2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Arkadaslar bizim bebek %100 kız oldugu bugun belli oldu

Kızlar şimdi kızımın olacağını öğrendim çok mutluyum :)
Hayırlı olsun minik prensesler sağlıkla gelsinler genelde kızlar saklanıyorlar 17.haftaya kadar göstermediyse kız olma ihtimali yüksek oluyor. Ben de kızımı 15.haftadan sonra yüzde 90 şeklinde öğrenmiştim 16dan sonra yüzde 100 kız demişti doktor. Şimdi 14.haftada erkek olduğunu öğrendim gayet de net görünüyordu erkek olduğu

Hadi hayirlisi canım bana da 12. Haftada çıkıntı yok büyük ihtimal kiz dedi bakalım 11inde belli olur degismez isallah
15.haftada diger doktor %80 kiz demisti canim benimde bu doktor da 17.haftada kesin oldugunu soyledi....hayirlisi olsun hepimiz icin canim

Valla canım bugün ucledimo kadar kotuyum ki anlatamam elim ayağım titriyor esim az önce geldi yemek yapiyor kendine calacak el kapisi da yok canım
canim hic merak etme besleniyor o bende ayni durumdayım tencere yemegi gormek bile istemiyorum ilk gebeligimdede ayniydim 20 haftadan sonra baya istahlanip kendime gelmistim ben suan 15+lardayim kötüyüm baya

Günaydın canlar sabahı zor ettim öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı valla nasıl nasıl geçecek bu öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor

öksürüğe gül hatmi çok iyi gelir canım, bi bakayım gebelikte kullanımı ile sıkıntı var mı, yoksa direkt aktardan al çay gibi demle.

öksürüğe gül hatmi çok iyi gelir canım, bi bakayım gebelikte kullanımı ile sıkıntı var mı, yoksa direkt aktardan al çay gibi demle.

ilk 8 hafta riskli olabilir ama sonrasında 1-2 bardağı geçmemesi şartıyla kullanılabilirmiş canım, bi doktoruna da danış istersen boğazını yumuşatır öksürüğüne iyi gelir birazcık. Kuzeyguneyy

Günaydın canlar sabahı zor ettim öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı valla nasıl nasıl geçecek bu öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor
günaydın şulecim,geçmiş olsun.Yatarken öksürüp hapşırma sakın ozaman rahim bağ dokularından kaynaklı ani sancılar oluyor oturur pozisyonda öksür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…