2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canm bana hemşire elbise aldırmıştı eğer normal doğum düşünülüyorsa kesinlikle elbise sürekli gelip kanamaya bakıyor Dr.pijama konusunda sana katılıyorum

bizimde öyle oldu sanırım kızlar saklıyor

Canm bana hemşire elbise aldırmıştı eğer normal doğum düşünülüyorsa kesinlikle elbise sürekli gelip kanamaya bakıyor Dr.pijama konusunda sana katılıyorum

Ya zaten pijama baya uzun süre giyiliyor şahsen ben Doğum sonrası da bayaa giydim emzirme kısmı çok rahattı, o yüzden ikisini de almada sakınca yok bence, yıka yıka giy.

Kizlar bisey sorcam ayrintili ultrason istedi doktor bugun perimatolojiden sadece yaptir dedi baktim.bikac yere devlette 3 yer yapiyor sanirim tanidik varsa yaptir dedi randevu sorunu var ozele baktim bitanesi 472 dedii istanbul yaptirqn varmi

Kizlar bisey sorcam ayrintili ultrason istedi doktor bugun perimatolojiden sadece yaptir dedi baktim.bikac yere devlette 3 yer yapiyor sanirim tanidik varsa yaptir dedi randevu sorunu var ozele baktim bitanesi 472 dedii istanbul yaptirqn varmi
Bende devlet te yaptırıcam maalesef özeller pahalı.randevularda 15 gün den önce mümkün değil.şu an kaç haftalıksın hemen mi yaptr dedi

ASelam kızlar yeni üyeyim bende şubat anne adayıyım.. hamile olduğumu fark ettiğimden beri mide yanması ve sabah gözümü açar açmaz mide bulantısı çekiyorum halada öyle gören duyan herkes kızın olacak diyor ama 2 ayrı doktora gittim erkek dediler. Benim gibi bunları yaşayan var mı acaba

Bende yarin gidicem inşallah ogrenirim merakla beklemedeyiz olmadı 20haftada ayrıntılı ultrason da
İnş öğrenebilirsin cnm. Dediğin gibi olmadı ayrıntılı da kesinlesir zaten. İnsan merak ediyor bide hiçbişey alamıyorum bilemeyince bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda eninde sonunda öğrencez

Benim ekimin 3.de canim 20 hafta ayrintili ultrason ... randevu aldim hastaneden ama kac lira diye sormadim valla unutmusum

Bende devlet te yaptırıcam maalesef özeller pahalı.randevularda 15 gün den önce mümkün değil.şu an kaç haftalıksın hemen mi yaptr dedi
17+1im 1 ay sonraya randevu verdi ozaman kadar yaptrmam lazm ama 3 devlet saydi vakif guraba çapa falan tanidik varsa halledersin dedi sen hamgisinden aldin

Canım hoşgeldin rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah çok şükür benim bulantılarım azaldı hatta gitti senin de zamanla gider canım ama mide yanmasını bilemem acaba reflü falan olabilir mi doktoruna bi sor canım cinsiyete gelince bu sene erkek senesi çoğumuz erkek bebek bekliyoruz hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…