2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aslında şikayetlerinin hafiflemiş olması gerekir randevuyu beklemesen mi acaba bulantı ilacı verse belki biraz rahatlatır seni

Biseyler degil yeri nerde oldugunu biliordum mesela genelikle kasiklarima geliordu suan Gobegimin oldugu yerde Kimildadini falan hisetmiorum
Benim ki de orada canım bayadir da kipramiyor uyuyordur uyanınca kiprar benimki gün içinde pek hissetmiyorum mesela ama aksam saatlerinde baya dolanıyor kotu düşünme hemen

Günaydın canlar sabahı zor ettim öksürmekten ciğerlerim çıkacaktı valla nasıl nasıl geçecek bu öksürdükçe kasıklarıma sancı giriyor
Ayy kuzum ya bi kendine gelemedin sende bi çocuk hasta o iyileşiyor sen hasta çok geçmiş olsun inşallah bal limon yap bide bi araştır da zzencefille bali karıştırıp hap gibi yuvarlayip yutuyordum ben boğaza çok iyi geliyordu ama once bi araştır zararı falan olmasin da atlatirsin inşallah

aslında şikayetlerinin hafiflemiş olması gerekir randevuyu beklemesen mi acaba bulantı ilacı verse belki biraz rahatlatır seni
Maalesef doktorum cok yoğun canım randevular 2 hafta onceden bitiyor aslinda 1hafta kadar azalmıştı sadece mide bulantılarım vardi kusma olmadi pazar aksamdan beri feci şekilde geri geldi ama doktor bana 20. Haftaya kadar sürebilir dedi cunku benim bulanti kusmalar 11. Haftada başladı.

hee geç başlamış senin canm benim 5 haftalık ken başlamıştı, biran önce geçer İNŞ

Sağol canım benim ailecek hasta olduk bu sene ama haberlerde de söyledi dün akşam yaz gribi salgını varmış inşallah atlatırım çünkü hamileyken çok zor oluyor öksürük falan dediklerine bi bakayım canım

Bebegin hareketlerini hissetmeyince de hamile gibi değil de hasta gibi hissediyor insan demekko seninki benimkinden se tembel coook hissettirir daha kaburgani bile kaldırır da bi rahat dur çocuğum dersn
ay o duyguyu biliyorum kaburganı kıracakmış yada ayağı alttan çıkacakmış gibi oluyor ama yinede hissetmek istiyorsun sanki o vurunca insan rahatlıyor hah iyi demek ki diyorsun şimdi dediğin gibi hastaymışım gibi oluyor.Büyük oğlumda gelip gidip seviyor karnımı nezaman tekme atacak diyo

Slm kizlar bayadir giremedim havalar çok sıcak evin içinde dolanip duruyorum dün dr um uza gittik hala cinsiyeti tam ogrenemedim bildiğin namaz kılıyor gibi annesi dedi kıza benzetti ama kesin değil. Bnm gibi olup hala cinsiyeti ogrenemeyen var mı artık ogrensemde rahatlasam.

ben kıza benziyor dedi ama net göstermediği için kesin diyemedi

Merhabalar şu an 16+3 günlük bebegim. Bugün kontrolumuz vardı ve cinsiyeti belli oldu bir erkek bebek de benden geliyorİlk oğlum 7 yaşında yine bir oğlum olacak. İkili testimiz iyi çıkmıştı ama 35 yaşında olduğum için ve nifty yaptirmadigim için ne olur ne olmaz üçlü test için kan alındı. Baya detaylı inceledi doktor bütün organlarına ve uzuvlarina baktı,ölçüm yaptı. Yine kıpır kıpır di. 17+3 olarak göründü ölçümlerde 1 hafta ilerden gidiyor şu an. 16 cm ve 190 Gr mis. İkinci çocuklar erken geliyor 37 den sonra bekleyebiliriz dedi ama abisi 41.haftada sezeryanla geldi sanmıyorum o kadar erken gelsin bakicaz artık. Demir ilacı verdi multivitamine ek olarak. Henüz hiç kilo almadım. Kilon gayet iyi,sağlıklı beslenmeye devam ek olarak yürüyüş ve pilates mutlaka yap dedi. 27 Eylül'de detaylı ultrasona giricekmisim radyolog bakıyormus. Ankara'da 3 doktor var bakan hangisini istersen ona git dedi. Ama fiyatı 1000 TL olan da varmış ben en uygununu secicem artık. Bizden haberler bu şekilde darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşların başına en azindan bir belirsizlik çözüldü bundan sonra yavaş yavaş eksikleri alabilirim zaten abisinden kalan bir sürü şey var çok masraf yapmıyicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…