar erken gelmesini beklemiyodum. İnternetten baktığımda normal diyo. Aranızda gelen var mı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…