2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar, kızımla kreş macerasındayız, çıkmak istemiyor şimdi genelde ilk gün böyle 3. Gün kaçış modunda oluyoruz ama

Hayırlısıyla şu çocuk bi kreşe alışsaydı yarabbim.

Doğumu biter gazı, sütten kesmesi, çişi bırakması derken hiç bitmiyor bu işler.

Hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

Canlar ben şimdi bi elmanın kabuğunu soydum cezveye koydum içine yarım çubuk tarçın iki tane karanfil koydum kaynadıktan sonra süzüp bi tatlı kaşığı da bal ekledim içmeyi düşünüyorum grip için bişe olmaz dimi

Evlenip gitse bile bitmiyor canım annelik görevimiz ölene kadar devam ediyor ne yapalım iyi olsunlar yeterki

Bizde iyiyiz canım çok şükür perşembe günü randevum var cinsiyetimiz kesinleşir artık sende öğrenirsin az kalmış canım devlete mi gidiyorsun özele mi

Bizde iyiyiz canım çok şükür perşembe günü randevum var cinsiyetimiz kesinleşir artık sende öğrenirsin az kalmış canım devlete mi gidiyorsun özele mi

özele gidiyorum ben ama benim doktor cinsiyetini hiç bakmıcam diyerek soymedi 16. haftadan önce prensip olarak bakmıyormuş çok merak ediyorum bende Erkek diye hissediyorum ama bakalım pazartesiyi beklicem

Bence içinde sıkıntılı bişi yok, olmaz inşallah.

Evlenip gitse bile bitmiyor canım annelik görevimiz ölene kadar devam ediyor ne yapalım iyi olsunlar yeterki

Ya büyüdükçe dertleri büyür derler ya, aynen öyleymiş.

Aynen canım hele sucuk falan yersem baya 2 gün hasta oluyorum o yüzden hiç yemiyorum zaten dışardan işlenmiş et asla almıyoruz sucuğu kendimiz yaptıgımızdan yerdim artık onu da yemiyorum
Ben acliktan ölmezsem iyi bebeği besleyemiyorum diye üzülüyorum pismis yemekleri zaten yiyemiyorum domates salatalık ekmek zeytin az az iste zorla o da umarım bebek besleniyordur

Hanımlar 15.haftada olup cinsiyeti kesinleşen var mı bana doktorum ikili testte kıza benziyor ama emin değilim erkekte olabilir dedi 13. Hafta da başka doktor yüzde 90 kız dedi bugün 15. Haftaya girdim doktorum erkek olabilir dedi kafam karıştı bacak arası göremedik haftaya tekrar gidicem çorba oldum hepten ama kız hissediyorum

Canım bu perşembe gidicem bakalım kesinleşecek mi bana da %90 erkek dedi ama bize gösterememişti :))

15+1de gittm cok net gorunuyordu.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…