- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #15.541
kaç.haftalık oluyorsunuz gittiğinizde11 eylülde sammi ulusa gitcem
canım ben alacağım . Doktor 22 haftaya kadar gelmiş ol dedi.kızlar ayrıntılıya randevu alanlar var mı?
Bende 3 hafta once ayni oksuruk ve sesim kisilmisti doktor zencefil bal limon ilik suya yap ic dedi sadece aksamlari icetim 4 gunde iyi geldi tabi esimede yaptim o da hasta olmasin diye simdi arada iciyoruz tatlim önlem amaclıGünaydın canlar sabahı zor ettim öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı valla nasıl nasıl geçecek bu öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor
Amin canım inşallah15.haftada diger doktor %80 kiz demisti canim benimde bu doktor da 17.haftada kesin oldugunu soyledi....hayirlisi olsun hepimiz icin canim
Allah hepimize kolaylık versin canım dun sabah ac tartılmıştım 56.9 dum bu sabah tok tartıldım 56.2 1 günde fazla vermişim gibi tek endişem bebegin beslenip beslenmedigicanim hic merak etme besleniyor o bende ayni durumdayım tencere yemegi gormek bile istemiyorum ilk gebeligimdede ayniydim 20 haftadan sonra baya istahlanip kendime gelmistim ben suan 15+lardayim kötüyüm baya
Sağol kuzum bende şimdi şimdi bal limon yaptım şimdi taze zencefilim yoktu toz vardı onu da kullanmaya çekindim bişe olur diye inşallah bana da iyi gelir yoksa geceler bana zehir olacakGünaydın guzel umutla bakleyen heyecanli anneler
benim arasira yasadogim kabizlik disinda hic bir sikintim yok tabi arada kasiklar yokluyor sızı halinde
Ve birsey yesem davul gibi oluyorum 4 kilo almisim bu arada bastan beri aksamlari acayip gaz oluyor
Gobegim cikmis mi diye bakiyorum fakat sabahlari düz aksama dogru sabirim gazdan şiş duruyor
Yaaa ben cinsiyeti ogrenmek istemiyorum aslinda hayatta yasayacagim en guzel surprizlerden biri olacak fakat esim ogrencez diyorbenim icin zaten kiyafet renkleri farketmedigi icin canim ne begense alirim olmayanlari hediye ederim diye dusunuyorum ama iste zaten icime hep erkek gibi geliyor elim erkek elbiselerine gidiyor esimde kız diyor ortadayız yani
2 hafta sonra randevum var bebegim iyi mi diye bekleme cok zor ya gormek icin sabirsizlaniyorum fakat 1 ay sonraya verdi randevuyu beklemedeyiz bakalim
Bende 3 hafta once ayni oksuruk ve sesim kisilmisti doktor zencefil bal limon ilik suya yap ic dedi sadece aksamlari icetim 4 gunde iyi geldi tabi esimede yaptim o da hasta olmasin diye simdi arada iciyoruz tatlim önlem amaclı
canmm hiç korkmaa gerçekten o besleniyor,senin debundan sonra geçecek bulantıların doktora gittin mi en son kaç gr dı?bizzat yaşadım ilk hamileliğimde hiç geçmeyecek sanırdım o bulantılar tek lokma yemezdim oğlum 36 haftalık 2700 doğdu doğduktan sonrada ayda 1 buçuk kilo alıyordu şimdi de maşallah 9 yaşında 32 kiloAllah hepimize kolaylık versin canım dun sabah ac tartılmıştım 56.9 dum bu sabah tok tartıldım 56.2 1 günde fazla vermişim gibi tek endişem bebegin beslenip beslenmedigi
Canım valla umarım besleniyordur dediğin gibi, haftaya salı günü canım randevum normaldi 3 hafta önce gittiğimde ama ondan sonra daha kötü olduğum icin en cok da onu merak ediyorum su hafta gecsede kafamdaki soru isaretleri gecsecanmm hiç korkmaa gerçekten o besleniyor,senin debundan sonra geçecek bulantıların doktora gittin mi en son kaç gr dı?bizzat yaşadım ilk hamileliğimde hiç geçmeyecek sanırdım o bulantılar tek lokma yemezdim oğlum 36 haftalık 2700 doğdu doğduktan sonrada ayda 1 buçuk kilo alıyordu şimdi de maşallah 9 yaşında 32 kilo
