2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Olurdu canım ama boyle sürekli devam etmezdi bu aralar cok fenayım suan sabah ac tok oglen aksam ölçüyorum artık yaziyorum bir kanara salı günü randevum var bakalım ne diyecek
yemek yiyemediğin içinde düşüyo olabilir canm ilk hamilleliğimde yemek yemiyordum ya ozaman tansiyonum hep 7 -4 yada 6-4 çıkardı tuvalete zor kalkardım başım hiç tutmazdı

yemek yiyemediğin içinde düşüyo olabilir canm ilk hamilleliğimde yemek yemiyordum ya ozaman tansiyonum hep 7 -4 yada 6-4 çıkardı tuvalete zor kalkardım başım hiç tutmazdı
yemek icin zorluyorum canım turşu falan yiyorum tuzlu ayran falan maksimum bu yani benim 4e düşünce zaten ben bayılıyorum o yuzden 5ten aşağı dusmesin diye caba sarfediyorum evdede yanlizim çünkü aksama kadar canım limonlu eksi seyler istiyor onları da yemiyorum düşecek diye

ilk ler daha zor oluyor demekki canm 2.biraz daha rahattı benim buda maşallah hiç yokmuş gibi tembelliğim olmasa hemen hemen hiç bulantı baş dönmesi yaşamadım,biran önce.geçer inş senin de,yine ayran içebiliyorsan o da iyi bişey ben onuda içemezdim hele ki turşu ayyy aklıma geldiğinde istifar ediyordum

Tursuyu canım istiyor ondan galiba yiyebiliyorum canım ayrani da cikarsam da iciyorum yinede 5dk bile dursa kafi midede diyerek. Cevremde benle birlikte 5 hamileyiz bir brn böyleyim onlarinda ilk bazıları ağır geçiyor demekki bakalım ikinci nasıl olacak

selammm kizlar bugun netlesti ogluma bir kiz kardes geliyor yihuuuu
Canım gözünaydın kız istediğini ve ultrason resmini kıza benzettiğimizi hatırlıyorum benim de bir kızım var oğlum olacak her ikisini yaşayacak olmak çok hoş bir his değil mi

Canım benim de 12 7 çıktı şimdi ölçtüm nasıl? Yükselmesin diye uğraşıyorum hiç tuzlu falan yemiyorum

Canlar hastaneden geldim şimdi randevumu bugüne alınmıştı çok güzel haberlerle döndüm kanamam artık tamamen bitmiş şükürler olsun kurtuldum sonunda ama içime doğmuştu sanki çünkü geçen hafta lekelenmelerim çok olmuştu sanki artık bitiyormuş içim temizleniyormuş gibiydi gerçekten de bitti doktor eşinle birlikte olabilirsin dedi gerçi ben rahattım böyle ama neyse bizimki haberi duyunca pek sevindi yazık adam hasret kalmıştı bu arada cinsiyetimiz %100 erkek dedi doktor Güney’imiz geliyor gayet iyi ve sağlıklı çok şükür darısı kanaması lekelenmesi olan herkesin başına inşallah o kadar zor 2 ay geçirdim ki artık rahatım şimdi gerçekten hasta gibi değil hamile gibiyim

Gozunaydin canm artik kurtuldun kanamadan bundan sonra hamileliğin tadini çıkar. Ikinci oğluslarımız da saglikla gelsin insallah

Çok şükür sonunda,senin adına çok sevindim inşallah kalan zamanda daha rahat hamilelik geçiririz hepimiz.

walla çok zor zamanlar geçirdin hepsinin üstesinden geldin moralini yüksek tuttun sevindim senin adına çok

Gözün aydın Şulecim, sağlıkla gelsin Güney'de

kizlar biraz iyi haberde ben veririm.16.hafta kontrolüne gittim %99 ķiz dedi yine ,bebisimun parmakları kolu bacağı kaşı belli baya baya yüzü olusmuş doktor sadece demir ilacı ekledi,şaşırdım açıkçası multivitamin filan gerek yok haftasiyla uyumlu dedi,demir ilacını bugün alıyorum birazda korkuyorum burda mide bulantısı yaptığını okumuştum.bidaki randevu 1 ay sonra bu arada ayrıntılı ultrasonu peritonologlar mi yapio

valla 2 ay sonra değilde 8/9. aylarda çok büyük bi eziyet haline geliyor o yüzden kan değerlerimizi hiç düşürmememiz lazım, kan düşünce enerji de düşüyor resmen sürünüyor insan.

Benim kan değerim baya iyi, doktorum henüz demir takviyesine başlamadı. Son ayda zaten çalışmayacağım arayı atlatırsam tamam:)

okullar açılınca trafikte artacak o zaman neler olacak bakalım işe gidip gelme sürecinde

İşte tastamam o trafiğin içine gireceğim ben

ben oğlumda 37 haftaya kadar çalıştım. İyiki de çalışmışım evde zaman geçmedi. bunda da inşallah çalışacağım :)

Ben de kızımda 37 bitene kadar çalışmıştım. Doğum iznine ayrıldım 16 gün sonra doğurdum:) Bunda da çalışmak istiyorum ama öyle bir kalça kemiği ve bacak kemiği ağrım var ki beni çalıştırır mı 37'ye kadar bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar. Ben bu gece ilk krampımla uandım. Daha çok erken değilmi .Bacagım agrıyor hala.

Benim sağ alt bacağıma geçen hafta bir kramp girdi gece, çığlık çığlığa eşimi uyandırdığımı hatırlıyorum uyku sersemi ama adam bir şey yaşamarı tabi Hala kramp giren kaslarım ağrıyor, geçmedi.

yiyorum canım günde 2 maden suyu içiyorum mutlaka ama etki etmemiş sanırım.

Ben de muz, maden suyu her şeyi yiyip içiyorum ama olacaksa oluyor. Doktorum kalsiyum magnezyum çinko içerikli bir takviye yazdı, hem kramp hem de kalça-bacak kemiği ağrıma iyi gelir dedi ama ağrım hiç azalmadı

selammm kizlar bugun netlesti ogluma bir kiz kardes geliyor yihuuuu

Gözü aydın canım:)

Allahtan benim çocuğu eşim bırakacak sabahları, sonra da beni bırakacak işe :) Eşim dağıta dağıta gidiyor, sonra herkes işi bitince başının çaresine bakıyor, kendi dönüyor eve:)

Valla cnm okul bana iyi geldi ya zaman geçiyor ama tabi 2 ay sonra daha da agirlasiriz sanirim

Şimdi çocuklar yokken bana da iyi geliyor da öğrenciler gelsin de bakalım nasıl olacak:)) Ben 8 okutuyorum bir de bu sene, bakalım hamile hamile nasıl olacak.

Gözün aydın canım, gelmiş geçmiş olsun tekrar olmasın inşallah. Bundan sonrasında her açıdan çok rahat edersin umarım. Oğluşun da hayırlı olsun :)

Gözün aydın canım güzel haberler almışsın. Ayrıntılı ultrason için gideceğim ben de 21+3'de. Radyoloji uzmanı yapıyor organ taramasını, yani ayrıntılı ultrasonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…