2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben cok yürüyüş yaptım canim dışarı cikamadigim zamanlar merdiven in çık ce hurma da yemistim o zaman araştırdım ne varsa uygulamaya çalıştım doğum da şükür kolaydı

kisiden kisiye degisiyor bence canim benim en rahat donemim son trimesterdi batma agri agirlik hic birsey yasamadim ki bebegimde iriydi gobegim cok büyüktü. suan 15 haftalik olduk bulanti mide eksimesi bol gaz siskinlik 2 yasinda bebe valla bittim cok yorgunum ((((

Günaydın ben acayip derece de kız çocuğu annesi olup kına gecelerinde ağlamaya başladım
Ayyy hic deme bende ayni gecen hafta dugun vardı kina gecesinde gelin annesinden once ben başladım kızımı nasıl vericem ben die bildiğin ağladım yanımdakiler de bana güldü anne ben seni bırakıp gitmem dedi kizimda beraber gelin oluruz anne dio

Ben cok yürüyüş yaptım canim dışarı cikamadigim zamanlar merdiven in çık ce hurma da yemistim o zaman araştırdım ne varsa uygulamaya çalıştım doğum da şükür kolaydı
Ne guzel canm masallah ikinciler daha kolay oluyormus insallah simdi daha da rahat atlatirsin. Bende cok istemistim ama gene plesanta asagi da diye doktor izin vermemisti riskli diye. Ama normal dogum videolarini cok seviyorum

Ne guzel canm insallah benim de bu seferki gebelikte rahat gecer son aylar.

Ne guzel canm masallah ikinciler daha kolay oluyormus insallah simdi daha da rahat atlatirsin. Bende cok istemistim ama gene plesanta asagi da diye doktor izin vermemisti riskli diye. Ama normal dogum videolarini cok seviyorum
insallah canım doğum ani degil zaten beni korkutan insallah Rabbim hepimize kolay sağlıklı dogum nasıp eder

Ay bu hafta sonu hepimiz iptaliz anlaşılan, bende inanılmaz bi baş ağrısı ve halsizlik yaşıyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok
Bende iptal grubundayim abim evleniyor iki ay sonra bekar evini taşıdık bizde kalıyor şimdilik sil suput çamaşırı çarşafı perdesi yatağı derken ben bi baktm bitmisim is bitmemis:)

Ben onu yerim ya beraber gelin oluruz demiş canını sevdiğim

Hurmayı severim arada da canım istiyor birer tane yiyorum da son aylarda fazladan yerim süt de yaptığını duymustum 11inde randevum var bakalım sorucam o zaman doktora merviden çıkmak iyi gelir mi diye

Hurmayı severim arada da canım istiyor birer tane yiyorum da son aylarda fazladan yerim süt de yaptığını duymustum 11inde randevum var bakalım sorucam o zaman doktora merviden çıkmak iyi gelir mi diye
Hurma son ay cok yemeyisezeryan olmasina rağmen bende dusunuyorum dpgum sonrası kaliteli süt yapiyor canım emrdiven inmek ozellikle rahim açıyor

Kızlar sizde kusuyor musunuz hala ya sabah sabah yediklerimin hepsini çıkardım 1 haftadır sadece arada bulantı vardı bugün çok fena oldum
Canm bende de sadece sabahlari bulanti oluyodu kusmamistm.hic ama gecen sabah dedigin gibi birden bos mideden cikardim ara ara yine yoklayacak sanki buna şükür artik hergün olmadigii icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…