en azından yoğurt süt ve vitaminlerini düzenli almaya çalış canm inş iyi haberlerle gelirsin,doktorun bana dediği afrikada ki kadınlar açlık içinde 2 buçuk kilo sağlıklı bebek dünyaya getiriyorlar sen iyi beslenemesende o senin depolarından alır ama sen vitaminsiz kalırsın demiştiCanım valla umarım besleniyordur dediğin gibi, haftaya salı günü canım randevum normaldi 3 hafta önce gittiğimde ama ondan sonra daha kötü olduğum icin en cok da onu merak ediyorum su hafta gecsede kafamdaki soru isaretleri gecse
Canim benim yemen nasıl ben bildigin cebellesiyorum kilo almamak icin ac gezmiyorum ama yemem asiri degil kilom sabit giderken bir gunde 500 gr alabiliyorjm şiş mi odem mi bilmiyorum bu arada bebeği besleyemiyorum diye düşünme lutfen senin depolarından beslenir cok arkadaşim var yemek yemeyip bebeği.gayet guzel sagliklı dogdu bunarada bebeğe kilo yapacak seyler arastirdigima gore kasar peyniri yumurta et sütbi de karpuz tabi bizim dogum kişa gelecek karpuz bulamayiz ekmek hamur isi bebeğe yaramıyorAllah hepimize kolaylık versin canım dun sabah ac tartılmıştım 56.9 dum bu sabah tok tartıldım 56.2 1 günde fazla vermişim gibi tek endişem bebegin beslenip beslenmedigi
19 eylülde canım 20 haftalık oluyoruzkızlar ayrıntılıya randevu alanlar var mı?
Ay canım insanlah 2 gündür sadece vitamin az önce zorladım kendimi once 1 tane haslanmis patates yedim sonra 1 cay bardagi sütü zorla bakalım geri cikmaz isallahen azından yoğurt süt ve vitaminlerini düzenli almaya çalış canm inş iyi haberlerle gelirsin,doktorun bana dediği afrikada ki kadınlar açlık içinde 2 buçuk kilo sağlıklı bebek dünyaya getiriyorlar sen iyi beslenemesende o senin depolarından alır ama sen vitaminsiz kalırsın demişti
İstah hic yok canım zorluyorum kendimi öğünlerde onlarda geri çıkınca birşey kalmıyor bana da haşlanmış patates çok iyi geliyor dedi dün kaynanam aksam 1 tane yedim kahvaltida zorla artik patates yedim süt ictim zorla simdide tarhana yapıyorum kendime umarım içebilirim Bana da pekmez ve muz iyi geliyormuş bebegin kilosuna pekmezi zaten yiyemiyorum ablam pestil aldirtmis memleketten aksama gelecek yiyebilirsem ondan yerim biraz muzu bile geri çıkarıyorum ve tam bir hafta oldu başım çok ağrıyor ilaç da almıyorumCanim benim yemen nasıl ben bildigin cebellesiyorum kilo almamak icin ac gezmiyorum ama yemem asiri degil kilom sabit giderken bir gunde 500 gr alabiliyorjm şiş mi odem mi bilmiyorum bu arada bebeği besleyemiyorum diye düşünme lutfen senin depolarından beslenir cok arkadaşim var yemek yemeyip bebeği.gayet guzel sagliklı dogdu bunarada bebeğe kilo yapacak seyler arastirdigima gore kasar peyniri yumurta et sütbi de karpuz tabi bizim dogum kişa gelecek karpuz bulamayiz ekmek hamur isi bebeğe yaramıyor
Ben hissedemiyorum dun cok kötü hastaydim bir an elim karnima gitti gobegimin alt tarafinda bir bölge sertlesmisti bebek sanirsam ama hiç hareket etmediKimler bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladı
Bebektir canım yavaş yavaş başlar hareketlenmeye :))Ben hissedemiyorum dun cok kötü hastaydim bir an elim karnima gitti gobegimin alt tarafinda bir bölge sertlesmisti bebek sanirsam ama hiç hareket etmedi
Ne hareket ne cinsiyet bekliyorum dahaKimler bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladı
Zaten ilk oldugu icin gec gissediliyormus zamanı var dahaBebektir canım yavaş yavaş başlar hareketlenmeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?