2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kanaması olan arkadaşlar kanamaya ağrı kasılma hissi eşlik ediyo mu sizde? Benim karnım kasılıyo gibi oluyo bu sabah yine peçeteye silince kanlı akıntı geldi. İlk defa cuma gecesi gelmişti Dr progestan vermişti ama dün gece kullanmayı unutmuştum o yüzden mi tekrarladı acaba? 15+0 olduk bugün neden böyle oluyor anlamıyorum ultrasonda bi sıkıntı göremediler..

Ne kadar garibiz demi ben yillarca asla dedim oglumda var kızım da dedim ama gel gorelim ki gönlümle istedim 3. Çocuğu cidden yasadiğim zorlukları unutmusum saglikla gelsinler huzurla gelsinler bi de uslu akıllı gazsız uykucu bebiş olsunlar ben simdiden konuşuyorum bebegime telkinlerde bulunuyorum bakalım işe yariycak mi

Aynen canım benim hep ağrım sancım olur birde karnım patlayacak gibi şişiyor progestanı kullan canım ihmal etme ama bi kere ihmal ettin diye gelmez kanama ben bile düzenli kullandığım halde geldi bence iyice muayene ol mutlaka kanamanın bi sebebi vardır

15. Haftadan sonra düşuk riskin baya az canim progestani unutma muhakkak kullan bence cok etkili drunun watsup i falan varsa mesaj atsan ya da arayip bilgilendirme durumun var mı bi de bu kasilma lari mg tablet engelliyor basladın mi kullanmaya

Sagol canım benim öğretmenim bende uzagız tayin durumumuz da imkansız yani hem kayannamın yanı istemiyorum..amin insallah çok sagol senin de insallah

Aynen canm ya unutuluyor yasananlar. Cocuk sevgisi iste bir daha tatmak istiyor insan.surekli oglumun bebeklik fotolarina bakiyorduk.Sezeryan mi cnm senin? Ama bende isterdim bekarken hep 3 cocuk. 4 veya 3 cocugu olup pırlanta gibi evlat yetiştiren anne ve babalara gercekten imreniyorum.insallah saglikli hayirli merhametli cocuklar olur bizimkilerde.

Sagol canım benim öğretmenim bende uzagız tayin durumumuz da imkansız yani hem kayannamın yanı istemiyorum..amin insallah çok sagol senin de insallah
Ayni durumdayiz canm bende öğretmenim ve gurbetteyim kimseyi cagirmak istemiyorum ev üstünde ev olmuyor kendim bakicam insallah. Biraz rapor biraz ücretsiz izin biraz bakici olur gider diye dusunuyorum yeterki saglik olsun

Kızlar burda bi arkadaş nas felak okuyun demisti valla çok haklıymış..ya varya bugun beni gördüklerinden sonra bi kanamam oldu hemen progestan yerlestirdim yattım
Tabi canm kem gözlü cok. Ve yıldızın da dusukse eger ben nazara inanırım. Simdide Okuyabilirsin canm. Nas felak ben demistim okuyun kem gozlulere tükürün diye

Ben son zamanlarda imrenmeye basladim 3 veya 4 cocuk dogurup buyuten kadinlara imreniyodum çünkü cocuk.buyutmek gercekten zor belki de bahane ettim bilmiyorum yine de sevgisini istegini veren Allah imiş bizimdememizle olmuyomuş evet bu arada benim de sezeryan malesef normal.dogum icimde ukde kaldı ...

Aynen cuma günü karnım şişti patlayacak gibi ağrı vardı ve kanama başladı bu sabah da belimde ve kasıklarımda ağrıyla uyandım zaten adet olacakmışım gibi tuvalete gidince yine geldiğini gördüm. Ben zaten perinatologa gidiyorum herşeye baktı rahimde sıkıntı yok rahim ağzında kısalma yok bebek sağlıklı dedi gece acildeki doktor da aynı şeyleri söyledi. Şimdi bayram için Denizlideyim burda da Dr a gitsem mi bilemedim. Kendi Dr uma WhatsApp tan yazdım ama henüz cevap yazmadı ben vitamin de kullanmıyorum folik asitten sonra bişey demedi henüz doktorum ama acaba ilk gebeliğimde kullandığım multivitaminden alıp başlasam mı? Hala silince pembe akıntılar gelmeye devam ediyo inşallah yarına geçer ya gerçekten çok sinir bozucu bi durum

Merhaba kızlar herkesin bayramını kutlarım sabahtan beri kurbanla uğraşıyorum giremedim. Birde çok güneşte kaldım ağrı kesici içsem birsey olur mu içebilirsem hangisini tavsiye ediyorsunuz

Canım yanlişsam düzelt ama 12. Haftadan sonra folik asit kullanmaya gerek kalmiyor kan ilaci magnezyum ve calsiyum veriliyor diye biliyorum sen yinede kendini yorma ayağıni kaldir yat progesteronu aksatma insallah bisey olmiycaktır

Benimde icimde ukde kaldi istagramda normal dogum videolarina hayranlikla bakiyorum. Benim plesanta asagida diye mecbur sezeryan oldum. Sağlık olsun ne yapalim bebegimiz saglikli olsunda. cocuk yetistirmek zor maddi acidan ona yetmek manevi acidan sabirli olmak gerek inşallah iki çocuğa yetebilirim çünkü ilk ogluma annem bakmisti ben calistigim icin sadece emzirdim diyebilirim simdi kendim bakmak istiyorum izne cikip. Allah güç kuvvet versin bize de cocuklarimiza yetebilelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…