2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bu arada ben hareketlerini 13. Haftadan itibaren hissetmeye başladım ama sürekli değil dinlenme modunda arada pıtır pıtır mısır patlıyormus gibi hareketler bir de birkaç gün önce çok bariz bir tekme hissettim tabi öyle kuvvetli değildi ama tekmeydi resmen o sırada oğluma ders çalıştırıyordum biraz yüksek sesle uyarı yaptim tepki verdi bizeilk oğlumda da erken hissetmiştim yine 13-14 hafta civari. Doktorum ince yapılı olduğum ve karnım fazla çıkmadığı için hissedebileceğimi söyledi. Ultrasonda bakarken tam ortada duruyor göbek deliğimin altında zaten hareketleri de o noktada hissediyorum. Daha da hissedebileceğimiz aylara gelsek hamileliğin en güzel anları bence o anlar

ayyyyheyecanlanıyorum walla siz böyle diyince,ahh bende hissetsem artık pıtpıtlarini ,daha bi rahatlicam
Az kaldi canm benim hele 7 aydan sonra tekme show yapiyorlar. Benim ilk oglum gece hep 3 de beni uyandırırdi tekmeleriyle gece 3 de dogum yaptim acil sezeryana alindim gece gelecegini biliyordum bu da sabah erken saatte hareket ediyor daha tekme yok ama sanirim bu oglumda sabahci olucak.

Ayy kuzum benim kardeş sevecek ama doğunca da boyle olcaklar mi benim kız da kaldıracak oluyor beni daha büyümemis anne dio öpüyor seviyor sarki söylüyor kardeşe çok hevesli istekli ama kız istiyor

Bende yarin gidicem inşallah ogrenirim merakla beklemedeyiz olmadı 20haftada ayrıntılı ultrason da

Ayy kuzum benim kardeş sevecek ama doğunca da boyle olcaklar mi benim kız da kaldıracak oluyor beni daha büyümemis anne dio öpüyor seviyor sarki söylüyor kardeşe çok hevesli istekli ama kız istiyor
büyük oğlum çok seviyor kardeşini canım eminim yine iyi bir abi olur,ama küçük oğlum için aynı şeyi söyleyemiyorum çünkü şimdiden yaramazlık yaparsa döverim onu diyo

Masallahh canim benim ki de boyle oldu artik herkes anlıyor hamile olduğumu biranda oldu sanki bi kaç gündür boyle hamile olduğumu hissettim ama karnım çıkınca
ya gerçekten birden bire büyüdü geçen hafta ne hamilesi niye karnın yok diyorlardı son bi.kaç gündür çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…