2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canlar ya benim epilatör aletim bozuldu epeydir kullanıyordum artık yenisini alayım diyorum ama ne alacağıma karar veremedim var mı sizin önerileriniz memnun kaldığınız ??

Canım bu perşembe gidicem bakalım kesinleşecek mi bana da %90 erkek dedi ama bize gösterememişti :))
Hayırlısı olsun iki doktor da kıza benziyor deyince kendimi Kıza alıştırdım bi oğlum var bu farklı olsun isterdim ama farketmez tabi kapalı kutu beklemekten başka çare yok

Kızlar sizde de ara ara (afedersiniz) vajina içinde zonklama oluyor mu. Arada bir oluyor sürekli değil ama ağrı oluyor içerde. Rahim büyüdüğü için deniyor ama sizlerde de oluyor mu sorayım dedim.
Cnm benim ilk gebeliğimde oluyodu o dediğinden bunda öyle bişey yaşamadım

Ben acliktan ölmezsem iyi bebeği besleyemiyorum diye üzülüyorum pismis yemekleri zaten yiyemiyorum domates salatalık ekmek zeytin az az iste zorla o da umarım bebek besleniyordur
Kıyamam ya ben bilmiyorum şu an yediklerimiz bebeğe gidiyor mu. Bende evimde bişey yiyemiyorum elin evinde yiyorum şaka gibi. İştahım da açılmaya başladı korkuyorum zaten kiloluyum daha fazla alırsam diye

Kıyamam ya ben bilmiyorum şu an yediklerimiz bebeğe gidiyor mu. Bende evimde bişey yiyemiyorum elin evinde yiyorum şaka gibi. İştahım da açılmaya başladı korkuyorum zaten kiloluyum daha fazla alırsam diye
Valla canım bugün ucledimo kadar kotuyum ki anlatamam elim ayağım titriyor esim az önce geldi yemek yapiyor kendine calacak el kapisi da yok canım

Selam kizlar ben birsey sormak istiorum suan 16 haftalikim bebek tam gobegi min 3 parmak altında sabahtan beri biyere kimildamadı korkmaya başladım Normalmi degilmi bilmiorum kalbi durdumu hemen kötü yorumlorum :S

Selam kizlar ben birsey sormak istiorum suan 16 haftalikim bebek tam gobegi min 3 parmak altında sabahtan beri biyere kimildamadı korkmaya başladım Normalmi degilmi bilmiorum kalbi durdumu hemen kötü yorumlorum :S
o kadar net hissediyor muydunuz ki aslında daha erken ben daha hiç kımıldadığınıda nerde olduğunu da hissedemiyorum sadece göbek deliğime kadar taş gibi,hemde bukadar kötü düşünme iyidir bebeciğin

o kadar net hissediyor muydunuz ki aslında daha erken ben daha hiç kımıldadığınıda nerde olduğunu da hissedemiyorum sadece göbek deliğime kadar taş gibi,hemde bukadar kötü düşünme iyidir bebeciğin
Biseyler degil yeri nerde oldugunu biliordum mesela genelikle kasiklarima geliordu suan Gobegimin oldugu yerde Kimildadini falan hisetmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…