2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bu kadar erkek fazlalığı iyi değil kızlar sonra evlenecek kız nerden bulacaklar yarı yarıya olsa bari her yıl erkek fazla bu işte bir tuhaflık var sanki Hadi canım allah gönlüne göre versin inşallah

Kizlar dogumdan sonra korse kullanan ya da kullanmayi düşünen var mi? Ben ilk gebelikte sezeryandan sonra kullanmadim pisman oldum biraz armut göbek kalmisti ama kullanan arkadaşlarimda göbek kalmadi hic.
Banada teyzem söyledi doğumdan sonra korse tak diye bende denemeyi düşünüyorum

Kızlar ben dün doktora gittim ya en son 3 hafta önce gitmiştim o zaman 12 haftalıktı 3hafta içinde 15 olması gerekirken 14 çıktı neden böyle çıktı biraz ona canım sıkıldı
ultrason ölçümleri 1 hafta 10 gün arası ileri yada geri görünebiliyor bazen canm bi kaç gün önce bi arkadaşında bi kaç gün geri çıktığını konuşmuştuk doktor normal dediyse üzülme o yine aynı zamanı çıkar hatta önde bile çıkabilir

arkadaşlar bebeklere en çok kaşar ve muz kilo aldırıyor mideniz kabul ediyorsa yiyin benim 2.oğlumda sanırım 32.haftalarımdı doktor bebeğin anca 2 buçuk kilo doğar demişti araştırıp bol bol yedim bu dediklerimi 3440 da doğdu

İnşallah canım dün çok fark etmedim sorardım doktora bugün Dank etti doktor sorun yok herşey yolunda dedi biraz kafaya takmamak lazım aslında dimi

Günaydın herkese saat 5 buçukta boğaz acısıyla uyandım valla çok kötü acıyor nasıl geçecek bilmiyorum salgın var galiba eşimde hasta kız kardeşimde kime sorsam hep hasta hep ishal millet anlamadım gitti oğlum düzelmeye başlarken karı koca biz hasta olduk

bebeğin olduğu bölümde değil canm sadece ölçümleri girdikleri bi ultrsson bölümü de oluyor burda yazmıyor bişey sadece 14+1 demiş ama dediğim gibi hiiç takma kafana çok ciddi gerilikler önemli bu milim yanlış ölçse farklı olur hatta şöyle diyeyim ben ilk gittipimde bebek 7 buçuk 8 haftalık olması gerekiyordu bana 6 + dedi baya üzülmüştüm 22 nisan olan adet tarihimi 16 mayıs olarak 3 hafta geç döllenme olarsk düzeltti şuanda da 2 hafta geç döllenmeye düşmüş,kalbi atıyor mu hareket ediyor mu bebeğin üzme onuda kendini de buarada cinsiyete ne dedi

geçmiş olsun elma suyu kaynatıp iç boğaza iyi gelir canm

iyiyiz canım sen nasılsın. Bendede 2-3 gündür gobus çıkmaya başladı
Çok şükur sadece yorgunluk dun tum gun kolumu kaldiramadim
benim deeee 3 günde pörtledi burdayım anne diyorlar artık
hafta hafta gebelik takibinde artik gebeliginiz disardan gorulmeye basladi yaziyor e asagi yukarı 10 cm falan miş elime cetveli aldim tuttum karnima gozlerime inanamadim ben hala buyuk erik falan gibi saniyodum ama degil.maşallah cok hizli buyuyorlarmiş Rabbim sağlikli hayirlakucagimıza almayi nasib etsin vatanimiza milletimize hayirli evlatlar yetistirsin mubarek cuma gününde

bugün rüyamda bebeğimi doğuracakmışım ameliyathaneye gidiyoruz çok ünlü bir hastaneymiş beni değilde başkasını kesip benim bebeğimi verecekler evet doğuyor her tarafı ben beyaz bi sıvıyla kaplı hemen yıkıyorum sürekli kaka yapıyor (rüyada kakaya para derler) rızkı bol olacak diye yordumveee evet kız bebekti kızların altını temizlemek çok zormuş diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…