2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Allah razı olsun hepinizden sağolun evet gerçektende hamileyken çok daha fazla etkiliyor insanı böyle durumlar...
Toparlanmaya çalışıyorum..
Dualarınız için teşekkürler..
basin sAgolsun cnm,Allah hepinize sabir versin. ben oglum dogdu daha bir haftalikken babami kaybettim,ustelik yurtdisinda olumca izin de vermediler gidemedim. her seye ragmen hem acimi yasadim.hem yasayamadim,yeni dogan bir bebek var ortada,onun icin yemek yedim su ictim,aglarken onun icin gozyaslarimi sildim. cok zor gercekten cok zor. her zaman zordur ama boylesi anlards olmasi ayri zor. zaman ilac,unutmazsin ama hayatin akisi iste.

bebekli klasik bir tatil. yuksek atesli bir bebe. iki gundur mahvolduk,benim de sol.bacagim.tumden agriyor. ne kendime bakabiliyorum ne de baska bise. arkadaslar bu bacak agrisi normal mi ya bende cok oluyor romatizma tarzi ama sanki biraz daha agrili

Canım senin de başın saolsun.

Oy geçmiş olsun, ya benim de sol dizim ağrımaya başladı pazartesi gidicem doktora sorarım olmazsa.

Günaydın
İşe gitmek şimdilik zor olmuyor ama 2 ay sonrası nasıl olacak acaba

valla 2 ay sonra değilde 8/9. aylarda çok büyük bi eziyet haline geliyor o yüzden kan değerlerimizi hiç düşürmememiz lazım, kan düşünce enerji de düşüyor resmen sürünüyor insan.

yiyorum canım günde 2 maden suyu içiyorum mutlaka ama etki etmemiş sanırım.

o zaman takviye şart, resmen oradaki kas kemikten ayrılır gibi ağrım olurdu benimde, takviyeyi alınca pat kesilirdi, hatta kramplardan o gün ilacımı almadığımı hatırlardım, hiç vakit kaybetmeden konuş doktorunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…