2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
geçiçi bir şey canm o,ayrıca magnezyum yada kalsiyum eksikliği varsada olabilir bak bi kaç gün devam.ederse kontrol de söylersin dokroruna
Kız vallahi ellerimde uyuşmaya başlamıştı bi baktım belirtilerine benden bahsediyor aynı karpal tünel sendromuna yakalanmışım perşembe günü randevum var o zamana kadar geçer mi ki ya serum esnasında uyuşmaya başlamıştı aslında şimdi bütün ellerim ayaklarım uyuşmaya başladı acaba serum sıvı toplanması mı yaptı ki acaba ödem mi oldu ne oldum ben bi saat içinde hiç anlamadım

serumla da alakalı olabilir tabi canm,perşembeye kadar geçer inşallah uyuşmada zor

Aynen cnm bende öyle midem surekli şiş gaz gibi bulantida hafif var
Gaz probleblemi 5. Hafta ile 10. Hafta arasinda oldu sadece bende sonra o bitti surekli bir halsizlik uyuku hali ve mide bulantısı kusma başladı 16. Haftaya girdik kusma bitti mide bulantisi bas dönmedi başladı sırayla bir furyadir aldı basinj gidiyor tabi arada baslayan sancılarımı saymıyorum bile

Bende gaz ve sislik 2 haftadir var. Dedigin gibi sirayla geliyorlar. Ama bu aylari aricaz tatlim ben ilk gebelikte 7.aydan sonra kaburgam agriyordu bebek ayagini dayamıştı oraya nefes alirken bile ağrıyordu gece agirliktan uyuyamiyordum. Suan en guzel aylarimiz.

Ay hadi ya yaşamazsın isallah öyle birsey kimse yasamaz umarım canım zaten muhtemelen ben ariyicam bu günleri en basitinden evim 4. Kat ve merdivenler çok dik normalde cikarken zorlanan ben 7. Aydan sonra herhalde bir hastaneye gitmek icin evden çıkarım diyorum

Normal dogum icin merdiven cikmak cok iyiymis canm sana faydasi olur belki rahat bir dogum yaşarsın. Valla canm saglikli olsun da bebisler birazcik kaburga agrisina dayanirim Allah baska dert vermesin.

Normal dogum icin merdiven cikmak cok iyiymis canm sana faydasi olur belki rahat bir dogum yaşarsın. Valla canm saglikli olsun da bebisler birazcik kaburga agrisina dayanirim Allah baska dert vermesin.
Ay gercekten iyimi geliyormuş buna cok sevindim o zaman bol bol inip çıkayım .Tabikide doğru diyorsun önce sağlık

Ay gercekten iyimi geliyormuş buna cok sevindim o zaman bol bol inip çıkayım .Tabikide doğru diyorsun önce sağlık
Doguma yakin zaman ama canm soyle 36 haftaliktan sonra gene de netten arastirip doktoruna sor istersen ters bir etki yapmasin sana ben ilk gebelikte normal dogum istiyordum arastirmistim netten falan okumustum. Yürüyüş yapmakta iyi geliyor. Hurma yiyenlerde vardi son haftalar. Insallah rahat bir normal dogum yaparsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…