2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
slm kızlar sabah kanamam oldu adet olmuşm gibi pat pat doküldü.doktora gittim normal dedi.çocuta normalmiş herşeyi iyi dedi.ama iki hafta önden gidiyo dedi.adet tarihine göre dedi.adet tarihimi net hatrlayamad cunku.sizde kanması olan oldumu böyle

Uzun suredir giremedim foruma bayram arifesinde babamı toprağa verdik çok kötü günler geçirdim strese girdim..
Şimdilerde biraz daha toparladım. Gecen haftada bir oğlum daha olacağını öğrendim.
Bir erkeği babamı canımı kaybettikten sonra bir can gelicek hayatıma
Oğluma nasip olursa babamın adını koymak istiyoruz "Yalçın Efe" Allah'ım bütün hepimizi kötülüklerden korusun inşallah...

Benim oldu canım hatta resmen su gibi almıştı çok şükür bebeğim iyiydi sende merak etme bak bebeğin iyiymiş ilaçlarını kullan ve dinlen inşallah atlatırsın canım

Başın sağolsun canım Allah nurlar içinde yatırsın oğlun olmasına da çok sevindim canım rabbim evlatlarına uzun ömürler versin inşallah ismi de çok güzel adıyla yaşasın kuzucuk

Başınız saolsun, mekanı cennet olsun inşallah.

Başın sagolusun canım baba acısı nedir bilirim Allah sabırlar versin oğlun geliyormuş biraz teselli olmussundur en azından

Doktordan çıktık kızlar çoğunluğa bizi de ekleyin oğlumuz geliyor kizçemin pek hoşuna gitmedi kiz kardes istiyordu prenses ama prensim geliyor
Hayırlı olsun canım bebeğin güzel olmuş 1 kiz 1 erkek bence alışır o da bence sen merak etme hatta daha çok sever bence

Basın sağolsun canım Rabbim Sabırlar versin mekanı cenent olsun inşallah bebegin de hayırlı olsun

Doktordan çıktık kızlar çoğunluğa bizi de ekleyin oğlumuz geliyor kizçemin pek hoşuna gitmedi kiz kardes istiyordu prenses ama prensim geliyor

gözün aydın canım, ikisini de tadacaksın ne güzel, genelde çocuklar kendi cinsiyetini istiyolar sanki kendileri gibi doğacakta hemen ilk günden oynayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…