2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba kızlar yazamadım ben de bayadır bi kaç gündür başımın tepesinde ağrı ağırlık var tansiyon da normal yata yata uyuştum resmen bi de her gün ne yemek yapıcam derdinden sıkıldım sağlıklı besleneyim diye öğle akşam yemek yapmak yapmak değil de ne yapayım düşüncesi siz de var mı bu durumlar

Var canım ama benim tansiyonum düşük artıramadim bir türlü 8e 5 tansiyonum gunde 4 kez ölçüyorum en fazla 9a 6ya çıkarabildim not alıyorum doktora gidince soyliyicem iste hic birsey yapacak halim yok sac köklerim ağrıyor resmen halsizlik mide bulantisi istahsizlik cabasi

bende aynıyım,evimin altında bim var oraya inmeye üşeniyorum evin işini yap yemek yap ye uzan,dediğin gibi sağlıklı yemek içinde bugün ne yesem ne pişirsem diyorum bide acayip derecede saç dökülmesi var doğuma kadar kel kalmam umarım

Canım senin de başın saolsun.

Oy geçmiş olsun, ya benim de sol dizim ağrımaya başladı pazartesi gidicem doktora sorarım olmazsa.

sen de sagol canm bacak agrilarimiz da ins surekli olmaz,haftalardir ara ara agriyordu 3 4 gundur kesintisiz devam. kalsiyuma dikkat edicem ben de. doktorun ne diyecek bakalim senin

Benimde 9 6 tansiyon
selammm kizlar bugun netlesti ogluma bir kiz kardes geliyor yihuuuu
Maşallah ne güzel benimde kızıma erkek kardeş :) Rabbin saglicakla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah isteyen herkese bir çocuk nasıp etsin insallah

Tansiyonun ciddi düşük canım ilkrandevunda bahset bakalım gebelik öncesi de olur muydu

Hamileliğin keyfini süremiyoruz ki çocuk bak ev işi yemek derken bazen dua etmeye zaman yaratamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…