- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #14.001
Sağlıklı hayirli evlat olsunlar insallah önemli olan o cinsiyette iste bize kalan heyecan kısmı. Bu oğlumu sag salim.kucagimaucagima alayim canm 3. Cocuk fikrinden vazgececegimi düşünüyorum suan cunku can sıkıntısı surekli yatmaktan. Ilk oğlumdan sonra 7 yil ara vermis biri olarak sezeryandan cikinca tek cocukta kalicam diyordum
Canm aspirin benim.trombositleri yukselttigi icin benim kullanmam yasak ondan iğne kullancaksin dedi doktor. Sende de oyle bir durum olabilir igne kullansan daha iyi olabilir. Cunku hematoloji uzmanu demisti bana aspirin trombositleri etkiliyor igne etkilemiyor dedi. Düşük doz igne belki sende kanama yapmayabilir gene doktorun daha iyisini bilir tabiYa arkadaşlar ben ne zamandır coraspirini kullanmıyorum doktor kanaman kesilesiye kadar kullanma dedi biraz kullanmadım tekrar başladım bidaha başladı kanama ben yine kestim 1 haftadır kullanmadım bugün limon içtim grip olduğum için lekelenme tekrar geldi neden böyle oluyor canım çok sıkıldı
Doktora da bayramdan sonra gidicez yarın bi acile gidip sorsam mı ki acaba daha önce düşük falan yaşamadım ama önlem amaçlı diye verdi kullanmak ta istiyorum bi yandan bi yandan korkuyorum kilolu olduğum için vermiş olabilir diye de düşünüyorum pıhtı atmasın diye allahım bi sağlıkla kucağımıza alsakCanm aspirin benim.trombositleri yukselttigi icin benim kullanmam yasak ondan iğne kullancaksin dedi doktor. Sende de oyle bir durum olabilir igne kullansan daha iyi olabilir. Cunku hematoloji uzmanu demisti bana aspirin trombositleri etkiliyor igne etkilemiyor dedi. Düşük doz igne belki sende kanama yapmayabilir gene doktorun daha iyisini bilir tabi
Canım progestanı ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mıAynen cuma günü karnım şişti patlayacak gibi ağrı vardı ve kanama başladı bu sabah da belimde ve kasıklarımda ağrıyla uyandım zaten adet olacakmışım gibi tuvalete gidince yine geldiğini gördüm. Ben zaten perinatologa gidiyorum herşeye baktı rahimde sıkıntı yok rahim ağzında kısalma yok bebek sağlıklı dedi gece acildeki doktor da aynı şeyleri söyledi. Şimdi bayram için Denizlideyim burda da Dr a gitsem mi bilemedim. Kendi Dr uma WhatsApp tan yazdım ama henüz cevap yazmadı ben vitamin de kullanmıyorum folik asitten sonra bişey demedi henüz doktorum ama acaba ilk gebeliğimde kullandığım multivitaminden alıp başlasam mı? Hala silince pembe akıntılar gelmeye devam ediyo inşallah yarına geçer ya gerçekten çok sinir bozucu bi durum
Bende normal yaparken bebek gelmeyince sezeryana alındım cok.zordu benim icin ama ikimizde saglikliyiz once cok uzuluyodum ama sonra kabullendim hatta ssvd grubu var bi ara oraya bakip.gaza geldim ama malesef dr lar o gazımı söndür dü sağlıklı olsunda nasib buymus diyorum cocuk buyutmek cidden zor maddi olarak da zor ama o kısmi Allah a birakiyorum o kefil değil mi manevi olarak 3 cocukla.nasil basedicem bilemiyorum ama Allah dan esim destek o yardim eder insallahBenimde icimde ukde kaldi istagramda normal dogum videolarina hayranlikla bakiyorum. Benim plesanta asagida diye mecbur sezeryan oldum. Sağlık olsun ne yapalim bebegimiz saglikli olsunda. cocuk yetistirmek zor maddi acidan ona yetmek manevi acidan sabirli olmak gerek inşallah iki çocuğa yetebilirim çünkü ilk ogluma annem bakmisti ben calistigim icin sadece emzirdim diyebilirim simdi kendim bakmak istiyorum izne cikip. Allah güç kuvvet versin bize de cocuklarimiza yetebilelim insallah
Ne güzel canım meslekleriniz uygun en azindan çocuk icin bende tekstil muhendisiyim yoğun kimyasaldan dolayı doktorum işi birakmami söyledi be ogrendigimizde isi bıraktım çocuk oluncada kara kara düşünüyor insan sabah 8 aksam 6 o çocuk ne olacak çalışırsam egerAyni durumdayiz canm bende öğretmenim ve gurbetteyim kimseyi cagirmak istemiyorum ev üstünde ev olmuyor kendim bakicam insallah. Biraz rapor biraz ücretsiz izin biraz bakici olur gider diye dusunuyorum yeterki saglik olsun
Canım yanlişsam düzelt ama 12. Haftadan sonra folik asit kullanmaya gerek kalmiyor kan ilaci magnezyum ve calsiyum veriliyor diye biliyorum sen yinede kendini yorma ayağıni kaldir yat progesteronu aksatma insallah bisey olmiycaktır
Aynen canım ben de 12 haftadan sonra folik asite gerek yok diye biliyorum ama doktorum vitamin için bişey demedi en son gittiğimde ben de sormayı unuttum. Ayağımı uzatıp yatamıyorum ki 3.5 yaşında kızım var kayınvaldemdeyim görümcem in düğünü var bayram sonu herkes bi işle meşgul ben de kızımın peşinden koşuyorum sürekli çok hareketliCanım progestanı ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mı
