2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım valla ben 1 haftadır başağrısı çekiyorum çare bulamadım
EosAna kızlar baş ağrısı için kolonyayi buzdolabında soğutun büyükce bi pamuğa döküp alanınıza koyun sinuzit için burun yıkama videolarina göz atin 5 haftalıkken beni kurtarmisti

Ayy ne guzel darisi bize olsun bi arkadasin dedigi gibi bebegi hissetmeyince hamile degilde hasta gibi hissediyoruz bebek hareket edince gayet guzel olucak insallah svalla ben yatiyorum tatli yiyorum elimle yokluyorjm ama tik yok daha
Benimkide bir anda hareketlendi sizinde olur yakinda canım inşallah pıtır pıtır güzel duyguymuş

Merhaba güzel anneler . Bende sizin gibi şubat annesi olacağım inşallah. Dün kontrolümüz vardı . 12. Haftada kıza benzediğini söylemişti doktorumuz . Dün erkek dedi . Kız isimleri düşünürken erkek denmesi şoka uğrattı bizi Hayırla sağlıkla gelsin . Bu arada Ağustos 2016lı kızım var

ayy büyük şok olmuştur. öyle bi durumla bende karşılaşmam inşallah bende kız isimlerine ve cicilerine bakıp duruyorum

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Hoşgeldin. Sağlıkla doğsun da kız erkek doğumda belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…