2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Suan beni o zaman en iyi sen anliyorsun ne duasi okudun canım ikinciye bende okuyayım bari.Amin canım Allah hepimizin gönlüne gore verir işallah
Ali imran suresi 36.ayet canım hep bunu okudum erkek isteyenler de 38.ayetini okusun diyorlar sonuçta Allah ne verirse o oluyor biz hayırlısını isteyelim dua edelim Rabbim verir insallah

Kızlar hatta birinden duymuştum yabancı bir doktorun yazısı hep erkek çocuğu olan ailenin yatağını değiştirmişler kadının yatacağı yeri sonuncusu kiz olmuş bende oğlumda hep saga yatardım bunda besik diğer tarafa alındığı için eşimle yer değiştirmistik bu sefer sola yatıyordum gerçi verecek olan Rabbim o ne verirse versin hayırlısını sagliklisini versin insallah

Ali imran suresi 36.ayet canım hep bunu okudum erkek isteyenler de 38.ayetini okusun diyorlar sonuçta Allah ne verirse o oluyor biz hayırlısını isteyelim dua edelim Rabbim verir insallah
Oğlun kac aylık peki canım

Hadi hayırlısı olsun canım o kasılmalar bende de oluyordu bende magnezyuma başladım

Canım senin adına çok sevindim gözün aydın isallah cikar yukarı plesentan da

Günaydın kızlar, kreş maceramız başladı ve malum kreşe başlayan çocuklarda olduğu gibi kızım hasta oldu, ondan da bana geçti inşallah bu dönem hep hasta olmayız, boğazım yanıyor ya

Geçiş olsun canım. Benim de büyük kız kreşe gidiyor, o kreşte ben okulda eşim hastanelerde, biz ne kadar mikroplu alan varsa geziyoruz ailecek bakalım bizim bu kış sonumuz ne olacak.

Selam kızlar bugün kontrol vardı başka bir doktor gelmiş buna da cinsiyeti sordum %100kiz dedi buda Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Gözün aydın canım hayırlı olsun kızın. Sağ salim doğsun inşallah.

@engteacher86 nesrin fener e gidiyorum.perinatolog adı verdi..ona randevu alcam haftaya ctesi için..

Anladım. Tanıdığım bir doktor olabilir mi diye merak ettim de ondan sordum. Ben de 1 Ekim'de gitcem. 21+3 olacak.

kızlar bu sabahtan beri karnım aşırı kasılıyor sivasa doktora 2.40.da öıayene olacağım inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Geçmiş olsun canım. İnşallah takviyelerin iyi gelir. Ben de dün akşam çok şiddetli mide ağrısı çektim. Sancı gibiydi valla. Eşim de diyor ki 'doğuruyo musun yoksa?' He dedim 20 haftalık doğuruyorum

sanada geçmiş olsun canm yaramazlar korkutuyor bizi

Geçmiş olsun canım. İnşallah takviyelerin iyi gelir. Ben de dün akşam çok şiddetli mide ağrısı çektim. Sancı gibiydi valla. Eşim de diyor ki 'doğuruyo musun yoksa?' He dedim 20 haftalık doğuruyorum [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…