Progesteron fitil olani ağızdan da mi alınıyor muş bi yerde okumustum agizdan alinca kotu oluyorum bayilacak gibi oluyorum diye bende yanlislikla icmis sanmistim bence en etkilisi fitil olarak kullan sende bi kosturma icindesin anlasilan aslinda meşgale oluyor guzel ama yatıp dinlenmen de gerek boşver sen elinden geleniyap gerisini Allah a birak Allah esirgesinAynen canım ben de 12 haftadan sonra folik asite gerek yok diye biliyorum ama doktorum vitamin için bişey demedi en son gittiğimde ben de sormayı unuttum. Ayağımı uzatıp yatamıyorum ki 3.5 yaşında kızım var kayınvaldemdeyim görümcem in düğünü var bayram sonu herkes bi işle meşgul ben de kızımın peşinden koşuyorum sürekli çok hareketli
Progestanı sabah ağızdan gece fitil olarak kullan dedi Dr ama ben dün sabah da fitil olarak attım kanama olunca dün gece yatmadan önce de attım bu sabah ağızdan alayım diyorum. Hala akıntının içinde pembelikler var
Insallah canm sag salim kucagimiza alalim yavrularımızı. Simdi nasıl oldun kanaman gecti mi cnmDoktora da bayramdan sonra gidicez yarın bi acile gidip sorsam mı ki acaba daha önce düşük falan yaşamadım ama önlem amaçlı diye verdi kullanmak ta istiyorum bi yandan bi yandan korkuyorum kilolu olduğum için vermiş olabilir diye de düşünüyorum pıhtı atmasın diye allahım bi sağlıkla kucağımıza alsak
Gunaydin cnm sirt üstü uzan elini karnina koy canm 20 dakka gozlerini kapat elini hic cekme karnindan bebeğini hissedeceksinselam kizlar iyi bayramlar herkeze birsey sorucaktim hergun karinda hafif agri varken bugun hic agrim yok ve tedirgin oluyorum bayram nedeni doktorda yok cuma gunu haric :/ bunu yaşayan varmi aranizda ?
gogus hasasıyetım yok bugun ...
Karın da gerilme yok
bebek ıyı olup olmadıgını nasıl anlayabılırız ? tecrubelı anneler yardım
Evet canm simdiden iyi bakici bulmamiz gerek araştırmalara baslamamiz gerek. Bizim ordaki bakicilar evinde bakmak istiyor bende öyle istemiyorum kendi evimde bakilsin istiyorum bakalim Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallahNe güzel canım meslekleriniz uygun en azindan çocuk icin bende tekstil muhendisiyim yoğun kimyasaldan dolayı doktorum işi birakmami söyledi be ogrendigimizde isi bıraktım çocuk oluncada kara kara düşünüyor insan sabah 8 aksam 6 o çocuk ne olacak çalışırsam eger
Canım bence sadece fitil olarak kullan ben ağızdan kullanıyordum hiç fayda etmedi günde 3 kere fitil olarak alıyorum güzelce elini yıka fitili itebildiğin kadar ileriye koy ama zorlama tabi sonra yat 15 dk falan iyice gitsin içeriye zamanla kesilir canım eğer kesilmiyorsa iğne olabilirsin doktoruna sor bakalım benim kesilmediği zaman iğne oluyorum o hemen kesiyorAynen canım ben de 12 haftadan sonra folik asite gerek yok diye biliyorum ama doktorum vitamin için bişey demedi en son gittiğimde ben de sormayı unuttum. Ayağımı uzatıp yatamıyorum ki 3.5 yaşında kızım var kayınvaldemdeyim görümcem in düğünü var bayram sonu herkes bi işle meşgul ben de kızımın peşinden koşuyorum sürekli çok hareketli
Progestanı sabah ağızdan gece fitil olarak kullan dedi Dr ama ben dün sabah da fitil olarak attım kanama olunca dün gece yatmadan önce de attım bu sabah ağızdan alayım diyorum. Hala akıntının içinde pembelikler var
ilk hamileligim olmasina ragmen 14 hafta hisedebilirmiyim ? cok tessekur ederim yazdigin icinGunaydin cnm sirt üstü uzan elini karnina koy canm 20 dakka gozlerini kapat elini hic cekme karnindan bebeğini hissedeceksin
Bende boyle hissediyorum ağrılarım kesildi belim agriyodu geçti insallah bi sıkıntı yokturilk hamileligim olmasina ragmen 14 hafta hisedebilirmiyim ? cok tessekur ederim yazdigin icin
Ağızdan alınca çok sersemlik uyku hali yapıyor aslında sabah akşam fitil olarak alıncam sanırım. Bugün eşime söyledim artık biraz ilgilen çocukla yoksa ağrı da kanama da geçmicek diye. Şu telaşları atlatalım da bayramdan sonra hemen gidicem doktora. Çok sağol canım duaların için de..Progesteron fitil olani ağızdan da mi alınıyor muş bi yerde okumustum agizdan alinca kotu oluyorum bayilacak gibi oluyorum diye bende yanlislikla icmis sanmistim bence en etkilisi fitil olarak kullan sende bi kosturma icindesin anlasilan aslinda meşgale oluyor guzel ama yatıp dinlenmen de gerek boşver sen elinden geleniyap gerisini Allah a birak Allah esirgesin
Canım bence sadece fitil olarak kullan ben ağızdan kullanıyordum hiç fayda etmedi günde 3 kere fitil olarak alıyorum güzelce elini yıka fitili itebildiğin kadar ileriye koy ama zorlama tabi sonra yat 15 dk falan iyice gitsin içeriye zamanla kesilir canım eğer kesilmiyorsa iğne olabilirsin doktoruna sor bakalım benim kesilmediği zaman iğne oluyorum o hemen kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?