2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
geç döllenme olduğu için tam tarihim belli değil canm 16 mayıs olarak ayarlamıştı doktor ama geçen hafta 9 mayıs göründü yani 16 yada 17 haftalık
Aslinda aramizda 1gün var benim hafiften var göbeğim ilk heralde ondan canım bakılınca henüz belli olmuyor hamilelik

Aslinda aramizda 1gün var benim hafiften var göbeğim ilk heralde ondan canım bakılınca henüz belli olmuyor hamilelik
aynen canm 1 gün varmış aramızda ama benim son adet tarihim 22 nisan geç döllenme olduğu için haftam geride yinede dediğim gibi diğer iki hamileliğimde bu aylarda yeni yeni yemeye başlamıştım hiçte karnım yoktu hatta 20.haftamda bile ben söyleyince hamileyim.diye şaşırıyorlardı neyse her hamilelik farklı işte.şimdilik şişmeye devam,ayrıca tansiyonum 11 6 normal şimdilik ama yinede limonlu suyu çok içmem sağol

Aynen canım her hamilelik farkli dediğin gibi küçük tansiyonun sinirda bence canım icme sen yine de soda ic onun yerine

İlk gün normal de olsa sezaryen de olsa elbise daha rahat oluyo, ama ertesi günler pijama gibi olanlar daha kullanışlı oluyor. Şahsen eğilip alttan pijama giyecek gücüm yoktu, elbiseyi geçirip yatmak en rahatıydı. Tabi bu benim açımdan.

oo hazırlıklar başlanmış elbiseli mi normal pijama gibi olan dersen pek bilemem ama bence dugmeli ve en az göbeğe kadar acilabilmeli emzirmek acisindan rahat olur diye düşünüyorum
Ben ne varsa çıkarıp anca öyle emzirebiliyordum evde atletle gez ilk olunca beceremiyordum

Bende bugun doktor a gtmm bebişimz iyiydi ama bize arkasını donmüştü yarım saat yurudum tatlı şeyler yedim bu sefer dondu ama bacaklarını karnına çekmişti cinsiyeti kesinleştiremedk yanı 13+4 te kız demşti ama doktor bugun dedi sakın bişey alma bıraz daha bekleyelımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…